O vzduchovk?ch Gamo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
mam Shadow 1000 asi rok a pul a v originálním provedení ta přesnost nic moc ale vyndal jsem tu plastovou podložku pod pružinou a dal jsem tam kovovou ale o 15 mm kratší, pružina má víc místa a odlehčil jsem píst. Asi je vykon slabší ale na 50 m pivní flašku v pohodě prostřelí a i přesnost je lepší jsem jen sváteční stelec ale už se mi zadařilo na on-line terči se dostat ke 140 ale na 40 m a ve stoje s boční oporou, jinak měnil jsem několikrát pružinu hlavně před výměnou té podložky (podle mě je ta podložka na tu kratší pružinu, ta delší se tam nacpat dá ale brzy praskne)a těsnění pístu vše ostatní je bez problému takže zatím spokojenost ale plánuju Dianu
Sorry, jasnačka, já jen tak, zkrátka je to mezi 14-15JStorm píše:to kesi: myslel jsem si že se toho někdo chytne ale psal jsem že kolem235 m/s, neni to tak po každé je to spíš max.a jestli mám 14 nebo 15 J nebo neco mezi je mi jedno. neber hned za slovo .

(Samotnýmu mě není jasný, proč sem na to vůbec takhle reagoval)
Už vím! Měl sem popito

Naposledy upravil(a) kesi dne 25 říj 2008 13:12, celkem upraveno 1 x.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
pruzina a podlozka
Originalne tam patri 32cm pruzina bez podlozky a do piestu zavazie 47-50g. Cize odlahcenie piestu nepomaha, ale naopak.
Ahoj, chci se zeptat, jestli máte někdo Gamo Delta fox a jak jste s ní spokojeni. Já jsem ji koupil pro dceru a mám zatím problém s miřidly. díra v tom plechu zadních miřidel je o cca 0,8 mm větší než ten šroub na kterém to je nasazené, hrká to tam a po každém nabití to míří trochu jinam. Je to normální u všech vzduchovek Gamo, nebo je to věc jen tohoto typu?
Mr.Nobody,
mám Gamo Delta Cadet, čo je to isté ako Fox. Cielnik je rovnaký, ako popisuješ, preto som namontoval najlacnejší puškohľad 4x20. So vzduchovkou som spokojný, výkonovo je rovnaká ako Slavia 631 (160 m/s) a prekvapujúco je aj pomerne presná. Vľavo je môj typický nástrel, presnosť je veľmi ovplyvnená technikou výstrelu. Zatiaľ ešte len experimnetujem so spúšťaním, tu by som uvítal radu skúsenejších, či treba spúšť stlačiť naraz alebo postupne. Myslím, že potenciál tejto vzduchovky je vyšší, ako je na ukážke, pod výsledok sa určite podpísalo strelivo aj strelec. Na obrázku vpravo je vidno, že niekedy sa podarí 5-6 výstrelov za sebou, ktoré idú takmer jednou dierou - to je tá skupinka hore a potom na strede po preštelovaní puškohľadu.
mám Gamo Delta Cadet, čo je to isté ako Fox. Cielnik je rovnaký, ako popisuješ, preto som namontoval najlacnejší puškohľad 4x20. So vzduchovkou som spokojný, výkonovo je rovnaká ako Slavia 631 (160 m/s) a prekvapujúco je aj pomerne presná. Vľavo je môj typický nástrel, presnosť je veľmi ovplyvnená technikou výstrelu. Zatiaľ ešte len experimnetujem so spúšťaním, tu by som uvítal radu skúsenejších, či treba spúšť stlačiť naraz alebo postupne. Myslím, že potenciál tejto vzduchovky je vyšší, ako je na ukážke, pod výsledok sa určite podpísalo strelivo aj strelec. Na obrázku vpravo je vidno, že niekedy sa podarí 5-6 výstrelov za sebou, ktoré idú takmer jednou dierou - to je tá skupinka hore a potom na strede po preštelovaní puškohľadu.
presnost
Ta uchylena jedna rana po niekolkych presnych je sposobena najcastejsie diabolkami. Mne to tie levicke robili tiez, javili sa dost presne, ale obcas sa vyskytla medzi nimi nejaka "ina", s JSB to islo vsetko do desiatky.
Budu reagovat ihned a bez rozmyslu
: 1.bude to tou lepší pažbou 2.chtěj rejžovat!! 

Naposledy upravil(a) kesi dne 04 lis 2008 21:54, celkem upraveno 1 x.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
Re: pruzina a podlozka
Někdo to zde na foru zkoušel s použitím chrona a se závažím v pístu je úsťová rychlost nižší, takže se jedná o pověru.mzprx píše:Originalne tam patri 32cm pruzina bez podlozky a do piestu zavazie 47-50g. Cize odlahcenie piestu nepomaha, ale naopak.
nechal jsem si závaží udělat má 41g a po padesáti ranách jsem zkusil zl. stránky a je to slabší o 96 stránek takše výkon s tou samou pružinou klesl a i přesnost horší, navíc ta rána pri dorazu pístu skoro bych řekl že je to nápad někoho kdo se zabývá prodejem optiky
,asi by to fungovalo ale s podstatně silnější pružinou

Předmět
kterou vzduchovku si mam koupit chci strilet na terc do 20m az 30m a na krysy a potkany rozhoduju se mezi gamo hunter 440 kaliber 4,5
GAMO Shadow 1000 - kal. 4,5 GAMO Shadow CSI - kal. 4,5 a jeste mezi hatsan 85 KAL.4,5
GAMO Shadow 1000 - kal. 4,5 GAMO Shadow CSI - kal. 4,5 a jeste mezi hatsan 85 KAL.4,5
Předmět
tak dik za odpověď vemu asi toho hatsana 105X torpedo a ktomu puškohled na teto strance http://www.hubertshop.cz/optika/puskohl ... -s14533650
je to dobra volba
je to dobra volba