Srandi?ky, vylomeniny, trapasy....se vzduchovkou

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
pepan012345
Kontaktovat uživatele:
Re: Srandičky, vylomeniny, trapasy....se vzduchovkou

Příspěvek od pepan012345 » 15 led 2011 02:22

Kurňa, vzpomněl sem si na další věc.. když mi bylo tak 8 let, tak při šmejdění v tátový starý dílně našel jsem flusbroka (toho kovového). Tatík ho dříve dostal k 15tým narozeninám a od určioté doby byl schovaný v šupleti v té dílně a já ho tam při šmejdění jen tak našel.. Tož jsem ho vytáhnul, hnedka se pochlubil a ukecal sem rodiče, že si ho můžu nechat.. Naučil sem se s ním střílet, vše dobré...Asi po půl roce, přišel k nám na návštěvu bratranec o 5 let starší. 13 ti letý pubescent bez rozumu, debil, nyní řidič autobusu, viděl něco, co mu jeho rodiče nikdá (asi věděli proč) nedovoili... -Flusbrok- něco, co střílí diabolky.. on, kripl, jakože morálně na výši, hnedka že bude střílet se mnou a co ho, debila, po vzoru emerických sračkofilmů nenapadlo??? Hádejte! Debil vzal flusbroka, zatlačil ho (natáhnul ho) a hrál si na nějakýho agenta nebo co.. chodil po pokojíčku a dělal něco jako jamesa bonda nebo kterýho debila pojebanýho... a pak, z nenadání mě chytil, dal mi flusbroka k mojí měkké hlavě a vytřelil.. !!!!!!! Co na tom, že neměl nabitou diabolku, když jsem dostal šupu od tý vystřelený hlavně.. Tomu debilovi vůbec nedošlo, že i když tam nemá diabolu, tak s tím může ublížit.. a co z toho plyne? Že debilům, třeba i starším, nepatří ani flusbrok do ruky....To jsou ty kokotí palice, co si pořizují kdejaký kvér, asi aby mohli lépe onanovat, ale pak jsou z toho náhodně prostřelený děti, nebo jejich vlastní hlavy ze zapomenutý patrony v komoře. Teďka chodí do posilovny a brousí tu neobroušenější a nejopoužívanější holku ze sídliště, se kterou má stejně tak debilní děti, jakou jsou oni oba.. a blabla.. pořád dokolečka..Tak už to chodí.

Hatsan AT44 S 4,5
Sharp Innova 5,5
Shanghai china B3 5,5
QB 57 4,5
Crosman 1077
Crosman benjamin 392 5,5
Crosman 1377
Slavia 620/631
Slavia 618
LOV1
Crosman Marlin Cowboy
Flobert JGA R+R
Hankye
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hankye » 15 led 2011 10:44

A jak si to odnesl ? Zlomenina nebo boule obřích rozměru ?
ČZ S 200 Hunter, optika Nikko Stirling-Platinum Nighteater 12x50, bipod Harris S 6"-9" s kloubem.
Obrázek
H@nz

Příspěvek od H@nz » 15 led 2011 11:19

pepan012345 píše:Kurňa, vzpomněl sem si na další věc.. když mi bylo tak 8 let, tak při šmejdění v tátový starý dílně našel jsem flusbroka (toho kovového). Tatík ho dříve dostal k 15tým narozeninám a od určioté doby byl schovaný v šupleti v té dílně a já ho tam při šmejdění jen tak našel.. Tož jsem ho vytáhnul, hnedka se pochlubil a ukecal sem rodiče, že si ho můžu nechat.. Naučil sem se s ním střílet, vše dobré...Asi po půl roce, přišel k nám na návštěvu bratranec o 5 let starší. 13 ti letý pubescent bez rozumu, debil, nyní řidič autobusu, viděl něco, co mu jeho rodiče nikdá (asi věděli proč) nedovoili... -Flusbrok- něco, co střílí diabolky.. on, kripl, jakože morálně na výši, hnedka že bude střílet se mnou a co ho, debila, po vzoru emerických sračkofilmů nenapadlo??? Hádejte! Debil vzal flusbroka, zatlačil ho (natáhnul ho) a hrál si na nějakýho agenta nebo co.. chodil po pokojíčku a dělal něco jako jamesa bonda nebo kterýho debila pojebanýho... a pak, z nenadání mě chytil, dal mi flusbroka k mojí měkké hlavě a vytřelil.. !!!!!!! Co na tom, že neměl nabitou diabolku, když jsem dostal šupu od tý vystřelený hlavně.. Tomu debilovi vůbec nedošlo, že i když tam nemá diabolu, tak s tím může ublížit.. a co z toho plyne? Že debilům, třeba i starším, nepatří ani flusbrok do ruky....To jsou ty kokotí palice, co si pořizují kdejaký kvér, asi aby mohli lépe onanovat, ale pak jsou z toho náhodně prostřelený děti, nebo jejich vlastní hlavy ze zapomenutý patrony v komoře. Teďka chodí do posilovny a brousí tu neobroušenější a nejopoužívanější holku ze sídliště, se kterou má stejně tak debilní děti, jakou jsou oni oba.. a blabla.. pořád dokolečka..Tak už to chodí.
Dobře ty :)
Sharpshooter CZ200 S

Příspěvek od Sharpshooter CZ200 S » 15 led 2011 11:49

:lol: To mě připomíná jak jsme jako puberťáci s kapslovkou hrávali ruskou ruletu. Ale z toho jen zvonilu v uších :lol:
Dopřej mi,Pane,abych v boji,který jde životem,našel odvahu udeřit a mám-li vyhrát,dej,aby to bylo podle zákonů a aby se pravda a čest udržely vysoko a mám-li prohrát,abych našel sílu a odvahu postavit se u cesty a pozdravit vítěze,když půjde kolem.Amen.
Jabberwocky

Příspěvek od Jabberwocky » 15 led 2011 14:48

Čéče, Ty ho vážně nemáš rád :-D
BSA Lonestar 4,5 mm + NS Nighteater 6-24x56 AG
Slavia 634 4,5 mm + NS Mountmaster 6x40 AO
www.promonarchii.cz
Mr.Nobody

Příspěvek od Mr.Nobody » 15 led 2011 22:19

taky bych nemiloval debila, co mi div neurazil hlavu :mrgreen:
DrobasMirek

Příspěvek od DrobasMirek » 20 led 2011 16:10

když už jsme u toho urážení hlav - jako malí parchanti, tak 8 - 10 let sme lítali po vsi s plastovýma kapslíkovkama a já sem otci ze šuplíku sebral startovací pistolku. V partě za největšího kápa.. než přišel boreček o pár let starší a že když mu jí nedám tak jí ze mě vymlátí, já stažený půlky víc z otce sem mu jí nechtěl dát(kdybych si všimnul, že neni na svým místě) a tak jak slíbil tak udělal, držel jsem se statečně, kapituloval jsem až potom co mi začal hlavou otloukat obrubník. Pár podlitin a ještě těď mám jizvu na hlavě. Jako hošík z města sem ale musel zahrát tvrďáka a doma sem ho nenaprášil. Slíbil sem sám sobě, že až bude vhodná doba, že mu to všechno vrátim. A jak jsem slíbil, tak se i stalo. Sice jsem na to úspěšně leta zapomínal, ale jak už to chodí - připomněl se sám v hospodě slovy "tohodle blbečka sem seřezal už když mi bylo 12". Hospoda se během chvíle změnila v nepřehledný bojiště kde byli všichni proti všem, každej kdo měl s někym nevyřízenej účet vycítil příležitost :lol:

Jak hospodskej začal volat benga tak někdo sbalil na výčepu lístky s konzumací a zdrhalo se co nohy stačily :lol: :lol: :lol:
Kouky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kouky » 22 bře 2011 19:21

Mr.Nobody píše:V soutěži o debila se vzduchovkou bych bezpečně vyhrál já. V 16 letech jsem byl dost sečtělej a přemejšlivej :roll: Jednou jsem dočetl nějakou knížku a pod jejím dojmem přemejšlel, jakej to musí bejt pocit vrazit si lauf do huby a zmáčknout spoušť. Tak jsem si do huby vrazil NENABITOU ale nataženou stellu 512 a zmáčknul spoušť. Puška chytla zpětnej ráz od pístu cca 1 cm ale stačilo to na to, aby mi muška roztříštila na střípky jedničku vlevo nahoře :oops: :D

Tak to klobouk dolů... :D
milius

Příspěvek od milius » 22 bře 2011 19:34

Udělat to s Hatsanem nebo s Gamem,tak mu vyletí i osmičky :lol:
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Mr.Nobody

Příspěvek od Mr.Nobody » 22 bře 2011 19:45

Proč myslíte, že jsem si koupil flintu na Cočko :mrgreen:
Kouky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kouky » 22 bře 2011 19:48

Samí sebevrazi tady... :D :mrgreen: Já si vzpomínám,někdy když mi bylo kolem 13-ti...stříleli jsme s bratrancem Slávkama na zahradě...ale postupem času náš samozřejmě přestalo bavit střílení do terčů...Hned vedle naší "střelnice" se nacházel sousedky barák s krásným velkým satelitem :D Já jako největší kápo jsem nabil a vystřelil na talíř...A samozřejmě trefím ty sondy co příjimají signál...No rána jako prase,kupa střepů se rozletěla. :mrgreen: :oops: okamžitě jsme zalehli za betonovou zídku a byli posraní z důchodkyně sousedky.... :D No naštěstí z toho nebylo nic mo..jen asi 10 minut očumovala okolí ale nakonec dobrý.... :D :D
milius

Příspěvek od milius » 22 bře 2011 19:49

Mr.Nobody píše:Proč myslíte, že jsem si koupil flintu na Cočko :mrgreen:
Abys měl omrzlej jazyk? :lol: :wink:
Narazit na špatný kus se stane.... ,ale je to určité procento blížící se pravděpodobnosti......
Mr.Nobody

Příspěvek od Mr.Nobody » 22 bře 2011 19:50

Vidíš, to mě nenapadlo, levná nízkokalorická zmrzlina :D
Smazaný uživatel 6696

Příspěvek od Smazaný uživatel 6696 » 20 črc 2011 19:14

Dnes mě přišly filcové válečky na čištění hlavně.Natáhnu větrovku vložím váleček a přemýšlím kam ho vystřelit abych ho našel a viděl jak moc je špinavej. Otočím se a za mnou sušák s prádlem. Namířím na ručník a prásk. Ku..a! Váleček proletěl skrz a zastavil se o další ručník. Až to stará zjistí,tak o ničem nevím. :lol:
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 20 črc 2011 19:23

A ta rána jaká se asi ozvala :-) ústovka tak 400m/s :-)
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Odpovědět