strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
PEPAN
Re: strelba vzduchovkou na potkany/krysy/mysi vs. zakony

Příspěvek od PEPAN » 15 pro 2012 15:03

bylo by na místě mu flintu sebrat a dát mu přez držku. Tahání po úřadech je k hovnu, a dál to semele i slušnější střelce

Nejde!Prostě NNe
Marglin

Příspěvek od Marglin » 15 pro 2012 16:14

Dát někomu po čuni je sice rychlý a efektivní trest, ale úřady jsou plné otravných debilů s masivními egy a nepřekonatelným vědomím sebe-důležitosti. Raději ať mi vyhrožují soudy než aby mě z úřední moci mlátili. ČR není Pakistán. díky bohu.
RAS

Příspěvek od RAS » 15 pro 2012 16:44

Nezapomeňte, že když chcete dát někomu po čuni dost riskujete, že po ní dostanete sami :mrgreen: .
A nikdy nevíte komu se za páskem houpá "devítka" i přesto že střílí vzduchovkou :lol: .
Proto není nad normální rozhovor ať pro stranu zelenou nebo vzduchovkovou.
GunPower - Storm Regulátor Altaros - verze 2 (125 Bar)
Optisan Viper 6-24x56IR
Beaver

Příspěvek od Beaver » 15 pro 2012 18:42

milius píše:Nebo jako když parta cikánů o půlnoci obhlíží tvoje auto a řeknou ti,že se jen dívaj. :lol:
No byť by se mi to nelíbilo, tak furt máme presumpci nevinny - tj. dokud někdo reálně neprovede cosi nepovoleného, tak holt není co řešit. Tudíž pochodovat kolem rybníku s podběrákem a prutem je sice dost padlá na hlavu, ale sama o sobě legální :D
Alfa 641
PEPAN

Příspěvek od PEPAN » 15 pro 2012 22:49

marglin: s úředníkem, policajtem a berňákem se slušný člověk vůbec nebaví (citace jednoho zde diskutujícího)
pokud je jiná možnost je lepší ji vždycky použít- když je rošťák aspoň tak rozumný že si třeba nechá dát po čuni.
jde o to že tresty podle mě můžou být daleko víc likvidační než výprask a rozflákaná flinta,
Nejde!Prostě NNe
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 15 pro 2012 23:00

216! :lol:
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
milius

Příspěvek od milius » 15 pro 2012 23:30

Jednou jsme s bráchou stříleli v honitbě s dlouhou předovkou.Prilítla myslivecká stráž a chtěla to vidět.Bla bla bla a nakonec jsme si navzájem prohlíželi pušky.Už 3x mě v honitbě načapali se vzduchovkou a 2x s loveckým dravcem a vždycky to bylo na domluvě,bez zvyšování hlasu a nikdy se nepoužilo slovo policie.Jednou z toho dokonce myslivec prošel 2 metry okolo, řekl dobrý den a šel dál.To jsem měl ještě B3 a střílel jsem s kámošem a jeho slávkou v tunelu pod R10.
Takže pokud má člověk jakousi vnitřní pokoru a nejedná s horkou hlavou s tím,že může v přírodě dělat co se mu zlíbí,což by každý kdo střílí zbraní byť vzduchovkou měl zvládat a nezačne se ohánět slzákem ,tak není v ničem problém.
To že se jim to nebude líbit,bude vždycky.Dá se to čekat a dá se tomu i předejít s upozorněním MS.Jenže nikdo za nima asi nepůjde,byť jen z lenosti a radši se to nechá náhodě.
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Martin K

Příspěvek od Martin K » 16 pro 2012 00:50

Kubajzz píše:216! :lol:
Říkali kamarádi z Polska a poslali i pár fotek :D
p.s. jses nejak brzo doma, my dorazili az ted :wink:
dycky STEYR
PEPAN

Příspěvek od PEPAN » 16 pro 2012 01:03

To se mi stalo taky, i v břežanech jsme potkaly myslivce a bylo to ok a bez problému, pak o hodně let zpatky se slávií 631 a tenkrát jsem byl poučen že s tím lze složit srnu. taky ok- pytlačení mě absolutně nebere, i když se mi před terčem nakrucuje bažant střílim jinam, dokud je to na domluvě je to ok..
Problém je že jsme národ udavačů, přišly na mě MP na anonymní udání- za 5j gamovku v plastu :roll: . Nemám vzduchovku na to abych s ní jezdil střílet 20 km daleko, z mé strany ohrožení nehrozí a docela mě štve když za takovou kravinu můžu mít škraloup na úseku zbraní.
co je 216? pro nás pomalý
Nejde!Prostě NNe
JirkaF

Příspěvek od JirkaF » 16 pro 2012 08:51

HANYKING píše:Dnes jsem šel poprvé s puškohledem a nic. Ještě nemám světlo ale větší problém je Vzdálenost. Ty potkany můžu lovit u prasat ve výběhu ale tam je jen asi 5 metrů prostor. A na takovou vzdálenost nezaostřím.
Tohle by Ti sedělo.Zamysli se nad tím.
Kolimátor je perfektní řešení pro lovce a sportovního střelce, který potřebuje rychle a přesně zamířit cíl ( např. na naháňkách, při terčové střelbě na pohyblivý cíl).
Nikdy není pozdě začít.
Jirka F. Písek
Marglin

Příspěvek od Marglin » 16 pro 2012 15:25

Srnu s S 631 :shock: :shock: :shock:

Ale zpět k věci. Zatím to vypadá, že problémy s MS a netolerantní veřejností ani moc nejsou. Jenom jsem se na chvíli zamyslel jestli svoje střelecké aktivity neberu trochu na lehkou váhu, když jsem četl, jak se na střílení připravuje kolega queeg.
Queeg 512

Příspěvek od Queeg 512 » 16 pro 2012 16:50

To Marglin: to víš, bezúhonnost, spolehlivost a zdraví střelci nikdo jen tak nevrátí :(

To PEPAN: tak těm měšťákům vysvětli že bylo všechno v pořádku, a na PČR podej oznámení na neznámého pachatele pro křivé obvinění, a jestli příjde ještě další udání, tak i na nebezpečné pronásledování. Národ udavačů jsme i proto, že tohle nikdo nedělá :(

Možná by nebylo od věci přidat to oznámení křivého obvinění i jako další bod zde na fóru kolujícího manuálu jak odmítnout podání vysvětlení...
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 16 pro 2012 17:13

PEPAN píše:...
co je 216?
To je takové hezké číslo. :D
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Marglin

Příspěvek od Marglin » 16 pro 2012 18:49

Jestli mluvíš o narozeninách tak gratuluji :wink: v případě, že je to tvoje skóre z Polska tak taky. :)
Martin K

Příspěvek od Martin K » 16 pro 2012 19:30

to bude skóre, ale bez podrobného reportu :D
dycky STEYR
Odpovědět