A pytlačit se psem, to je co? Že by to byl u nás takový problém? Nemyslel si venčit?
Já tě neznám, ale lidem, kterým je podezřelá každá osoba, která se pohybuje v autě, říkám paranoik.
Že ty si z nás děláš legraci?

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Podle meho si legraci nedela... BTW ja se take tak trosku radim k tem paranoidnimKubajzz píše:Můžu se zeptat jak jsi to vyřešil? Já jenom co si mám představit pod tím slovem "tvrději"?
A pytlačit se psem, to je co? Že by to byl u nás takový problém? Nemyslel si venčit?
Já tě neznám, ale lidem, kterým je podezřelá každá osoba, která se pohybuje v autě, říkám paranoik.
Že ty si z nás děláš legraci?
Takhle jednoduché to bohužel není. Svého času jsem uvažoval o tom, že bych dobrákům, co ty svoje varťasy v lese dokonce parkujou, začal vypouštět gumy (ze zkušenosti vím, jak to naštve a jaký je to problém, kdž přijdete k autu a všechna čtyři kola leží na ráfcích). Potom jsem si ale uvědomil, že prakticky nemám šanci SPOLEHLIVĚ poznat, kdo je v tom lese autem oprávněně a kdo tam skutečně jen znečišťuje vzduch. Důsledkem je, že bych mohl velmi snadno dost hrozně uškodit někomu naprosto nevinnému. Tak jsem se na to vykašlal.predattor píše:...Proto je vice mene podezdrela kazda osoba ktera se ve voze pohybuje...
Ano, to je další, spíše okrajový důvod, proč jsem to zavrhnul ve stádiu myšlenky...(i když tohle riziko by se při troše snahy snad dalo eliminovat). Ovšem co by se mnou udělal takový metrákový dřevorubec v lese, kde nejsou ani svědci, ani potenciální pomoc... Dost ošklivá představa.Kubajzz píše:2Slim Jim:
No kdyby tě nějaký dřevorubec chytil jak mu ty kola vypouštíš, tak by ti taky mohl...velmi snadno dost hrozně uškodit...
Zcela mimo místu, ty už se k tomu lesáckému gestapu, co šlape po cizích pozemcích, fakt přihlas.Slim Jim píše:Svého času jsem uvažoval o tom, že bych dobrákům, co ty svoje varťasy v lese dokonce parkujou, začal vypouštět gumy...
Ale i tak nebyla jeho reakce přiměřená situaci.
Můžeš to nějak upřesnit? Omezil jsi osobní svobodu? Vyhrožoval zbraní? Jestlis ji ukázal a nebyla to dlouhá, co máš přes rameno, měl jsi dle zákona hlásit její použití na příslušné oddělení PČR. Pokud jsi hrozil dlouhou, jel bych dál, protože machry, co míří na gumy a trefí plech kastle, o ZP připraví mé hlášení a následné vyšetřování. Pokud jsi hrozil krátkou, naprášil bych tě bez milosti. Zákon musí platit pro všechny.predattor píše:Zadny pokuty zadna policie.Revir se stal kontrolovanym 6 dni v tydnu.Vysledek?Dostalo se to do podvedomi a je klid.Ucinte tak vsichni,jak se neco vymkne kontrole,horko tezko se vraci nazpet.
Pro tebe skoda slov i olovaAnonymous píše: Vy jste MM /militantní myslivci/. Tak do mě, jsem nehybný terč, to milujete
Jako hláška ze starého westernu dobré, ale co přijít s něčím z vlastní hlavy? Těch slov tu jinak vypouštíš dost.Andy píše:Pro tebe skoda slov i olova
Aha, tak on se uspech v zivote meri penezi .. takze zlodeji a tunelari, kteri si ted vozi zadky v mercedesech, jsou vlastne ti nejuspesnejsi z nas, od nichz bychom se meli ucit vsichni ..Anonymous píše: ... ten kromaňonec je v životě /měřeno penězi/ úspěsnější než ty..
Soudis mne stejne hloupe jako toho cloveka. Ale je to tvuj nazor, jak si k nemu dosel, je tva vec .. ja jen chtel upozornit nato, ze na svete to neni tak jednoduchy, jak si myslis .. tedy ze kdo ma spousty penez (a zajima se o kulturu), je nejlepsiAnonymous píše:To je odvážná dedukce a můžeš se plést!
Ty můžeš dokázat, že ten z mercedesu se nezajímá o kulturu a nemá spokojenou rodinu? Nemůžeš.
Zato jsi svým příspěvkem dokázal, že se možná zajímáš o kulturu a možná máš spokojenou rodinu, ale určitě nemáš tolik peněz jako on
O mě víš houby, proto si to zkoušíš kompenzovat, to nejsi první.
Příteli, deseti lety praxe se zbraní na diskotéce a ochranou revíru před pejskaři ohromuj radši puberťačky na té vaši diskotéce.predattor píše:Tvrdeji?To znamena tak,aby dotycny pochopil.Deset let delam na diskotece,tak jsem nejaky ty zkusenosti o tom jak v danem pripade jednat uz pochytil.Nekde je zcela zbytecne si placat jatra a presvedcovat nekoho,ze se dopousti neceho ,co by nemel.Nepotrebuji pri tom nikomu vyhrozovat se zbrani v ruce.Zbran nosim kazdy den a zatim jsem ji bohudik nemusel nikdy vytahnout,natoz pouzit.Koukam ze jsi takovej malej rejpalek co?Navazis se takhle do kazdyho i venku,nebo pekne jenom doma v teplicku za klavesnici? Kubajzi?