Příspěvek
od Kubajzz » 24 říj 2011 13:27
Předně díky všem za fajn společnost podobně postižených lidí.
Zřejmě opět padl rekord v počtu účastníků, i když to nikdo nepočítá, tak jsem si všiml, že hodně lidí se bylo jenom tak podívat, pokecat a nabrat zkušenosti. Jenom na společné fotce je nás 40...
Přijelo i dost lidí, co normálně moc nejezdí, tak jsem rád, že jsem je zase viděl. Výsledky se pokusím dodat co nejdřív.
K příspěvkům co zazněly nademnou.
Místa se můžou (a jistě budou) kdykoliv měnit. Věnujte proto zvýšenou pozornost předem uvedeným údajům. Máte tam GPS souřadnice i přesně uvedený odkaz na mapu, i jsem upozorňoval, že si to máte dobře prohléhnout, víc už nevím co by se ještě pro to dalo udělat. Máte šanci se na cestu dobře připravit, tak se dobře připravte, protože není v lidských silách každého jednotlivě navádět nebo pro něj dokonce někam jezdit. Apeluji na vaši ohleduplnost ke kolegům, kteří si chtějí taky sraz užít a netrávit čas naváděním méně připravených kamarádů. To říkám jako upozornění, protože jak každý ví, stejně vždycky každý každému pomůže.
Vemte na vědomí, že na tom místě, co jsme teďka byli platí absolutní zákaz pyrotechniky. Je to z důvodu, že majitel střelnice prochází procesem k oficiálnímu schálení střelnice pro veřejný provoz a proto chce předejít jakékoliv zámince proti tomu aby povolení dostal. A dělobuch od výstřelu z palné zbraně nelze poznat.
Jinak jde nám o střílení ze vzduchovek. Kdo chce házet petardy, tak ať jede na sraz pyrotechnického fóra.
Ano, sice trochu předjímám plán do budoucna, ale příští rok se bude jeden sraz (asi v červnu) konat v Bohumíně v areálu firmy JSB a sraz bude spojen i s exkurzí do výroby diabolek.