UMAREX - 850 AirMagnum
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
je to plne funkcne ako to vidiet,hacik a mieridla neries,pouzivam predpazbie s original adapterom,to bola len taka skuska hadica je original z hasicaku 6kg bez uprav a redukcie,je robena priamo na Umarex...
...ja sa za náruživého strelca nepovazujem

Naposledy upravil(a) petrex dne 31 srp 2009 13:30, celkem upraveno 1 x.
Po zcela zbytečné hádce o tlumiči jsem si ho raději během deseti minut udělal doma.
Na hlaveň jsem nasadil dva "D"kroužky a na ně nasadil plastovou trubku.Do ní jsem vložil plochá těsnění s různě velikou vnitřní dírou.
Zvuk s diabolou je úplně jiný a výrazně utlumený.Ještě dostane černý nátěr.
K dokonalosti to má daleko,ale tlumí.Po výstřelu se z něj vyvalí jen množství jinovatky.

A malé srovnání munice na 20m.Na chlubení to není.
Červený střed má 25mm.

Velké naděje jsem sázel na TS-10,protože se hezky nabíjejí do zásobníku.Bohužel jsou k ničemu.Huntery taky od Gamo na tom jsou stejně.
České Powery za rozumné peníze na tréning ještě ujdou.
Na hlaveň jsem nasadil dva "D"kroužky a na ně nasadil plastovou trubku.Do ní jsem vložil plochá těsnění s různě velikou vnitřní dírou.
Zvuk s diabolou je úplně jiný a výrazně utlumený.Ještě dostane černý nátěr.
K dokonalosti to má daleko,ale tlumí.Po výstřelu se z něj vyvalí jen množství jinovatky.
A malé srovnání munice na 20m.Na chlubení to není.
Červený střed má 25mm.

Velké naděje jsem sázel na TS-10,protože se hezky nabíjejí do zásobníku.Bohužel jsou k ničemu.Huntery taky od Gamo na tom jsou stejně.
České Powery za rozumné peníze na tréning ještě ujdou.
Naposledy upravil(a) Kavy dne 13 čer 2010 12:56, celkem upraveno 1 x.
Ja len take upozornenie - neupchavajte hlaven prstom ked je bomba plna......dostal som riadnu pecku, nic prijemne...
Pred tym som to uz robil, lenze to uz v bombe dochadzal tlak, co som nejak nezaevidoval.
Dnes som zohnal plny hasicak, kyvety su uz zachladene, idem plnit. Ak sa nevratim, tak ma to zabilo

Pred tym som to uz robil, lenze to uz v bombe dochadzal tlak, co som nejak nezaevidoval.
Dnes som zohnal plny hasicak, kyvety su uz zachladene, idem plnit. Ak sa nevratim, tak ma to zabilo

Všetkým prajem pekný deň
IZ-22 uprava, Haenel 49a, Slavia 630, Lov 21, Zoraki HP-01 Ultra, Umarex 850 + Nikko Mountmaster 4-12x50AO
IZ-22 uprava, Haenel 49a, Slavia 630, Lov 21, Zoraki HP-01 Ultra, Umarex 850 + Nikko Mountmaster 4-12x50AO
Doporučuju nechat kyvety v mrazáku max 30min.
Nechal jsem je tam přes noc a měl jsem čerstvě naplněnej hasičák.
Do kyvet jsem tak dostal 190g COčka,ale...tlak v kyvetě je po srovnání teploty potom tak veliký,
že prvních 50 ran to lítalo jako z flusbroku.
Takové přeplňování je k ničemu.Ideální je plnit na 160-170g.
Nechal jsem je tam přes noc a měl jsem čerstvě naplněnej hasičák.
Do kyvet jsem tak dostal 190g COčka,ale...tlak v kyvetě je po srovnání teploty potom tak veliký,
že prvních 50 ran to lítalo jako z flusbroku.
Takové přeplňování je k ničemu.Ideální je plnit na 160-170g.
Uz som naspet a zivy 
V mrazaku som ich nechal skoro 20 minut a do kazdej kyvety mi voslo okolo 130g hmm tych 20 minut v mrazaku je asi malo.
Vyrobca na kyvetach uvadza ze sa 150g nesmie prekrocit. Vzhladom na to ze kyvetu mam pred ksichtom, mienim to radsej dodrziavat
Inak musim znova zopakovat ze vzduchovka je super a v spojeni s exactami ala tuti

V mrazaku som ich nechal skoro 20 minut a do kazdej kyvety mi voslo okolo 130g hmm tych 20 minut v mrazaku je asi malo.
Vyrobca na kyvetach uvadza ze sa 150g nesmie prekrocit. Vzhladom na to ze kyvetu mam pred ksichtom, mienim to radsej dodrziavat

Inak musim znova zopakovat ze vzduchovka je super a v spojeni s exactami ala tuti

Všetkým prajem pekný deň
- Hanz Gruber
- Hanz Gruber
- Hanz Gruber
- Hanz Gruber
Naplněná kyveta se dá snadno odpustit zatlačením ventilu.Stačí se opřít do kyvety a ventil mít zapřený nejlépe do něčeho dřevěného,aby se mosazná tyčka nepoškodila.
A hned začne z kyvety krááásně sněžit
Těch 150g je limit, počítá s rezervou při možném ohřátí .
Bohužel se stále najdou experti,kteří kyvetu narvou z mrazáku 180gramy a nechají jí půl dne v autě zaparkovaném na sluci.
A hroooozně se diví,proč asi bouchla..
A hned začne z kyvety krááásně sněžit

Těch 150g je limit, počítá s rezervou při možném ohřátí .
Bohužel se stále najdou experti,kteří kyvetu narvou z mrazáku 180gramy a nechají jí půl dne v autě zaparkovaném na sluci.
A hroooozně se diví,proč asi bouchla..