2Sportovec: Tak to je super výsledek, pěkný....
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
"Strilet temer" same desitky. To je prave ten problem. Snadne "temer" to je vzdy. Vzhledem k tomu, na rozdil od mnoha jinych z MaO, jsem nidky netvrdil ze neumite strilet. Naopak. Takze pokud mas BR vybaveni, coz az na bipod mas, neni divne ze strilis "temer same desitky". Strelit ultimatnich 250 25X se nikomu snad jeste nepodarilo. 250b se stava castejsi nez drive, ale stale to neni bezna vec.sportovec píše: Trochu mne rozhodilo jak je snadné v leže s nožkama, vybraným střelivem, střílet téměř samé desítky. Je to takový divný, monotonní a po dvacáté ráně mě to přestávalo bavit.
No to mas pravdu, protoze jak ja rikam celou dobu, vy MATE BR VYBAVENI. suhl, tezka tercovnice, puskohled s velkym zvetsenim (nebo moznost) a stabilni predni nohy. Problem je ten, ze toto vybaveni nema nic spolecneho s vybavenim odstrelovace. To je proste fakt. Proto ja rikam, ze na MaO aby simulovalo odstrelovace by byla idealni opakovaci zbran s normalni spousti, s pojistkou. Proste klasika. NENI TO KRITIKA, pouze muj nazor (stejne jako tvuj pocit o BR). A opravdu zcela nezaujate a s odstupem s fakty ktere vidim, tak strilite disciplinu hooodne podobnou F-class. Vsechny terce co jsem videl tak az na pivni tacek a sirky jsou terce ktere by jsi teoreticky mel strilet s plnym poctem bodu s vybaveni co mas. rukojmi nastrilim na A4 ne na A3. Ale pak musis resit vitr. se 456 asi na A3 to pujde, ale na Suhl proste nemas.sportovec píše: V každém případě pro naší Mao je holý nesmysl střílet se zadním bagem či třetí nohou, protože by vzniklá přesnost přestala být záživnou a rozstřelovali bychom se ještě druhý den.
Skoda, protoze pokud by ti to takhle strilelo 3x za sebou, tak bychom meli vybornou sanci dat zahul amikum na MS.sportovec píše: Závěrem mohu říci že benchrest je jistě zajímavý ale asi ho střílet nebudu, ale kdo ví. Snad až nepůjde Mao...