Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Blahopreji k te krasne ucasti!
Vysledky jsou super - obzvlaste tyhle rukojmi - to byla fakt velka smula - rekord na dosah.
Navic ty krasne trofeje .. hmm .. dobre to delate
Akorat neznam tu polozku 10BR tercu .. to je nejaka Vase novinka? .. takovehle polozky, pokud slo jen o obycejnou strelbu na BR terce, nejsou moc prinosne - je to jen a jen BenchRest - a to je jen o presnosti - takove polozky uz mame (obrazce) .. a je to o nicem. Meli jste alespon nejaky kratky casovy limit?
Vysledky jsou super - obzvlaste tyhle rukojmi - to byla fakt velka smula - rekord na dosah.
Navic ty krasne trofeje .. hmm .. dobre to delate

Akorat neznam tu polozku 10BR tercu .. to je nejaka Vase novinka? .. takovehle polozky, pokud slo jen o obycejnou strelbu na BR terce, nejsou moc prinosne - je to jen a jen BenchRest - a to je jen o presnosti - takove polozky uz mame (obrazce) .. a je to o nicem. Meli jste alespon nejaky kratky casovy limit?

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Dnes se na strelnici SSK Trebes Hradec Kralove konal posledni letosni zavod v discipline "Mizive cile do 50m - puskohled" - konkretne slo o Pohar mesta Hradce Kralove, coz je putovni pohar konajici-se jiz od roku 1995 (z tohoto roku je prvni zapis v jeho pametni knize).
Docela se mi darilo a tak se mohu pochlubit, ze pohar jiz potreti putoval ke mne domu
Slo o fajnovy zavod, atmosfera byla mnohem uvolnenejsi nez na nedavnem MČR a i vysledky byly super. Doporucuji vsem tento typ souteze pristi rok vyzkouset!
Prikladam vylsedkovku a pro zajimavost i fotecku meho soutezniho terciku (takovy maly zazrak, jak by rekl Shiva, nastrileny na 50m z leze s oporou a optikou se zvetsenim 4X) plus jeste fotku poharu..
Uz se tesim na zitrajsi klani v otevrenych miridlech ..
Docela se mi darilo a tak se mohu pochlubit, ze pohar jiz potreti putoval ke mne domu

Slo o fajnovy zavod, atmosfera byla mnohem uvolnenejsi nez na nedavnem MČR a i vysledky byly super. Doporucuji vsem tento typ souteze pristi rok vyzkouset!
Prikladam vylsedkovku a pro zajimavost i fotecku meho soutezniho terciku (takovy maly zazrak, jak by rekl Shiva, nastrileny na 50m z leze s oporou a optikou se zvetsenim 4X) plus jeste fotku poharu..
Uz se tesim na zitrajsi klani v otevrenych miridlech ..
- Přílohy
-
- pohar_hk_vysl_puskohled.pdf
- (158.6KiB)Staženo 199 x
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
No joSidewinder píše:Tak vcera se mi take darilo a tak jsem pripravil Baldu o jeho pohar .. takze oba putovni jsou doma

Místo kde stál už vyplnila litrovka vodky.
Každopádně velká gratulace

To aby mel oba poháry jeden člověk se povedlo naposled v roce 2000
-
- Odborník na zbraně