A v Polsku je tedy také k sehnání?milius píše:To je pro USA
O vzduchovk?ch Gamo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Gamo Shadow CSI
Zdravím všechny vzduchovkáře. Doposud jsem majitelem Slavie 630 + tasco 4x20, hodlám však zakoupit Gamo Shadow CSI, střílím víceméně hlavně pro zábavu, ale jde mi samozřejmě i o přesnost a pokud možno i vzdálenost 50m. Již týden tady pročítám forum a jsem poměrně zmatený Gamo někteří chválí jiní hatí. Máte prosím někdo s CSI zkušenost? Rozhodoval jsem se i pro Gamo CFX (pevná hlaveň). Ráže zřejmě zůstanu u 4,5. Budu vděčný za jakoukoli radu či sdělení zkušeností s CSI a CFX. Děkuji
- Battleship
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím, mam Gamo CFX asi 2 týdny a vystřílel jsem okolo 500 ran, přesnost jsem zkoušel pouze na 10-30M, zatím pouze přez pevná mířidla ale není problém plechovku na 30m trefit. Jelikož se moc nevyznám v materiálech nemůžu posoudit, plastová pažba vypadá pevně ale mám lepší pocit když držím dřevo. Ohledně zpětného rázu této vzduchovky - v porovnání se starou slávií 631 cuká opravdu nepříjemně, hlavně cukanec dlouho doznívá takže bych nepodceňoval výběr optiky. Co bych pušce vytknul je plastová nechráněná muška, při troše rozmachu mam strach aby neupadla 

Ridgeback
ja byť tebou tak sa s nimi určite dohadujem, a ak by sa veľmi vykrúcali tak by som na nich poslal aj SOIkarov. Trval by som na vrátení peňazí nakoľko by som stratil dôveru v značku daného produktu a daného obchodu.
Je dosť pravdepodobné že s tou vzduchovkou budú len problémy a utopíš v tom ďalšie peniaze, ale keď si taký bohatý ...

Je dosť pravdepodobné že s tou vzduchovkou budú len problémy a utopíš v tom ďalšie peniaze, ale keď si taký bohatý ...
Ak sa s tým moc nezaoberajú tak nech vrátia peniaze a ty vzduchovku a je to
.
Treba si pozrieť obch. zákonník tam je aj doba v ktorej ju môžeš vrátiť späť (ak je čerstvo kúpená).
Ak to nepripadá v úvahu (lehota na vrátenie) tak reklamovať (nespĺňa deklarované parametre). Po tretej (treba skúsiť skôr - solídny predajca vyhovie) reklamácii postupovať tak ako som písal v minulom článku.
Netreba sa nechať oj..ať!

Treba si pozrieť obch. zákonník tam je aj doba v ktorej ju môžeš vrátiť späť (ak je čerstvo kúpená).
Ak to nepripadá v úvahu (lehota na vrátenie) tak reklamovať (nespĺňa deklarované parametre). Po tretej (treba skúsiť skôr - solídny predajca vyhovie) reklamácii postupovať tak ako som písal v minulom článku.
Netreba sa nechať oj..ať!
Já mám CFX Royal 5,5 asi tak 2 měsíce. Nemám sice moc času si zastřílet, ale tak skoro 1000 ran jsem už dal. I když tady hodně píšou, že Gamo ne, tak mě docela vyhovuje. I přesností. Nedávno jsem začal zkoušet přesnost na 30m. Do té doby jsem střílel na 20m, protože z terasy na konec zahrady to víc není - musel bych střílet odjinud a to se mi nechtělo. Tak jsem otevřel branku do lesa a dal jsem si tam prkno s terči. I tak mi přesnost vzduchovky vyhovuje - z 10ti ram jich 7 - 8 jde do průměru 5ti koruny. Přičítám to mé nešikovnosti, ne vzduchovce.
Původně - po prostudování tohoto fóra - jsem si šel koupit Slavii 634, ale když mi prodavač dal do ruky CFX, bylo rozhodnuto. Vzhledově naprosto nesrovnatelné.
Ty máš možná jen blbej kus, tak ho vyreklamuj, stojí to za to.
Původně - po prostudování tohoto fóra - jsem si šel koupit Slavii 634, ale když mi prodavač dal do ruky CFX, bylo rozhodnuto. Vzhledově naprosto nesrovnatelné.
Ty máš možná jen blbej kus, tak ho vyreklamuj, stojí to za to.
CFX
Ak tam mas pismeno "F" v petuholniku (vedla oznacenia kalibru), tak sa ani necuduj. Da sa to spravit. Ak mi to donesies do BA.Rhodesian píše:Neviete prosim o niekom kto vie spravit vzduchovky , lebo ja mam GAMO CFX Royal a striela ako flusatko nedostreli ani na 10 metrov a pri reklamacii povedali, ze je to ok. Tak by som ju chcel trochu uschopnit.
Podrobnosti cez sukromnu spravu.
Re: CFX
Ano je tam to F v petuholnikumzprx píše:Ak tam mas pismeno "F" v petuholniku (vedla oznacenia kalibru), tak sa ani necuduj. Da sa to spravit. Ak mi to donesies do BA.Rhodesian píše:Neviete prosim o niekom kto vie spravit vzduchovky , lebo ja mam GAMO CFX Royal a striela ako flusatko nedostreli ani na 10 metrov a pri reklamacii povedali, ze je to ok. Tak by som ju chcel trochu uschopnit.
Podrobnosti cez sukromnu spravu.