Ale to zase ne, jen mě občas nasere, když se zde prezentují mýty a polopravdy jako zaručený metody.....
Takových mýtů a polopravd je mezi střelci mraky a nedejbože když se toho začátečník chytne, v domnění že pro zlepšení svojí střelecké kondice dělá dobrou věc (aby taky ne když mu to určitě zkušenější uživatel fóra poradil), tak si vypěstuje akorát špatný návyky a bude mu dlouho trvat, než se jich zbaví.
Já jsem se díky takovým radám vyléčil ohledně odlívání střel. Převážně na střelectví jsem četl názory některých "zkušených odlévačů" jak že se to vlastně má dělat. Bohužel jsem zjistil, že s takovými postupy, který mi byly poraděny bych nic neudělal. Proto jsem začal experimentovat, dělám skoro všechno naopak a výsledek je takovej že jsem schopen odlít téměř 600 kulí za hodinu (když mám den a nic se nesere).
Proto jsem mírně alergickej na to když se píší blbosti.
Co se týče hylzny na závěru...vím, někdo může argumentovat, že to používá nějaký instruktor střelby, tudíž to bude určitě dobrý a Alfonss si pouze honí ego. Budiž, nikomu jeho názor neberu. Ale je třeba si uvědomit, že "instruktora" dnes dělá každej jouda, osobně znám jednoho majitele známé střelnice a instruktora při kurzech střelby v jedné osobě, faktem je to, že dokáže pro zbraně nadchnout, ale díky jeho zcestným výukovým metodám ještě nikoho střílet doopravdy nenaučil, navíc jsem si dovolil mít vlastní názor a střílet líp než on, tak mě nemůže ani vystát