Sk?senosti s E-shopmi na Slovensku - merkuria.net a afg.sk
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdravím, chcel by som počuť nejaké názory a skúsenosti na nákup cez tieto dva internetové obchody (merkuria.net a afg.sk). Chcel by som totiž kúpiť Slaviu 634, v oboch ju maju za rovnaku cenu, len neviem ako je to so serioznostou.
Ak mate nejake skusenosti - pozitivne aj negativne, tak poprosim podelit sa o ne! Dakujem
Ak mate nejake skusenosti - pozitivne aj negativne, tak poprosim podelit sa o ne! Dakujem
z Merkurie som zatial objednaval iba JSBdiabolky.
po polhodine ako som objednavku uzavrel na nete volala pani ze jeden s objednanych druhov 4.52 nemaju ci chcem na miesto toho nejake ine.
tak som povedal ze nech poslu iba tie zvysne dve.
a tak to aj prislo.
dobre zabalene neotrepane.
spokojnost na mieste.
v piatok ideme do piestan na letecky den a cestou ideme mrknut aj do Merkurie.
po polhodine ako som objednavku uzavrel na nete volala pani ze jeden s objednanych druhov 4.52 nemaju ci chcem na miesto toho nejake ine.
tak som povedal ze nech poslu iba tie zvysne dve.
a tak to aj prislo.
dobre zabalene neotrepane.
spokojnost na mieste.
v piatok ideme do piestan na letecky den a cestou ideme mrknut aj do Merkurie.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
Firmu afg osobne ešte nepoznám, takže nebudem komentovať. No fy Merkuria bola na zraze často prepieraná
. Zo začiatku som mal dosť zlé skúsennosti, zlá komunikácia, žiadna odozva, tovar nedošiel, poplietli obj., pomačkané diabolky, iné druhy a pod. Potom som im dal druhú šancu, však každý raz začínal
Poprosil som ich aby to balili lepšie do balíkov nie do obálok
. Momentálne od nich beriem diabolky, niektoré majú akceptovateľné ceny. Komunikácia v pohode, objednávky do 2-3 dní. Pekne zabalené, som momentálne spokojný. Čo sa týka predaja vzduchoviek, na zraze tvrdili niektorí, že je lepšie sa dohodnúť telefonicky. A ide to.
Snáď by som mal výhrady k niektorým "hláškam" na ich stránkach k popisu vzduchoviek. "Vzduchovka pre profesionálov" "Do 17J" a podobné nezmysly
. Tak potom sa odo dnes, radím aj ja medzi profesionálov

Snáď by som mal výhrady k niektorým "hláškam" na ich stránkach k popisu vzduchoviek. "Vzduchovka pre profesionálov" "Do 17J" a podobné nezmysly

Z merkurie som bral vždy len osobne, v dopredu dohodnutom termíne. Vždy som sa stretol s ochotou a trpezlivosťou, p. Šabík mi všetko vysvetlil a povedal pre aj proti. Kurierom som od nich zatiaľ nič nebral, ale naposledy keď som tam bol, tak tam priamo balili zásielku - nejakú dlhú vzduchovicu - a teda tá pani si na tom dávala fakt záležať...
Nebál by som sa od nich zobrať ani cez net...
Nebál by som sa od nich zobrať ani cez net...
planoval som kupit qb78 deluxe, no v
afg.sk mali len klasicku verziu, napisal som im cez to okienko o lepsej cene a cenu dali nizsiu, odpoved bola bleskova(dokonca mimo prac dna), chlapik to poslal z mobilu, mozno bol niekde na ceste.. aj ked som od nich nekupil zanechalo to vo mne dobry dojem.
"...
Táto správa bola odoslaná z môjho BlackBerry® zariadenia zo siete Orange. Sent from my BlackBerry® from Orange wireless handheld.
"
no nakoľko som chcel deluxe kvôli duralovej objimke bral som z merurie.
Trochu mi poplietli objednavku a namiesto jsb 500ks heavy mi dali ine jsbcka 250ks jumbo, no pani mi ihned volala ze to poplieti a ci mi mozu poslat heavy 500ks za cenu jumbo 250ks. suhlasil som lebo by som musel posielat jumbo 250ks tam a oni by mi poslali heavy 500ks,, tj platil by som zbytocne postovne aj ked chyba bola u nich. a par diaboliek nikdy nie je navyse. Pacilo sa mi ze volali hned ako to zistili, chyby sa predsa stavaju.
QBcko malo niektore casti zahrdzavene, ale aj tak som bol s merkuriou spokojny. no stal sa mi taky problem (pisal som o nom tu)
http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... start=2145
a pusku som musel poslat na reklamaciu, teraz len cakam, dufam ze to vyriesia a pusku mi bez problemov rychlo poslu, uz si chcem z nej zastrielat. dufam ze nebudu nic vymyslat a nebudu robit problemy.
ale vypada to na serioznu firmu, uvidime.
ps: niektore puskohlydy od nich sa daju kupit inde o 50% az 80% lacnejsie,
tj tie šitne zoom, ...
afg.sk mali len klasicku verziu, napisal som im cez to okienko o lepsej cene a cenu dali nizsiu, odpoved bola bleskova(dokonca mimo prac dna), chlapik to poslal z mobilu, mozno bol niekde na ceste.. aj ked som od nich nekupil zanechalo to vo mne dobry dojem.
"...
Táto správa bola odoslaná z môjho BlackBerry® zariadenia zo siete Orange. Sent from my BlackBerry® from Orange wireless handheld.
"
no nakoľko som chcel deluxe kvôli duralovej objimke bral som z merurie.
Trochu mi poplietli objednavku a namiesto jsb 500ks heavy mi dali ine jsbcka 250ks jumbo, no pani mi ihned volala ze to poplieti a ci mi mozu poslat heavy 500ks za cenu jumbo 250ks. suhlasil som lebo by som musel posielat jumbo 250ks tam a oni by mi poslali heavy 500ks,, tj platil by som zbytocne postovne aj ked chyba bola u nich. a par diaboliek nikdy nie je navyse. Pacilo sa mi ze volali hned ako to zistili, chyby sa predsa stavaju.
QBcko malo niektore casti zahrdzavene, ale aj tak som bol s merkuriou spokojny. no stal sa mi taky problem (pisal som o nom tu)
http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... start=2145
a pusku som musel poslat na reklamaciu, teraz len cakam, dufam ze to vyriesia a pusku mi bez problemov rychlo poslu, uz si chcem z nej zastrielat. dufam ze nebudu nic vymyslat a nebudu robit problemy.
ale vypada to na serioznu firmu, uvidime.
ps: niektore puskohlydy od nich sa daju kupit inde o 50% az 80% lacnejsie,
tj tie šitne zoom, ...
Re: Skúsenosti s E-shopmi na Slovensku - merkuria.net a afg.sk
zdravim,
ja som kupoval z merkurie hammerli hunter force 900 combo plus asi desat dalsich veci (broky, BB, bombicky, puzdro...)
puska prisla nakrivo zlozena, v nepouzitelnom stave - tak isla spat do merkurie.
tam "visela" cez mesiac a nakoniec mi prisli peniaze namiesto pusky.
urcite to nie je prvy pripad s touto puskou od nich vid. http://forum.gunshop.cz/hammerli-hunter ... t4534.html niekde vnutri fora...
teraz pozeram ze ju stale maju v ponuke (dokonca isli dole s cenou) tak nechapem aku maju v merkurii strategiu ale nepozdava sa mi...je mi jasne ze nebudu kontrolovat kazdy vyrobok od dodavatela, ale ked o probleme vedia tak podla mna ho riesia dost ignorantskym sposobom.
samozrejme postovne za cestu spat do merkurie som uz nevidel...
tolko moje skusenosti
ja som kupoval z merkurie hammerli hunter force 900 combo plus asi desat dalsich veci (broky, BB, bombicky, puzdro...)
puska prisla nakrivo zlozena, v nepouzitelnom stave - tak isla spat do merkurie.
tam "visela" cez mesiac a nakoniec mi prisli peniaze namiesto pusky.
urcite to nie je prvy pripad s touto puskou od nich vid. http://forum.gunshop.cz/hammerli-hunter ... t4534.html niekde vnutri fora...
teraz pozeram ze ju stale maju v ponuke (dokonca isli dole s cenou) tak nechapem aku maju v merkurii strategiu ale nepozdava sa mi...je mi jasne ze nebudu kontrolovat kazdy vyrobok od dodavatela, ale ked o probleme vedia tak podla mna ho riesia dost ignorantskym sposobom.
samozrejme postovne za cestu spat do merkurie som uz nevidel...
tolko moje skusenosti
v utorok ideme s brachom navstivit Merkuriu osobne. som zvedavy.
potom poreferujem.
potom poreferujem.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
diabolky pokrčene boli poslane v obalke pritom som im vyslovene napisal "poprosim dôkladne zabaliť". To by mal pochopiť aj človek pracujuci v chranenej dielni. 

Diana MOD.54 Airking 4.5mm
buschnell elite 3200 10x40
AirArms S510-SL carabine
buschnell elite 3200 10x40
AirArms S510-SL carabine