strelivo:
1. Levice - Sport
2. Gamo - Pro Magnum
3. Kovohute - Standardy
strielal som vzdy po 8 diaboliek
1. Levice Sport - neprekvapily, rozptyl do 2cm, vlastne som tymi 8 diabolkami vystrielal 1 dieru ktora mala priemer cca 2cm. Nemal som so sebou meradlo, ale ked som na to polozil 2Sk mincu (ma ako prave meriam sublerou 2,23 - 2,24cm) tak koplet prekryla zasahy.
2. Gamo Pro Magnum - prekvapily, doteraz som s nimi nestrielal, a po negativnych recenziach na ne ani som neplanoval kupovat, ale reku skusim a aspom mi zostane po nich srobovacia krabicka

3. Standardy - nieco strasne, strielal som s nimi po takmer 2 rokoch (kedy som pochopil ze to nie je strelivo na presnu strelbu). Problem bol spravit sustrel pod 10cm, kazda rana sla uplne inam, niektora nad niektora pod + este varianta vlavo, vpravo pod miesto na ktore som mieril. Skratka skoda penazi za ne. Ale co uz s nimi, vystrielam to na zahade aspom na plechovice, je mi luto to vyhodit

Tieto nastrely som zopakoval 2x a mozem zodpovedne povedat ze sa mi to vzdy zopakovalo +/- 1mm fakt je to len odhad nemeral som.
Strielal som sediaci na lavicke s tym ze som bol laktami oprety o zahradny stolik, a aj napriek tomu sa mi ruky dost triasly, ja som asi fakt ako opilec v triezvom stave...
Este jedno co ma zaujalo. Vzduchovka mi s Levickymi Sportkami (0,54g) ani s Gamom Pro Magnum (0,51g) strielala normalne, ale v momente ako som pouzil Standardky (su z nich najlahsie 0,49g), vzduchovka zacala dieselovat... tomuto by som aj pripisoval ten obrovsky rozptyl.
cize pokial ma niekto problem s tym ze mu vzduchovka dieseluje, bolo by vhodne keby skusil zmenit strelivo za daco tazsie...