Tuning vzduchovek

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Adam Peteřík
630

Příspěvek od Adam Peteřík » 17 kvě 2007 20:14

Díky moc...ale kde mam tu dvojnožku sehnat, popřípadě adaptér...poraď mi internetovou stránku jestlli vo náký víš.

Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 17 kvě 2007 20:18

www.harrisbipods.com, tady to taky není jen fórum ,ale i obchod, tak se můžeš juknout. Popřípadě by něco mohla mít www.zbranebrymova.com nebo JGStrade, BVS..... (Andy mě roztrhne) :D
Počítej že u nějaký kupovaný dvojnožky, kromě tý plastový kterou koupíš v tržnici, se včetně adaptéru dostaneš minimálně na polovinu ceny té pušky, tak si srovnej jestli to za to stojí, nebo jestli si tu dvojnožku uděláž podoma. Harrisky stojí okolo 3000,- + 3-600,- za adaptér :wink: fajn ne?
Adam Peteřík

630

Příspěvek od Adam Peteřík » 17 kvě 2007 20:24

Díky, ale při pohledu na ty ceny sem si nechal zajít chuť :roll:
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 17 kvě 2007 20:33

Pak jedině ta z tržnice, nebo homemade. Ještě můžeš zkusit nějaký weby, kde se prodávají věci na Airsoft (pan google pomůže), ale stejně to bude minimálně za litr. Pak třeba armádní výprodeje - nožky pro kulomet, nebo samopal, ale bude problém je uchytit.
Dobudoucna kdybys pořídil lepší pušku a chtěl nohy - Harris je asi nej. Kdyžtak můžeš napsat Shivovi tady z fóra, objednává je ze států a vyjde to levněji. Zrovna od něj čekám Harrisky HBL 9-13´´ s adaptérem, budu je dávat na větrovku. S dopravou slabě přes 2,5 tis.
Barys

s

Příspěvek od Barys » 17 kvě 2007 21:40

Na tu slávii bych nic drahýho nekupoval.Jestli máž možnost dílny,tak tam něco vyrobíš.Třeba na pažbu přiděláš kus plecu,v něm dva šikmý závity a na hliníkový trubce vnitřní závit.Když to slušně opracuješ tak to vypádá i dobře.
epetr2008

Příspěvek od epetr2008 » 17 kvě 2007 23:07

2 Adam & ALL

Bez keců ... viděl jsem i MOC pěkně udělanou dvojnožku ze stativu pod foťák za 300,-

Viz:
http://www.megaobchod.cz/digitalni-foto ... vs-10.html

Teda konkrétně co jsem viděl bylo z jiného kusu, ale jako ,,nasměrování" by to mohlo stačit:

http://www.megaobchod.cz/digitalni-foto ... sortmode=2

Výhody: Cena, lehký, hliník nerezne
Nevýhody: Křehký, rel. méně stabilní

Já osobně bych teda - pokud bych to chtěl mít hodně levné a chtěl nějaký podklad, koupil trochu masinější NÍZKOU - nerozkládací - trojnožku pod foťák. Udělám si na ten šroub co se normálně šroubuje do foťáku nějaký přípravek - nějaký klín ze železa nebo lépe měkkého dřeva nebo dřeva a pryže.

A ke zbrani to nepřidělávám, pouze bych si to nosil sebou kdybych věděl že budu střílet z leže a potřebuji nějakou podpěru.

Tímhle způsobem bych si pořídil lehounkou a levnou podpěrku na sem-tam pár ran v leže.

No a nebo popruh :)
Ten si uděláš sám když máš spony třeba z nějakého starého baťohu.

Je teda možné že střílíš na světové úrovni a moje rady zahradního střelce do papíru tě budou urážet, ale třeba ti to k něčemu bude.
bublich

Příspěvek od bublich » 17 kvě 2007 23:34

Příklad řešení úchytu nožiček.Drážka slouží pro uchycení nožiček z SA 58,závit zespodu pro
kopii nožiček Harris.Ty tě doporučuji,jsou precizní kovové,výškově stavitelné,dají se sehnat kolem 1500kč.Máš je v těch odkazech také.
Použij Google a najdi si u těch co si vybereš nejnižší cenu.Může se u různých prodejců dost lišit.
Přílohy
uchytnozicek.jpg
sa58.jpg
Nožičky z SA 58
kopieharris.jpg
A nožičky Harris.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 18 kvě 2007 01:13

Přátelé pneumatičtí střelci, zapomínáte na jednu zásadní věc, on nemá větrovku. U většiny lámaček se láme hlaveň nebo páka směrem dolů. Tudíž je použití pevně uchycené dvojnožky značně problematické, bohužel. U takové S631 by to sice ještě jakžtakž šlo, ale stejně to bude posunuté hodně vzadu, což je na úkor stability a dvojnožka bude plnit spíš estetickou funkci. A na silnějších vzduchovkách s delším nátahem jako třeba S634 to nepůjde už vůbec, neboť by nešla natáhnout, což je u lámačky dost podstatná závada. :wink:
Doporučuji něco snadno oddělitelného, třeba to co jse dostal zdarma k Hatsanovi. Bude to sice chytat za hlaveň, ale když už to musí být, tak je to lepší než drátem do oka. :wink:
http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... ca9555361a
I když nechápu jak za to můžou chtít tři kila. :roll:
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Xaver

Příspěvek od Xaver » 18 kvě 2007 10:04

Kubajzz píše:Přátelé pneumatičtí střelci, zapomínáte na jednu zásadní věc, on nemá větrovku. U většiny lámaček se láme hlaveň nebo páka směrem dolů. Tudíž je použití pevně uchycené dvojnožky značně problematické, bohužel. U takové S631 by to sice ještě jakžtakž šlo, ale stejně to bude posunuté hodně vzadu, což je na úkor stability a dvojnožka bude plnit spíš estetickou funkci. A na silnějších vzduchovkách s delším nátahem jako třeba S634 to nepůjde už vůbec, neboť by nešla natáhnout, což je u lámačky dost podstatná závada. :wink:
Doporučuji něco snadno oddělitelného, třeba to co jse dostal zdarma k Hatsanovi. Bude to sice chytat za hlaveň, ale když už to musí být, tak je to lepší než drátem do oka. :wink:
http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... ca9555361a
I když nechápu jak za to můžou chtít tři kila. :roll:

Dá se koupit i za dvě stovky.
http://www.airguns.cz/?p=productsMore&iProduct=143
bublich

Příspěvek od bublich » 18 kvě 2007 18:44

To Kuba.Máš pravdu to mě nenapadlo.
jirkausti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirkausti » 20 kvě 2007 01:58

já místo bipodu už delší dobu používám tripod, neboli malý stativ k foťáku, funguje to velice dobře. :) Nijak na pevno to k flintě přidělaný nemám, prostě tam tu flintu opřu do takového "U" a je to.
Fotku jsem už tady v nějakám vláknu taky kdysi dával.
Jirka
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 20 kvě 2007 14:34

Ja jsem taky dumal jak udelat podlozku pro strelbu treba z .... to je proste jedno :-) tak jsem si udelal tenhle stojanek, trnoz je od chemizkeho stojanu a ta cerna podlozka je z gynekologickeho kresla. Rikam tomu streleckej tripod :-) v pripade potreby utlucu 2 kily zeleza ....
Přílohy
Streleckej tripod chicht.jpg
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Voris

Příspěvek od Voris » 20 kvě 2007 14:47

Jinak při výběru stativu je potřeba si ověřit, jaká je jeho nejmenší výška. Můj stativ k foťáku má složený skoro půl metru a z toho se střílet opravdu nedá.

2Alexxxus: Trnož z chemického stojanu, podložka z gynekologického křesla... Kde jsi k tomu přišel? Pracuješ ve zdravotnictví? :shock:
Nikdy neházej flintu do žita.
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 20 kvě 2007 15:47

Pracoval jsem ..... Uz ne ale vsechno co se hodilo jsem natahal domu. Ty stojany byly 2, jeden na mne vydyndal kamrad kterej z toho stojanku strili v leze na zadech z Thomson Contenderu, na silutety na dalku.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Odpovědět