Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
sportovec

Příspěvek od sportovec » 21 črc 2008 16:17

.... tak jsem asi po půl roce "meditování " zda-li koupit - nekoupit Anschutz 1913, dospěl k názoru, že varianta "A" je správně. Asi je to vůči některým kolegům v naší Mao trochu nesportovní ale mám rád kvalitní věci obecně a ve střelbě tuplem. Pocit z vlastní střelby se Suhl 150 a A 1913 je v poměru jako přesednout z osla na koně :). Nejvíce mne včera bavilo ani ne tak střílet, jako pozorovat střelbu z A1913, slečnou Irmou : ). Terče jsem nefotil, zkoušeli jsme čtyři šarže R50, tak jsme jen soustřelovali. Po vybrané sérii byly soustřely v počtu 10ks po pěti ránách od 8mm až 11mm max. / v leže, nožky, vzadu ruka /
Flinta: Anschutz 1913 výběr
Optika : Hawke Frontier 8x32
Nožky : Harris 6-9", plynulý výsuv
Optimální střelivo : R50 - 177, 168
P.s. : soustřel na fotce je originální od výrobce - 10 ran
Přílohy
A 1913 zm..JPG
1913 - orig. nástřel zm..JPG

sportovec

Příspěvek od sportovec » 21 črc 2008 16:20

Ještě se doplním. Koupě probíhala u p. Vargy k mé plné spokojenosti, ostatně jako obvykle.
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 21 črc 2008 17:37

TO SPORTOVEC : blahopřeju ke koupi :!: :!: :!: myslím, že to s Váma jednorankařema bude těškej boj ale uvidíme co a jak.
Nech si udělat za pár šušní od Vrestiaka BR pažbu a v mezidobý když není MAO můžeš prášit kožichy na BR postech :lol: :lol:

poslední závod BR Kladno :

Effenberger 250 8x
Beránek 250 6x
Fokt Jan 249 7x

SORRY za OT :x
Safik

Závod

Příspěvek od Safik » 25 črc 2008 15:28

Pozvánka na závod.
MALÁ ODSTŘELOVAČKA

Který se koná 9.8.2008 na střelnici SSK Borek – České Budějovice.

Propozice závodu naleznete zde : http://kvz-vltava.wz.cz/propozice.htm
Pod názvem
MALÁ ODSTŘELOVAČKA
9.8.2008 střelnice Borek (České Budějovice)
Přílohy
P1000010.JPG
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 25 črc 2008 17:31

krásný poháry
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
sportovec

Příspěvek od sportovec » 25 črc 2008 18:16

No, dobry. Když už jste komletne obslehli pravidla i propozice tak bych ocekaval aspon projev zakladni slusnosti, tedy aspon nas predem informovat tzn. Sidewinder, Harp, Honza, Sportovec, Irma. Jsem rad ze se soutez ujala a ze lidi bavi a je s kym soutezit ale vse co ma vydrzet, byt i zitra a rozvijet se je o lidech, jak jsou schopni se popasovat. Vim ze jste vse mysleli dobre ale neco jste asi opomeli..... Pisi pouze sam za sebe.
Safik

Příspěvek od Safik » 25 črc 2008 19:40

To Sportovec, zúčastnil jsem se Vašeho 4. kola MaO a moc se mi to líbilo. Ale už před tím jsem byl v kontaktu s Harpem, který mi nabídnul pomocnou ruku při pořádání těchto závodů u nás na jihu Čech. Účast na Vašem závodě mi vše objasnila. Dokonce jsem už tehdy vyslovil myšlenku, že se pokusím podobný závod uspořádat u nás a dotazoval jsem se jestli by jste byli ochotni přijet. Odpověď zněla v rámci možností ano.
Dovolím si citovat úryvek z Vašich pravidel
„I) Příprava před závodem
Pravidla jsou vytvořena pro pořádání závodů SSK Nová Paka, ale mohou je převzít kterékoli složky provozující sportovní střelbu.“

Proto je v propozicích uvedena spolupráce s SSK Nová Paka, abychom Vám nebrali autorská práva, ale naopak propagovali velice zajímavou střeleckou disciplínu, kterou jste vytvořili.
To je asi vše na vysvětlenou.
sportovec

Příspěvek od sportovec » 25 črc 2008 19:57

Tak v tom pripade o tom vedel jenom Harp. Nikdo z nas dalsich o tom nemel poneti. Nejde o autorska prava ...
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 25 črc 2008 20:29

Gratuluji k realizaci tak skvele myslenky!

Mne osobne nevadi, kdyz nekdo prevezme nase pravidla - naopak byl bych velmi rad, kdyby jste se nasich pravidel drzeli a svou soutez poradali paralelne s nasi - vcetne pravidel a jejich zmen - coz bude velmi prinosne pro vsechny ucastniky, kteri budou moci takto porovnat sve vysledky dosazene v jedne soutezi - s vysledky ze souteze jine.

Toho 9.8. mi to s nejvetsi pravdepodobnosti nevyjde, protoze budu v zahranici, ale dalsi kolo bych rad prijel zkusit - bude to zajimave, vyzkouset si "nasi" soutez strilet bez poradatelskych povinnosti..
spider74

závody

Příspěvek od spider74 » 25 črc 2008 22:41

Hmmmmm......poháry jsou mimořádně vypečené a mně a Icemanovi by se docela dobře vyjímali na poličce , ale 400 km je 400km :cry: :cry: :cry: ..........takže Ostrava přeje zdárný průběh závodů....
NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
Smazaný uživatel 111

Re: Závod Holešov

Příspěvek od Smazaný uživatel 111 » 25 črc 2008 23:43

Taky to asi nezvládnu ........v ten termín budu s největší pravdepodobností v Přelouči na jiném závodě !
sportovec

Příspěvek od sportovec » 26 črc 2008 14:19

Taky nam to asi casove nevyjde, budeme tou dobou na chalupe střílet z vetrovky :(
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 28 črc 2008 14:04

Tak už jsem se vytrucoval a jsem zpět (měl jsem nějaký jiný rodinný starosti, nemohl jsem se věnovat záležitostem kolem střelby). Se Sportovcem jsme si (snad) vyjasnili vzájemný postoje, snad jsme si vyjasnili i vzájemný nedorozumění - na některý věci je psanej text sviňa a snad jsou vztahy zas O.K. Chápu, že jsme nezasvěcenejm i některejm zasvěcenejm museli připadat jak dva pacoši od Chocholouška. Když se ale potkají dvě tvrdý palice s patřičnou dávkou chlapský ješitnosti, nemůže z toho vzniknout nic jinýho, než pěkná rána. Doufám, že bouřka trochu vyčistila vzduch.
Trochu průser teď je, že se prakticky nedostanu na střelnici k normálnímu tréninku a s mou účastí na srpnovým závodě v HK to taky vypadá bledě. Nějak jsem se zacyklil, nestíhám a lehce ztrácím motivaci.
Jo, ještě jednu věc bych měl narovnat - Šafík se mnou skutečně konzultoval možnost uspořádání závodu v ČB. Nevidím na tom nic špatnýho - netušil jsem, že to zvládnou tak rychle, kluci šikovný. Jsem raději, že závod převzali i s chlupama, než aby něco sami bastlili, jelikož je to odzkoušený, v žádným případě v tom nevidím konkurenci, spíš propagaci disciplíny.
Jinak jsem slyšel, novinu, že v HB už zas zalepujou dalekohledy s větším zvětšením - ale prej jen svejm kámošům. Ostatní musej striktně dodržovat max. 12x - zvláštní ustanovení. U nás takováhle pakárna nehrozí.
spider74

Opletalka ?

Příspěvek od spider74 » 08 srp 2008 17:20

Mám takový malý OT dotaz....někdo někde zmínil že viděl zbraň v bazaru na "Opletalce".Předpkládám že to je nějaká ulice v Praze.....může mi někdo říct co to je za obchod popřípadě sem hodit odkaz........díky.
NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
MARKONY

Příspěvek od MARKONY » 08 srp 2008 17:33

SUHL 150 Anschutz m54 Ruger 161 Glock 43 K 100 X-Calibur Walther PPK .22LR
Odpovědět