Tlakov? lahve a pln?n?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Opravdu Zlínský kraj to je peklo ve všech směrech. Pokusím se provětrat staré kontakty u hasičů. Flašku právě zatím nemám, ale jelikož se mi pos... pumpa tak uvažuji o koupi. Mám dobrou nabídku na 7l hliník, ale jen 200 bar...pakliže nebude možnost plnění na 300 tak to vezmu a bude vymalováno. Sice budu častěji jezdit plnit, ale je to kousek.
ČZ 236, Slavia 630, Slavia 634, Hatsan AT44-10W, Crosman 1377, Lov 21
Re: Tlakové lahve a plnění
Koupil jsem lahev CO2, ale má menší závit.
Lze sehnat nějakou podobnou redukci, jako se prodává u "Drulova" na kyvety?
Od "Drulova" je to myslím redukce z 24 na 18 a já bych potřeboval snad 19 nebo 20 na 18.
Má s tím někdo zkušenosti, prosím poraďte.
Díky.
Lze sehnat nějakou podobnou redukci, jako se prodává u "Drulova" na kyvety?
Od "Drulova" je to myslím redukce z 24 na 18 a já bych potřeboval snad 19 nebo 20 na 18.
Má s tím někdo zkušenosti, prosím poraďte.
Díky.
To by mohl byt 1/2" zavit- asi....
2regis24 díky,
ale dá se takováto redukce sehnat popř. vyrábí jí někdo?
Spíš také otázka na některého z COčkářů, zda jí má a kde ji sehnal
Popř. bych musel nechat vyrobit
ale dá se takováto redukce sehnat popř. vyrábí jí někdo?
Spíš také otázka na některého z COčkářů, zda jí má a kde ji sehnal

Popř. bych musel nechat vyrobit

Nejak mi to osvetli - z te COckove lahve se potrebujes preredukovat kam?Jsou treba paintball prechody.
A6 budu doma nafotím.
- potřebuji z 2kg lahve CO2 plnit klasické kyvety 150gr. které dodávají Drulo, Aeron atd. ke svým CO2 zbraním
- tento můj "hasičák" má menší závit než ty staré hasicí přístroje
- kdybych měl starý hasičák, tak tam je větší závit (mám redukci z tohoto závitu na kyvetu)
- potřebuji z 2kg lahve CO2 plnit klasické kyvety 150gr. které dodávají Drulo, Aeron atd. ke svým CO2 zbraním
- tento můj "hasičák" má menší závit než ty staré hasicí přístroje
- kdybych měl starý hasičák, tak tam je větší závit (mám redukci z tohoto závitu na kyvetu)
tak zde to je
- ta redukce uprostřed má tam, kde se má spojit s lahví velký závit

- ta redukce uprostřed má tam, kde se má spojit s lahví velký závit
Podle obrázku se mi to jeví tak, že máš na lahvi 1/2´´ a plnicí ventil (podle tebe redukce) 3/4´´. Kup si v OBI nebo v železářství redukci 1/2´´ na 3/4 ´´ a je to. Taky jsem to tak řešil - mám nový hasičák se závitem 1/2 ´´ a plnicí ventil (tzv. redukci) 3/4´´. Když, tak to vem na sraz a zkusíme to na místě.
A teď bych měl dotaz: ví někdo zcela jistě (nikoli doměnku), jaký je závit na vzduchovém ventilu 300 barů? Já se domnívám, že je tam G 5/8´´, ale potřebuji to potvrdit.
2bhurt:
díky, vyzkouším a samozřejmě vezmu na sraz.
díky, vyzkouším a samozřejmě vezmu na sraz.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
2 Bhurt G 5/8
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Ja jen potvrdim co psal bhurt,podle te fotky uz je to jasne. Kup MS redukci G3/4"-G1/2",tu napevno nasroubujes na lahev a tu stavajici redukci budes pouzivat tak jako by jsi mel lahev s velkym zavitem.
Add bhurt - ono je to ruzne(na novych ventilech muze byt jiny),ale pokud je tam Gcko tak rozhodne G5/8" .
Add bhurt - ono je to ruzne(na novych ventilech muze byt jiny),ale pokud je tam Gcko tak rozhodne G5/8" .
Zdravím.Je tu někdo z okolí Nového Jičína?Kde se dá plnit.Poraďte.Díky.
Zatím díky všem za pomoc.
Dnes jsem byl u potápěčů na Praze 7 vyzvednout naplněné lahve a dal řeč ohledně lahve na CO2, kterou jsem měl s sebou.
Tvrdili mi, že na lahvi je závit "na kyslík" (prý je jiný než klasická 1/2) a druhá strana té redukce od Drulova má opravdu 3/4 - tzn. klasický vodovodní závit.
Protože je toto pro mne "španělská" vesnice, tak jsem si nechal od nich vyrobit novou redukci.
Udělal jsem dobře, nebo opravdu kecají a mě stačí mezikus 1/2 na 3/4?
Dnes jsem byl u potápěčů na Praze 7 vyzvednout naplněné lahve a dal řeč ohledně lahve na CO2, kterou jsem měl s sebou.
Tvrdili mi, že na lahvi je závit "na kyslík" (prý je jiný než klasická 1/2) a druhá strana té redukce od Drulova má opravdu 3/4 - tzn. klasický vodovodní závit.
Protože je toto pro mne "španělská" vesnice, tak jsem si nechal od nich vyrobit novou redukci.
Udělal jsem dobře, nebo opravdu kecají a mě stačí mezikus 1/2 na 3/4?
Možná to opravdu byla lahev s tímto závitem, od pohledu to rozezná jen ten, kdo s tím má praxi. Přinejhorším jsi pouze dal pár korun navíc.