V?trovka - Sharp
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
predám sharp innova 5,5
chlapci ak chcete niekto predávam svoju sharpku za 3 litre v Sk vystrelené cca 50 ks. skúšaná na 10 m ide dobre ak má niekto záujem píšte na dragon9@post.sk mňa nebaví pumpovanie
- baretta@pobox.sk
- baretta@pobox.sk
predchadzajuci prispevok navezuje na predchadzajuce prispevky na prvych stranach. bolo to točene ešte pred prazdninami alebo tak neak.
hlaven neni stocena, ta to leži rozložene po baraku
prekvapuje ma pristup riesenia : zvysenie tuhosti hlavne, peny, trupky... Je dnes dost Hi -Tek v mode, ale treba na to s rozumom. Na druhej strane sa tu konecne niekdo dalsi priklonil k myslienke zleho tvaru nabojovej komory. o com som sice pisal už dávno, ale nevadí. Pre upravu by som zvolil kuželovy vystružnik a trochu to tam prebehol . To jedine moze pri sučastnom stave zlepšiť presnosť.
Trvam na nazore: vymeniť hlaven telo minimalne. Holka má potenciál.
hlaven neni stocena, ta to leži rozložene po baraku
prekvapuje ma pristup riesenia : zvysenie tuhosti hlavne, peny, trupky... Je dnes dost Hi -Tek v mode, ale treba na to s rozumom. Na druhej strane sa tu konecne niekdo dalsi priklonil k myslienke zleho tvaru nabojovej komory. o com som sice pisal už dávno, ale nevadí. Pre upravu by som zvolil kuželovy vystružnik a trochu to tam prebehol . To jedine moze pri sučastnom stave zlepšiť presnosť.
Trvam na nazore: vymeniť hlaven telo minimalne. Holka má potenciál.
Zdravím páni!
Po tak negatívnej reklame som neodolal a v piatok stal som sa novím vlastníkom SHARP-INNOVA.Zial s mnohými názormi,ktoré som na tomto fore prečítal musím súhlasiť.Po vybalení som sa sústredil na popísané závady v tomto fore.Tak napríklad nabojová komora.V mojom prípade ma konus a naboj sa zasúva plynule,ked znová otvorím nabojovú komoru naboj vytrasiem von.Stoho súdim,že asi nezadrháva,no aj napriek tomu terč
velkosti pivovej flaše na 30m netrafím.
Problém vidim vtom že mieridla sú daleko od seba na dvoch roznych celkoch (hlaven,telo).Pumpovaním v strede medzi mieridlami,posobíme na labílnu konštrukciu tejto vetrovky.Vzniká tam efekt ako keby sme na Slavi 630 mali jedno mieridlo na hlavni a druhé na vzduchovom válci.
Predpokladám,že premiestnenie zadného mieridla na hlaven v bode osadenia
by mohlo prispieť presnosti.
Po tak negatívnej reklame som neodolal a v piatok stal som sa novím vlastníkom SHARP-INNOVA.Zial s mnohými názormi,ktoré som na tomto fore prečítal musím súhlasiť.Po vybalení som sa sústredil na popísané závady v tomto fore.Tak napríklad nabojová komora.V mojom prípade ma konus a naboj sa zasúva plynule,ked znová otvorím nabojovú komoru naboj vytrasiem von.Stoho súdim,že asi nezadrháva,no aj napriek tomu terč
velkosti pivovej flaše na 30m netrafím.
Problém vidim vtom že mieridla sú daleko od seba na dvoch roznych celkoch (hlaven,telo).Pumpovaním v strede medzi mieridlami,posobíme na labílnu konštrukciu tejto vetrovky.Vzniká tam efekt ako keby sme na Slavi 630 mali jedno mieridlo na hlavni a druhé na vzduchovom válci.
Predpokladám,že premiestnenie zadného mieridla na hlaven v bode osadenia
by mohlo prispieť presnosti.
Urobil som velmi amatérsky test,až sa to hanbím zverejniť.Strielal som z22 krokov s oporov o strom.Nástrel terča pred úpravou a nástrel po amatérskej úprave zakružkovaný,aj tu som mieril na stred terča
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 180fb7253c
Asi mi dáte za pravdu,že zlepšími mieridlami by sa asi dal dosiahnúť lepší sústrel
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... cd8c48309c
Záver pre tých,čo im to striela nepresne.Komu stačia mieridla,tak na hlaven a kto chce optiku,tak musí pevne zafixsovať pumpu v tele spúšte.
To su asi dve najlacnejšie riešenia,ktoré ma napadajú,ale AA to asi nebude.
[quote="undead"]
Je to silnejšie ako bežná vzduchovka,ale stále je to"iba" vzduchovka
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 180fb7253c
Asi mi dáte za pravdu,že zlepšími mieridlami by sa asi dal dosiahnúť lepší sústrel
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... cd8c48309c
Záver pre tých,čo im to striela nepresne.Komu stačia mieridla,tak na hlaven a kto chce optiku,tak musí pevne zafixsovať pumpu v tele spúšte.
To su asi dve najlacnejšie riešenia,ktoré ma napadajú,ale AA to asi nebude.
[quote="undead"]
Je to silnejšie ako bežná vzduchovka,ale stále je to"iba" vzduchovka