Já reagoval na tohle.Tu v hlavni vytáhneš když ji otočíš o 180stupnů tak jde vytáhnout.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já reagoval na tohle.Tu v hlavni vytáhneš když ji otočíš o 180stupnů tak jde vytáhnout.
dudy píše:Božíčku, chlape, Ty si vostrej jako břitva.
Klobouk dolů.
Ty mušíš bejt fakt megadrsnej týpek.
Pouzdro na s634 stojí v czub 665,-juris píše:Nevím,jestli jsi to četl dobře,ale psal jsem mu,aby nekurvil to nejlepší na přesný střílení,co v U.B.vyrobili a místo předělávání, aby si na velkou ránu pořídil origo 634.S tím skracováním pístu jsi mě pobavil,opravdu.Takový věci dělají socky,co nemají pětibábu na novej píst,ne?Jak dlouho vydrží zkácená,vařená ta středová kulatina,co ju chytá záchyt pístu?![]()
Asi su blbé,páč tomu tvýmu blábolu od půlky dolů nerozumím.Takže,koupí si válec 634,tím ušetří 20-30 Kč,asi na elektrice,protože probroušení flexkou o 5 mm je náročný na odběr elektriky,jinak nevím kde by mohl ušetřit,dá do něho píst 634,aby nemusel zkracovat ten původní,dá do toho péro z 631 a bude mít až 13 Joule.A pak ses posral v kině,ne?Nebo možná já..A když už bude mít píst a válec z 634,proč tam nedat origo 634 péro?Jo vlastně jo,kvůli tomu tuningu.Mít scíplý péro a těšit se z toho,jak jsem se všema vym.dal.Bomba