Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Safik

Příspěvek od Safik » 07 čer 2008 22:24

sportovec, harpplayer: dík za pozvání do Prahy, ale ještě bych chtěl trochu potrénovat než vyrazím k Vám na závody.
Musím ukecat někoho od nás z klubu, aby jel taky.
„Ve dvou se to lépe táhne.“

sportovec: můžeš sem dát foto větrovky – pro inspiraci.

Smazaný uživatel 111

Příspěvek od Smazaný uživatel 111 » 07 čer 2008 23:04

Sidewinder píše: I pres to byl vysledek celkem slusny 194 z 200 a tak to bylo prvni prubezne misto. Dale slo vse podle planu - teamova dvojka Balda skoncil se svym nastrelem 189b na prubeznem druhem miste a kryl mi zada. :D
Behny nastrilel Balda bez chyby - i kdyz tam mel dve krajovky .. a tak zalezelo jen na mne, kdo vyhraje. trefil jsem se do zasteny, za kterou se terc schoval - bylo rozhodnuto.
Timto se Baldovi OMLOUVAM, jelikoz z takoveho vitezstvi nemohu mit radost a zkusim to napravit hned zitra a porazit jej vlastnimi ranami!
Průbežné 2.místo po první časti rozhodne nebyl muj plán , ale co se dá dělat když jsem si dal nejakou 8čku a dokonce i 7čku. :roll:
Je fakt že dve z pěti běhen byly krajové ,ale byly MOJE Sidewindere :!:
Po tom co jsi prostřelil plentu jsi se musel férově přiznat at jsi chtel nebo nechtel ......tu dirku v kartonu jsem dobře videl a v tu ránu by šlo stranou že jsme spolu ve dvojici :lol: :lol: :twisted:
Omluvu přijímám , ale musím trvat na opakování ceremoniálu :D :D
Zítra bych prosil féééér závod :wink:
spider74

závod

Příspěvek od spider74 » 07 čer 2008 23:17

ale na druhou stranu je to docela frajeřina trefit intuitivně cíl přes plentu..... :shock:
NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
Smazaný uživatel 111

Re: závod

Příspěvek od Smazaný uživatel 111 » 07 čer 2008 23:23

Rána pres plentu šla mimo , ale pomohl soused svoji přesnou ranou do Sidewinderovi běhny :?
sportovec

Příspěvek od sportovec » 08 čer 2008 08:02

Safík : mrkni tady do vzduchovek, téma HW100S. Jámám 100T ale rozdíl je jen v pažbě. Sem to dávat nebudu, nebudu, neptří to sem.
qwer

Příspěvek od qwer » 08 čer 2008 09:06

Balda + Sidewinder: Gratuluji k pěknému výsledku! Co se běhen týče, koukám, že se střelba stává kolektivním sportem. :D
Safik

Příspěvek od Safik » 08 čer 2008 14:04

sportovec píše:Safík : mrkni tady do vzduchovek, téma HW100S. Jámám 100T ale rozdíl je jen v pažbě. Sem to dávat nebudu, nebudu, neptří to sem.
Jasně - dík za typ.
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 08 čer 2008 22:15

Tak dnes byl den velke Baldovy odvety. Na mizive cile pres otevrena miridla se seslo jen asi 20 lidi (proti puvodnim temer 40-ti ze sobotniho puskohledu), ale o to byla lepsi nalada. Nikdo neprudil, jen to pocasi moc nevyslo .. pro otevrena miridla je slunicko hodne dulezite - kdyz je pod mrakem, terce nejsou tak dobre videt.

Mozna prave proto mi nejak nevysla prvni cast - mirenka.. a tak mohu byt rad, ze jsem se z prubezneho devateho mista po prvni casti vyhrabal dalsi bezchybnou strelbou az na misto treti. Balda zacal odvetu celkem dobre - i kdyz na jeho pomery slabym nastrelem - byl prubezne sesty po prvni casti .. ale na konci mu chybel ten kousek stesti, ktery jsem spotreboval vcera ja .. jeden bezici cil mu utekl o cca 0,5cm a resultovalo z toho celkove devate misto a take neprilis popularni misto "teamove dvojky" 8) :lol:

Tak snad priste Baldo!

Vysledky zde.
Smazaný uživatel 111

Příspěvek od Smazaný uživatel 111 » 08 čer 2008 23:25

Gratulace Sidewinderovi :!:
------
Na příští závod si ale musíš najít jinou teamovou dvojku , protože míchání klubu neni na mčr. povoleno.
Honza to určite rád vezme ...už je zvyklej na veškeré veci které musí jako dvojka automaticky dělat.
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 09 čer 2008 10:05

Strelci POZOR!

Jsou tu Propozice ctvrteho letosniho zavodu v male odstrelovacce.

Misto konani: Strelnice SSK Magnum PRAHA
Datum konani: 21.6.2008

Prave tento zavod je idealni pro vsechny, kteri si chteji nasi soutez vyzkouset - jelikoz je pred prazdninami posledni - dalsi (jiz paty zavod) je planovany az na 30.srpna!

Vsichni, kdo pocitate s ucasti, rozhodne poslete prihlasku dle pokynu v propozicich - at se muzeme s predstihem pripravit na prislusny pocet strelcu!

Veskere dalsi informace najdete jako vzdy zde.
sportovec

Příspěvek od sportovec » 11 čer 2008 20:32

Tak jsem obdržel novou, pro me neznámou šarži nábojů R50 177. Níže uvedené soustřely byly pořízeny pouze z důvodu konfrontace jak spolupracuje flinta - náboje. Bylo to stříleno s bagem pod pažbou a s Harris ale tak 10- 15% z výsledku je jistě ovlivněno i mnou. Soustřelů je jen šest neb jsem to samé, prováděl paralelně s druhou Suhl a to s podobným výsledkem. Ještě musím podotknout, že serie 168 podávala konstantnější výsledky ale je již bohužel nedosažitelná. Obrázek si udělejte sami, je to dobrý je to špatný sám nevím, mám z toho smíšené pocity. Vitr byl svižný od zadu a proměnlivý, jak to tak v utopených střelnicích bývá :)
Přílohy
Soustřely 11.6. 2008 50 bm Suhl 150.JPG
sportovec

Příspěvek od sportovec » 11 čer 2008 20:36

Uf.. až na první soustřel se jedná o pět ran na tečku
mot

Příspěvek od mot » 11 čer 2008 20:42

Zkoušel jsi už taky ty Midasy?
sportovec

Příspěvek od sportovec » 11 čer 2008 21:00

Nezkoušel, je to jiná firma, tak mokré čištění atd. Ale zítra je také den, dnes po cca 200 ranách, odešla kukadla. Testoval jsem i Rifle Match. Lítají výborně ale dvě rány z deseti cca jdou do kopru. Na soutěž bych si je nevzal.
Naposledy upravil(a) sportovec dne 11 čer 2008 21:20, celkem upraveno 1 x.
predator

Příspěvek od predator » 11 čer 2008 21:11

To je naprosto perfektní výsledek...k tomu není potřeba nic dodávat...
Zejména těch deset ran v 16 milimetrech, já sem hodně spokojenej i když mám v 16 mm 5 ran.
No a těch devět mm... :shock: To se mě povedlo jen jednou (ok, bylo to spíš k 10 mm), a to nebylo nic jinýho, než náhoda...
Paráda...Ale mám dojem, žes to střílel tak, žes první ránu poslal kamkoli a ty zbylý ses snažil nalepit co nejblíž...nebo se pletu?
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
Odpovědět