Tlakov? lahve a pln?n?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
jasně, už nebudu řešit, vyrábí se 

Re: Tlakové lahve a plnění
a zde je "jiná" redukce (Giffard), vyrobená kým?
No přece ALexxxusem
No přece ALexxxusem

- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Kdo to je ten Alexxxus
standartni zavity bylo vzdycky to moje 

Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Zdari,Chci se zeptat,nepoužíva nekdo kyslikovou lahev od autogenu nemyslim rovnou 50,ale 20.A nezjištoval nekdo jak je to s plnením u firem co se zabývají distribuci technickych plynu.dik
Ten co začal pumpovat.
Zakúpil si niekto v posledných dňoch tlakovú fľašu od 7L do 10L a v 300 bar v solídnej cene?
Ideálne SK a CZ , bezkonkurenčná cena , spoľahlivosť a solídnosť dodávky...
Ideálne SK a CZ , bezkonkurenčná cena , spoľahlivosť a solídnosť dodávky...
Umarex CPSport .177
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
Crosman 2250XT AirSource .22, Nikko Stirling 3-9x40 AO Mountmaster
Picasso 1,6 HDi - ex, momentálne corolla 1,6 Valvematic
:-)
hoto:
http://www.edive.cz/katalog/lahve/potap ... 0-bar.html
Koupil jsem před půl rokem, teď je cena ještě lepší. A nechal jsem si k ní poslat i 300bar ventil, abych mohl láhev plnit na 300bar, ta investice navíc se vyplatí, to poznáš.
http://www.edive.cz/katalog/lahve/potap ... 0-bar.html
Koupil jsem před půl rokem, teď je cena ještě lepší. A nechal jsem si k ní poslat i 300bar ventil, abych mohl láhev plnit na 300bar, ta investice navíc se vyplatí, to poznáš.
ale ved podla popisu to uz ma 300bar ventil v cene...
vďaka, airguner...jednoznačne best, len tá komunikácia? 27 odoslaných hovorov, dva maily s dopytom a nič,ignor,ticho...)
...
Naposledy upravil(a) Robo77 dne 13 led 2014 15:35, celkem upraveno 1 x.
alebo presne to iste z BARu za 250€ (aj s postovnym)...Robo77 píše:...a to si už môžeš kúpiť rovno fľašu aj s manometrom a hadicou odtiaľto http://www.merkuria.net/index.php?main_ ... cts_id=564 cena: 280+4€ poštovné a budeš to mať rýchlejšie a v prípade potreby reklamuješ bez problémov na Slovensku...
Sorry, byla v ceně. Já tehdy platil tuším 5100,-
i s 300bar ventilem a poštovným.
hoto : Komunikace a zaslání na jedničku asi jsi mluvil s jiným p.Melichárkem nebo jsi natrefil zrovna na dobu kdy se někde potápějí mimo republiku. Ale když to můžeš sehnat za dobrou cenu ze slov. obchodu kup to tam i s hadicí a manometrem ušetříš za poštovný.
i s 300bar ventilem a poštovným.
hoto : Komunikace a zaslání na jedničku asi jsi mluvil s jiným p.Melichárkem nebo jsi natrefil zrovna na dobu kdy se někde potápějí mimo republiku. Ale když to můžeš sehnat za dobrou cenu ze slov. obchodu kup to tam i s hadicí a manometrem ušetříš za poštovný.
Air, je to OK, ozval sa dnes sám aj s ospravedlnením a ako ústretovo kvôli tomu doplnil ešte desať percentným benefitom navyše....) Díky moc!
Tom, len samotnú fľašu, hadica s manom bola súčasťou zakúpených zbraní. Rozhodujúca je nielen cena koncová, ale aj popis tovaru na daňovom doklade, odberateľ s IČ DPH a napokon samotná suma DPH. ,)
Tom, len samotnú fľašu, hadica s manom bola súčasťou zakúpených zbraní. Rozhodujúca je nielen cena koncová, ale aj popis tovaru na daňovom doklade, odberateľ s IČ DPH a napokon samotná suma DPH. ,)
Panove, mel bych dotaz. Mam tlakovou lahev na CO2 klasicky ze stareho hasicaku na 6 kg naplne, ale uz mu bude propadat 40leta zivotnost a navic jsem nedavno nasel na webu Ceske asociace technickych plynu, ze tyhle stare hasicaky co maji lahev na 190 bar uz se davno nesmeji plnit 
Nevite, kde se da koupit nova lahev na CO2 tak kolem tech 6 kg naplne? Na webu jsem nasel akorat ruzne inzeraty v bazarech, ktere nabizeji ty stare hasicaky... Potreboval bych tam mit kohout, ne paku (jako ma hasicak), a idealne stoupacku (je to na plneni na paintball), ale tu by mi asi namontovali i tam, kde se plni.
Diky za tipy.

Nevite, kde se da koupit nova lahev na CO2 tak kolem tech 6 kg naplne? Na webu jsem nasel akorat ruzne inzeraty v bazarech, ktere nabizeji ty stare hasicaky... Potreboval bych tam mit kohout, ne paku (jako ma hasicak), a idealne stoupacku (je to na plneni na paintball), ale tu by mi asi namontovali i tam, kde se plni.
Diky za tipy.