Ahoj "kucí",
Já vzdůšám moc nerozumím, ale ten článek v SR 6/08, od Jakuba, se mě docela líbil. Možná je pravda, že to chtělo více technických detailů, také návod na způsob, kde a jak tu flintu získat, by neškodil. Je třeba si uvědomit, že ten článek si přečtou lidé, kteří o větrovkách neví nic, tedy možná ještě méně než já, a třeba ani nemají tušení o existenci tohoto fóra, které se existencí těchto (a nejen těchto) zbraní zabývá.
Co mě opravdu nepotěšilo, je příspěvek/reakce (ikdyž na to, má jistě právo) od Alexxxuse. Ten příspěvek, by se spíše hodil do soukromé pošty, na e-mail, či podobně, takto se každý může dozvědět, jaký je Alexxxus "kámoš", jak píše...., mno, já bych takového kámoše nechtěl ani ve snu, ale Kubajzz to tak třeba nebere a nemá mu to za zlé, protože jsou to "kámoši". Mimochodem, Alexxxus: To Norinco od Řeháků, je opravdu mazec, jak jsi napsal, to je ale jenom procházka růžovým sadem, proti tvé gramatice! Já když něco napíši a pak hledám chyby, tak je mě kolikrát dost smutno, ale Ty, jsi opravdový KING! Docela by mě zajímalo, jakého jsi dosáhl vzdělání, podařilo se Ti vůbec dokončit základní školu?