To- LOVEC7
Jistě máš pravdu,je to jeden z hezkých pohledů,ovšem mně by se více líbil pohled na auto plné těchto ozbrojených ,,hrdinů“ a to přes mířidla RPG-7
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
jak rucnikari sestrelili tu mi 24 tak tohle se delo bezne v afganistanu kdyz tam byli rusove- americani dodali partyzanum stingery a pak se to sestreluje nastesti nektere rakety z jejich dodavek zbyly i na jejich vrtulniky o par let pozdeji
Tak on se na to diva pres IR na par set metru, takze moc osobni to neni, skoro bych se nebal to prirovnat k simulatoru na PC, ale tim to samozrejme nechci nijak zlehcovat. Proste tohle "neosobni" valceni neni podle me tak psychyciky narocny jako treba CQB s tim ze do nekoho musis v totalnim napumpovani adrenalinu zaseknout polni lopatku....
PB píše:jak rucnikari sestrelili tu mi 24 tak tohle se delo bezne v afganistanu kdyz tam byli rusove- americani dodali partyzanum stingery a pak se to sestreluje nastesti nektere rakety z jejich dodavek zbyly i na jejich vrtulniky o par let pozdeji
Predpokladam ze meli 9K32M, ale zajima me jedna vec, avionika Hindu musela prece pilotovi signalizovat zamereni hlavice ne? A minimalne protiopatreni jako svetlice se aktivuji automaticky nebo rucne? Prijde mi to ze se jenom rozhlizeli a nic...