St?eleck? videa
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
"za prvé se tu bavíme o věcech kterým hovno rozumíme."
-rozumím tomu až až. Pokud máš dojem, že je to nad možnosti tvého rozumu, VŮBEC NA PŘÍSPĚVEK NEREAGUJ !
"Za druhé byl to jenom voják který poslouchá rozkazy a taky nevím proč by místo techniky ve které sedí si vzal dřevěný kyj a šel někde bojovat na nějakou férovku. "
-Tohle netvrdím. Samozřejmě je třeba využívat v boji veškeré prostředky které umožní dosáhnout převahu nad nepřítlem...mě sere to, že američani se pak tvářej jako největší hrdinové, prachsprostej masakr označej za "Bitvu", ubohou krvavou výpravu za ropou označej za "Válku" a manévry v poušti za "Ofenzivu", hromadnou popravu za "protiteroristický úder" atd atd...
Američani od občanské války(1865) nevyhráli jedinou bitvu, jedinou válku, která by nebyla už předem vyhraná jejich kvantitativní resp. technickou převahou. Nikdy neprokázaly taktický-strategický um, nikdy nedokázaly porazit srovnatelně silného nepřítele, a o odvaze jejich vojáků svědčí vlastní nízké stráty x ztráty na civilistech nepřítele.
Za druhé světové války si vyvinuli zajímavou taktiku. Postupovali "osvobodit" jimy vybombardované město, ukázalo se, že tam ještě nějakej nácek zbyl, tak se stáhly a bombardování pokračovalo, pak to zas zkusili, zas po nich někdo vystřelil, zas se stáhli....
Ve Vietnamu toto dotáhly do absurdních rozměrů...
Mě až tak nevadí, že bojujou jako skini nebo cikáni, který se něčeho proti vám dopustěj, pouze pokud maj několikanásobnou přesilu, mě prostě sere to jejich velkohubý machrování, chluběj se a nemaj čím...považuju to za výsměch všem statečným a schopným armádám v historii, s nimiž se v jejich propagandě rádi srovnávají...
Poslední schopná armáda, kterou amerika vyprodukovala, byla vojska Konfederace.
Sory za OT, ale tohle si je potřeba ujasnit.
-rozumím tomu až až. Pokud máš dojem, že je to nad možnosti tvého rozumu, VŮBEC NA PŘÍSPĚVEK NEREAGUJ !
"Za druhé byl to jenom voják který poslouchá rozkazy a taky nevím proč by místo techniky ve které sedí si vzal dřevěný kyj a šel někde bojovat na nějakou férovku. "
-Tohle netvrdím. Samozřejmě je třeba využívat v boji veškeré prostředky které umožní dosáhnout převahu nad nepřítlem...mě sere to, že američani se pak tvářej jako největší hrdinové, prachsprostej masakr označej za "Bitvu", ubohou krvavou výpravu za ropou označej za "Válku" a manévry v poušti za "Ofenzivu", hromadnou popravu za "protiteroristický úder" atd atd...
Američani od občanské války(1865) nevyhráli jedinou bitvu, jedinou válku, která by nebyla už předem vyhraná jejich kvantitativní resp. technickou převahou. Nikdy neprokázaly taktický-strategický um, nikdy nedokázaly porazit srovnatelně silného nepřítele, a o odvaze jejich vojáků svědčí vlastní nízké stráty x ztráty na civilistech nepřítele.
Za druhé světové války si vyvinuli zajímavou taktiku. Postupovali "osvobodit" jimy vybombardované město, ukázalo se, že tam ještě nějakej nácek zbyl, tak se stáhly a bombardování pokračovalo, pak to zas zkusili, zas po nich někdo vystřelil, zas se stáhli....
Ve Vietnamu toto dotáhly do absurdních rozměrů...
Mě až tak nevadí, že bojujou jako skini nebo cikáni, který se něčeho proti vám dopustěj, pouze pokud maj několikanásobnou přesilu, mě prostě sere to jejich velkohubý machrování, chluběj se a nemaj čím...považuju to za výsměch všem statečným a schopným armádám v historii, s nimiž se v jejich propagandě rádi srovnávají...
Poslední schopná armáda, kterou amerika vyprodukovala, byla vojska Konfederace.
Sory za OT, ale tohle si je potřeba ujasnit.
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov
video
.......aha takže ty víš naprosto přesně o co šlo v tomhle konkrétním případu.Ty znáš všechny okolnosti, podmínky i zúčastněné strany(nemluvím o amerických zájmech v oblasti perského zálivu, mluvím o tomhle konkrétním videu). Tak to si rád poslechnu já viděl pouze video a střelbu, ale pozadí celé situace neznám - ....jsem jedno velké ucho, zasvěť nás.
( co to bylo za chlapa ? co provedl ? kdo to nařídil ? jak probíhala celá akce ?.....nebo si myslíš že to byla hurá akce zlovolného US pilota pro jeho pobavení. Podle tvojí reakce asi jo )
.......tak o tomhle jsem mluvil - zájmy američanů jsou mi u prdel* teď se bavíme o konkrétním videu které jste tak zasvěceně zhodnotili a naprosto přesně určili kdo je ten hodný a kdo je ten zlý - - takže klídek.

.......tak o tomhle jsem mluvil - zájmy američanů jsou mi u prdel* teď se bavíme o konkrétním videu které jste tak zasvěceně zhodnotili a naprosto přesně určili kdo je ten hodný a kdo je ten zlý - - takže klídek.
NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
Spidere, já vím jenom že ten chlap bránil svou zemi proti mnohonásobné přesile, my bychom jednali podobně, kdyby byla naše zem a naše kultura trnem v oku nějaké velmoci.
A ten druhej chlap, co ho zabil, nemá vůbec právo v jeho zemi lítat v gunshipu, a už vůbec ne po někom střílet. Zřejmě plnil rozkaz, k čemuž ho mohlo vést následující: 1, opravdu věří, že přišel osvobodit irácký lid, tzn. je to idiot. 2, rád zabíjí, tzn je to idiot, 3, dělá to kvůli penězům a kariéře, tzn. je to idiot.
Jinak žádná konkrétní data nevím, a upřímě řečeno, nepotřebuju je vědět k tomu, abych z videa nebyl zrovna nadšený.
A ten druhej chlap, co ho zabil, nemá vůbec právo v jeho zemi lítat v gunshipu, a už vůbec ne po někom střílet. Zřejmě plnil rozkaz, k čemuž ho mohlo vést následující: 1, opravdu věří, že přišel osvobodit irácký lid, tzn. je to idiot. 2, rád zabíjí, tzn je to idiot, 3, dělá to kvůli penězům a kariéře, tzn. je to idiot.
Jinak žádná konkrétní data nevím, a upřímě řečeno, nepotřebuju je vědět k tomu, abych z videa nebyl zrovna nadšený.
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov
lovec- to neni zadna nevrazivost, nemyslel sem to zle. jen na rozlobence chodi dost takovych jako ty a pak tam otravuji a vyvolavaji flame ve smyslu co to sme za hovada a jak se na to muze nekdo koukat.... tak ti jen rikam at tam nechodis kdyz to neni tvuj salek caje. tot vse /peace/
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
zbraně
from predator :.......no jo no ty to asi víš nejlíp to bys mi mohl poslat i čísla na sportku -----né vážně
nejsem ani milovník USA ani ručníkářů co řežou hlavy v přímém přenosu. Taky nejsem padlý na hlavu abych nevěděl, že kdyby tam všude v okolí nebyla ropa tak se američani nebudou ani zdaleka tak angažovat......ale vždycky jsem si myslel že tohle fórum je o zbraních a né o politice. Takže pokud máš averzi vůči USA tak se s ní běž podělit na fórum kde se řeší politika a tady se bavme o zbraních a s tím souvisejících tématech.....víc už k tomu nemám co dodat i tak jsme už max. OT........(není to nic osobního prostě mi přijde že to sem nepatří)
nejsem ani milovník USA ani ručníkářů co řežou hlavy v přímém přenosu. Taky nejsem padlý na hlavu abych nevěděl, že kdyby tam všude v okolí nebyla ropa tak se američani nebudou ani zdaleka tak angažovat......ale vždycky jsem si myslel že tohle fórum je o zbraních a né o politice. Takže pokud máš averzi vůči USA tak se s ní běž podělit na fórum kde se řeší politika a tady se bavme o zbraních a s tím souvisejících tématech.....víc už k tomu nemám co dodat i tak jsme už max. OT........(není to nic osobního prostě mi přijde že to sem nepatří)
Střelecká videa
Hoši, hoši, na celé stránce se zbytečně prudíte, místo abyste sem hodili další videa. Na hádky si založte téma či vlákno jinde. Nemám na co koukat!
Pb : ja tomu rozumiem...pacia sa mi tam tie bitky, lebo clovek vie ze je to real. ako si tam tak davaju do tela...hehe
nic tam nepisem a ani neprudim,ja niesom z tych, tak neviem ako mozes vediet aky som
rozumiem tomu ked sa to niekomu paci...je tam vela super videi ale aj dost nechutin.
a uz to nechajme tak
nic tam nepisem a ani neprudim,ja niesom z tych, tak neviem ako mozes vediet aky som

rozumiem tomu ked sa to niekomu paci...je tam vela super videi ale aj dost nechutin.
a uz to nechajme tak
Perún prosím, zošli búrku nám, my vztýčime slnko k nebesám!
koukám že je to tu samá debata a videa žádný
souhlasím se spiderem , že za všechno může ropa, kdyby neměli arabové z ní spousty peněz , tak by měli jiné starosti než zachraňovat svět před nevěřícímy a američani by nemuseli hájit svoje zájmy v ropných státech .
- jinak se už vykašlete na moralizování , protože každý má ze svého pohledu svou pravdu a koukejte sem zase dávat nějaká zajímavá videa ...
tady se koukněte co je to střelba pro zábavu
- http://www.stream.cz/video/5/50603-raketovy-strelec

- jinak se už vykašlete na moralizování , protože každý má ze svého pohledu svou pravdu a koukejte sem zase dávat nějaká zajímavá videa ...
tady se koukněte co je to střelba pro zábavu

prdel na x-tou
Dr.Miloš Roubal Csc. z modelářského oddílu STS Chvojkovice Brod (zřejmě slušnej oddíl) mě docela vzal...
.....jenom více aktivních důchodců s raketovým systémem

http://www.stream.cz/video/9/44986-statecny-jelen
- podla mna je skor hluchy ako statocny
http://www.stream.cz/video/10/83914-ustrelene-kalhoty
- pozor na gate !!! dokazu si z cloveka vystrelit
- podla mna je skor hluchy ako statocny

http://www.stream.cz/video/10/83914-ustrelene-kalhoty
- pozor na gate !!! dokazu si z cloveka vystrelit