Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Průbežné 2.místo po první časti rozhodne nebyl muj plán , ale co se dá dělat když jsem si dal nejakou 8čku a dokonce i 7čku.Sidewinder píše: I pres to byl vysledek celkem slusny 194 z 200 a tak to bylo prvni prubezne misto. Dale slo vse podle planu - teamova dvojka Balda skoncil se svym nastrelem 189b na prubeznem druhem miste a kryl mi zada.![]()
Behny nastrilel Balda bez chyby - i kdyz tam mel dve krajovky .. a tak zalezelo jen na mne, kdo vyhraje. trefil jsem se do zasteny, za kterou se terc schoval - bylo rozhodnuto.
Timto se Baldovi OMLOUVAM, jelikoz z takoveho vitezstvi nemohu mit radost a zkusim to napravit hned zitra a porazit jej vlastnimi ranami!

Je fakt že dve z pěti běhen byly krajové ,ale byly MOJE Sidewindere

Po tom co jsi prostřelil plentu jsi se musel férově přiznat at jsi chtel nebo nechtel ......tu dirku v kartonu jsem dobře videl a v tu ránu by šlo stranou že jsme spolu ve dvojici

Omluvu přijímám , ale musím trvat na opakování ceremoniálu

Zítra bych prosil féééér závod

závod
ale na druhou stranu je to docela frajeřina trefit intuitivně cíl přes plentu..... 

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
Re: závod
Rána pres plentu šla mimo , ale pomohl soused svoji přesnou ranou do Sidewinderovi běhny 

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes byl den velke Baldovy odvety. Na mizive cile pres otevrena miridla se seslo jen asi 20 lidi (proti puvodnim temer 40-ti ze sobotniho puskohledu), ale o to byla lepsi nalada. Nikdo neprudil, jen to pocasi moc nevyslo .. pro otevrena miridla je slunicko hodne dulezite - kdyz je pod mrakem, terce nejsou tak dobre videt.
Mozna prave proto mi nejak nevysla prvni cast - mirenka.. a tak mohu byt rad, ze jsem se z prubezneho devateho mista po prvni casti vyhrabal dalsi bezchybnou strelbou az na misto treti. Balda zacal odvetu celkem dobre - i kdyz na jeho pomery slabym nastrelem - byl prubezne sesty po prvni casti .. ale na konci mu chybel ten kousek stesti, ktery jsem spotreboval vcera ja .. jeden bezici cil mu utekl o cca 0,5cm a resultovalo z toho celkove devate misto a take neprilis popularni misto "teamove dvojky"
Tak snad priste Baldo!
Vysledky zde.
Mozna prave proto mi nejak nevysla prvni cast - mirenka.. a tak mohu byt rad, ze jsem se z prubezneho devateho mista po prvni casti vyhrabal dalsi bezchybnou strelbou az na misto treti. Balda zacal odvetu celkem dobre - i kdyz na jeho pomery slabym nastrelem - byl prubezne sesty po prvni casti .. ale na konci mu chybel ten kousek stesti, ktery jsem spotreboval vcera ja .. jeden bezici cil mu utekl o cca 0,5cm a resultovalo z toho celkove devate misto a take neprilis popularni misto "teamove dvojky"

Tak snad priste Baldo!
Vysledky zde.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Strelci POZOR!
Jsou tu Propozice ctvrteho letosniho zavodu v male odstrelovacce.
Misto konani: Strelnice SSK Magnum PRAHA
Datum konani: 21.6.2008
Prave tento zavod je idealni pro vsechny, kteri si chteji nasi soutez vyzkouset - jelikoz je pred prazdninami posledni - dalsi (jiz paty zavod) je planovany az na 30.srpna!
Vsichni, kdo pocitate s ucasti, rozhodne poslete prihlasku dle pokynu v propozicich - at se muzeme s predstihem pripravit na prislusny pocet strelcu!
Veskere dalsi informace najdete jako vzdy zde.
Jsou tu Propozice ctvrteho letosniho zavodu v male odstrelovacce.
Misto konani: Strelnice SSK Magnum PRAHA
Datum konani: 21.6.2008
Prave tento zavod je idealni pro vsechny, kteri si chteji nasi soutez vyzkouset - jelikoz je pred prazdninami posledni - dalsi (jiz paty zavod) je planovany az na 30.srpna!
Vsichni, kdo pocitate s ucasti, rozhodne poslete prihlasku dle pokynu v propozicich - at se muzeme s predstihem pripravit na prislusny pocet strelcu!
Veskere dalsi informace najdete jako vzdy zde.
Tak jsem obdržel novou, pro me neznámou šarži nábojů R50 177. Níže uvedené soustřely byly pořízeny pouze z důvodu konfrontace jak spolupracuje flinta - náboje. Bylo to stříleno s bagem pod pažbou a s Harris ale tak 10- 15% z výsledku je jistě ovlivněno i mnou. Soustřelů je jen šest neb jsem to samé, prováděl paralelně s druhou Suhl a to s podobným výsledkem. Ještě musím podotknout, že serie 168 podávala konstantnější výsledky ale je již bohužel nedosažitelná. Obrázek si udělejte sami, je to dobrý je to špatný sám nevím, mám z toho smíšené pocity. Vitr byl svižný od zadu a proměnlivý, jak to tak v utopených střelnicích bývá 

Nezkoušel, je to jiná firma, tak mokré čištění atd. Ale zítra je také den, dnes po cca 200 ranách, odešla kukadla. Testoval jsem i Rifle Match. Lítají výborně ale dvě rány z deseti cca jdou do kopru. Na soutěž bych si je nevzal.
Naposledy upravil(a) sportovec dne 11 čer 2008 21:20, celkem upraveno 1 x.
To je naprosto perfektní výsledek...k tomu není potřeba nic dodávat...
Zejména těch deset ran v 16 milimetrech, já sem hodně spokojenej i když mám v 16 mm 5 ran.
No a těch devět mm...
To se mě povedlo jen jednou (ok, bylo to spíš k 10 mm), a to nebylo nic jinýho, než náhoda...
Paráda...Ale mám dojem, žes to střílel tak, žes první ránu poslal kamkoli a ty zbylý ses snažil nalepit co nejblíž...nebo se pletu?
Zejména těch deset ran v 16 milimetrech, já sem hodně spokojenej i když mám v 16 mm 5 ran.
No a těch devět mm...

Paráda...Ale mám dojem, žes to střílel tak, žes první ránu poslal kamkoli a ty zbylý ses snažil nalepit co nejblíž...nebo se pletu?
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov