... jeste chci podekovat tomu co uklidil sklopky....kdyz jsem tam prisel s vrtajdou tak uz byly pripravene a smotane u cesty..takze dik
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ralsko je ráj na světě,ale chce to vybrat konec světa.To co popisuješ láká lidi,ikdyž kdo byl jednou vylezl na Ralsko,tak tam nechce podruhýtaiga33 píše:Napadl mne byvaly vojensky prostor Ralsko,pronajimaji si to tam nekdy softbolaci a paitbolaci.....jen pro ty co tam nikdy nebyli: ohromne prostory kolem Hamru na jezere,roviny,ale take skaly a kopce,dva stredoveke hrady Devin a Ralsko(zazitek ho vylezt),levne penziony,moznosti pronajmu chatek a koupani....co myslite?
PS:S domlouvanim pronajmu prostor nemam zkusenosti...jestli musim na katastralni urad do Ceske Lipy zjistovat majitele pozemku a pak nekde zadat o povoleni atd. ted fakt nevim ale rad se priucim.
možná došlo k omylu: měl jsem na mysli ty zdi u střeliště, omezující průchod k němu (hlavně když se za střílející postavilo pár diváků). ne vlastní zdi okolo střelnice. S důrazem na bezpečnost pochopitelně souhlasím.Kubajzz píše: A ty zdi co "omezují průchodnost" jsou tam právě kvůli tomu.