Slavia 634
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
Lauf
2madbugie: Když se podíváš na tento web úplně na poslední článek dole, tak tam zkracuje hlaveň pro Crosmana. Je tam jak řeže i jak začisťuje ústí. Snad Ti to pomůže, zde: http://anotherairgunblog.blogspot.com/
Cogito ergo armatus sum.
Re: síla S634
Zapoměl dodat, že střílel na zapalovač velikosti mobilního telefonu a spolklo to 50 diabolek než ho trefilbart31 píše:Je opravdu tak silná jak píškou můžu potvrdit přesnost z 60m jsem střílel na zapalovač a trefil jsem se..
re
Tak na 60m trefit zapalovač přes mířidla !!! To musel být nějaký XXL velikost !!! Nebo jsi měl před ním trychtýř.
Hail And Kill !
Naposledy upravil(a) Borec dne 19 črc 2009 19:38, celkem upraveno 1 x.
zapalovač
ne to byl benzínovej zapalovač z trafiky za 50kč a na výšku má 10cm a na šířku 5cm !!
Na náhody se nehraje.. dokud nedokážu trefu zopakovat a to alespoň 9x z 10 pokusů, je to jen a jen NÁHODA a je potřeba to tak prezentovat..
Diana54 AirKing .177 + Bushnell 3200 Elite 10x40 Tactical
Air Arms Pro Sport .177 + Delta Titanium 6-24x42
QB 57 .177 + čína 4x20
CZ Slavia 631 .177 + čína 3-9x40E
Air Arms Pro Sport .177 + Delta Titanium 6-24x42
QB 57 .177 + čína 4x20
CZ Slavia 631 .177 + čína 3-9x40E
nazdar hlopi... no bohuzial skracovanie sa nekonalo, nakolko v sobotu tu trosku fukalo a takovej ten letní deštíček tak sme v nedelu mali záhradníckozáchranárske mecheche...
ale aspoň som vypuzdril pažbu, a poriešil som "nadstavec"...
takže tutoka fotečka tych puzdierok... vľavo je povodne puzdro vzadu na slavke pri spušti vedľa je to nove čo som tam dal, no a tie dva tensie valceky isli dopredu...
ako som uz skor pisal cena rovna nula cela nula nic a puzdro sa teraz v pazbe ani nehne... (nie je to nafotke dobre vidiet) ale predtym sa bezne puzdro posunulo asi o 1 az 2 mm dopredu (a predpokladam ze pri vystrele to plavalo hore dole) lebo teraz to drzi ako prikovane medzera ziadna...
no ale aspon som na ten "nadstavec" urobil dva zavity a spravil som si cervikov, a takto vyzera Slavia Long + 12 cm
a kedze sa blizi moja celozavodna tyzdnova dovolenka (a nakolko na ucte bubaciky nie su tak budeme travit na "chalupe") je velky predpoklad ze sa k tomu skracovaniu konecne dostanem
2 Apevia... nemozem to tam najst posledny clanok mi ukaze Slaviu 630 a ked si dam zoznam prispevkov tak je tam 150 clankov a o Crosmanoch ich je more... ak ti to ide skus hodit konkretny link alebo prinstcreeny...
ale aspoň som vypuzdril pažbu, a poriešil som "nadstavec"...
takže tutoka fotečka tych puzdierok... vľavo je povodne puzdro vzadu na slavke pri spušti vedľa je to nove čo som tam dal, no a tie dva tensie valceky isli dopredu...
ako som uz skor pisal cena rovna nula cela nula nic a puzdro sa teraz v pazbe ani nehne... (nie je to nafotke dobre vidiet) ale predtym sa bezne puzdro posunulo asi o 1 az 2 mm dopredu (a predpokladam ze pri vystrele to plavalo hore dole) lebo teraz to drzi ako prikovane medzera ziadna...
no ale aspon som na ten "nadstavec" urobil dva zavity a spravil som si cervikov, a takto vyzera Slavia Long + 12 cm
a kedze sa blizi moja celozavodna tyzdnova dovolenka (a nakolko na ucte bubaciky nie su tak budeme travit na "chalupe") je velky predpoklad ze sa k tomu skracovaniu konecne dostanem
2 Apevia... nemozem to tam najst posledny clanok mi ukaze Slaviu 630 a ked si dam zoznam prispevkov tak je tam 150 clankov a o Crosmanoch ich je more... ak ti to ide skus hodit konkretny link alebo prinstcreeny...
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
jo a aby som nezabudol... nazdar Bart31
chlapi co do neho rypete... nahodou vyzera to, ze ma perfektny orli zrak... (teraz bez srandy...)
a teraz uz zo srandou, trafit sa da vselico... ked si zoberiem ze ja mam co 10 m rozptyl 1 cm tak to zhruba odpoveda ze na 60 m cca 6X6 cm ale tam uz vstupuje vela faktorov do hry a najme energia strely, pocasie a kvalita diabolky samotna a hlavne od nejakych 30 m sa zacina rozptyl dost zhorsovat...
cize pokial netrafis ten zapalovac 9 krat z 10 tak je to nahoda...
a tie pevne mieridla nechapem... nad 20 m uz mam velky problem zaostrit musku a ciel dohromady... samozrejme odhadom to ide ale zaostrit je fyzicky nemozne...
chlapi co do neho rypete... nahodou vyzera to, ze ma perfektny orli zrak... (teraz bez srandy...)
a teraz uz zo srandou, trafit sa da vselico... ked si zoberiem ze ja mam co 10 m rozptyl 1 cm tak to zhruba odpoveda ze na 60 m cca 6X6 cm ale tam uz vstupuje vela faktorov do hry a najme energia strely, pocasie a kvalita diabolky samotna a hlavne od nejakych 30 m sa zacina rozptyl dost zhorsovat...
cize pokial netrafis ten zapalovac 9 krat z 10 tak je to nahoda...
a tie pevne mieridla nechapem... nad 20 m uz mam velky problem zaostrit musku a ciel dohromady... samozrejme odhadom to ide ale zaostrit je fyzicky nemozne...
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -