Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pro zájemce - 28.6.2008 se koná v Třebíči první ze dvou závodů MPu Třebíčská odstřelovačka. Střílí se podle pravidel KVZ Mokrá. Pravidla jsou stejná jako v ČSS M-PU-MC(Pu) pouze s malými odlištnostmi.
Propozice zde
Propozice zde
- Přílohy
-
- KVZ Třebíč - PROPOZICE ODSTŘELOVAČKA 28.6.2008.doc
- (88.5KiB)Staženo 191 x
-
- Odborník na zbraně
Jo von si pán na to taky pořídil tunééééér...
Na to bude stačit suhlka se slušným střelcem!
Potom bude k dispozici jedna zánovní anschützka za slušný peníze - škoda, že není levá. Bylo by škoda, aby skončila jako tyčka u rajčat
Ne, vážně, je to moc pěkná flinta a jsem zvědav, jak to s tí půjde, až se s ní sžiješ. Chápu, že s tím chceš střílet mizivky (to je teda značnej luxus), proto jsi zvolil pažbu 1907. Pokud koncem roku pořídím něco podobnýho, tak ale s pažbou 1913.

Ne, vážně, je to moc pěkná flinta a jsem zvědav, jak to s tí půjde, až se s ní sžiješ. Chápu, že s tím chceš střílet mizivky (to je teda značnej luxus), proto jsi zvolil pažbu 1907. Pokud koncem roku pořídím něco podobnýho, tak ale s pažbou 1913.

-
- Odborník na zbraně
Versa versus Harris
Ještě jedna docela podstatná informace - včera jsem na pušce vyměnil dosud používanou dvojnožku VersaPod za Harris 9 - 13" bez kloubu a hned hurá na střelnici. První vjem byl, že puška je strašně lehká na čumák (věc zvyku) a dál jsem měl subjektivně problém se správným usazením pušky na terč - Versa dovolí trochu pohybu, Harris při správném utažení nedovolí nic. Zpočátku jsem měl problém s výškou - rány vertikálně ujeté, než se mi podařilo nastavit správnou výšku dvojnožky. Chvíli jsem se učil střílet a pak to začalo fungovat. Značně se zvýšila stranová stabilita, zbraň má ale jiné (tvrdší) chování po výstřelu. Občas přetrvává drobný problém s vertikálním usazením. Abych nenapínal - střílel jsem včera v podvečer, zataženo, bezvětří, střelivo GECO Rifle - 9x BR terč (první použit pro nástřel), výsledek 89 - devítku jsem urval při přilícení, "rukojmí" stejným střelivem 85 (s 1 trefenou bábou), 90, 95, na "obrazce" už nebylo vidět, takže 14 ztrátových bodů - začaly odcházet oči.
Závěr: Versa je dobrá na pohyblivé cíle nebo při nutnosti změny směru střelby nebo v nerovném terénu. Harris bez kloubu je naopak lepší na střelnici při střelbě na statické cíle, není třeba ho tolik hlídat.
Závěr: Versa je dobrá na pohyblivé cíle nebo při nutnosti změny směru střelby nebo v nerovném terénu. Harris bez kloubu je naopak lepší na střelnici při střelbě na statické cíle, není třeba ho tolik hlídat.
Naposledy upravil(a) harpplayer dne 13 čer 2008 10:12, celkem upraveno 1 x.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
-
- Odborník na zbraně
O.K. - už to opravuju. Dík za upozornění. Jinak nohy mám 2, levou a pravou a vobě velikost 8 - 9. 

Naposledy upravil(a) harpplayer dne 13 čer 2008 10:18, celkem upraveno 1 x.
-
- Odborník na zbraně
Bacha, limit kompletní LM je max. 8 kg. Možná ho zavedeme i u MaO.
Pánové, uvědomte si, že si do značný míry tím vylepšováním kupujeme vlastní psychiku a sebedůvěru. Tohle na rozdíl od nás Irma vůbec nemá zapotřebí... Honzo, to bude průser, až tě vymrskne bez tréninku standardní suhlkou.... týýý woéééé, to bude plááááááááááč.....

Pánové, uvědomte si, že si do značný míry tím vylepšováním kupujeme vlastní psychiku a sebedůvěru. Tohle na rozdíl od nás Irma vůbec nemá zapotřebí... Honzo, to bude průser, až tě vymrskne bez tréninku standardní suhlkou.... týýý woéééé, to bude plááááááááááč.....

-
- Odborník na zbraně
Zalévej, chlapče, zalévej. A nezapomeň taky trochu šprknout do nábojový komory. Někde jsem tu čet, že olovo v přechodovým kuželu zlepšuje vnitřní balistiku
To by teda bylo, aby to pak nebylo....
Pak už zbejvá jen zalejt lauf zpředu a vytvořit tak tu zázračnou závěj na "kraunu", co zlepšuje tu přechodovou balistiku. Co zateče do laufu, to koule vytlačí - sice se při tom možná maličko nafoukne lauf, ale aspoň tý kouli nebudou zbytečně překážet ňáký drážky. Půjč mi flintu přes víkend a já Ti ji vytuním, to budeš koukat...
Doporučuju veškerý úpravy provádět pokud možno ještě dnes, jelikož je magická kombinace - pátek a ještě k tomu 13. To kurnímk musí fungovat. Když k tomu ještě přidáš Fráňovo voodoo, zaříkávání a vykropení a eventuálně si ještě necháš požehnat "kulky", bude příprava naprosto komletní. Pak už snad ani trénovat není nutný.

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele: