Alfa Defender 9mmL v praxi
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Puvodne se film Vetrelec vs Predator měl jmenovat Vetrelec a Predator vs Chuck Norris, ale po prvních zkusebnich nataceni bylo rozhodnuto film prejmenovat jen na Vetrelec vs Predator, protoze na za 7 dolaru na 14ti vterinovy film by nikdo nepriselPB píše:simte, tomu jeste ani nevydali papiry

Chuck Norris rulezz
más recht,papiry mi jeste nevydali a ty si v tom hrozne libujes, ze mas neco navic,vid?

Zdar všichni včera jsem mněl opět možnost porovnat Alfu Defender versus Glock 19, zdržím se rači názorů a srovnání obou pistolí páč je to silně individuální a taky by se zde zase na mně snesla vlna názorů,proti názorů a blbých keců
.Jinak co se přesnosti týče jsou si obě pistole plně rovné ,rozptyloví obrazec je shodný, jen musím říct,že Glock při střelbě na mně působí „chatrnějším“dojmem(rám zbraně víc pracuje a jakoby se prohýbal či co)ale funguje bez nejmenších problémů asi je to na zvyku,
Alfa má rám masivnější,ale taky těžší(je vlastně tvarem a tloušťkou jako ocelový jen je z plastu,polymer ze sklenými vlákny)proto při střelbě nic „nevrže“ nic se jakoby nekroutí, tož zatím střelbě zdar .Přikládám dva terče :

In vino veritas...
Jako odpoved zasilam nastrel G17 - asi 2 roky stary.
Mel jsem v te dobe z Glocka nastrileno tak asi 500 ran.
a) v meritku podobnem, jako predchozi obrazky:

Pro uplnost dodavam, ze to je z terce 50/20 (mezinarodni pistolak), ktery ma desitku s asi polovicnim prumerem oproti nekryte lezici figure.
b) trochu zvetseno:

To neni o zbrani - to je o zvyku...
Takze ano, je to subjektivni
Mel jsem v te dobe z Glocka nastrileno tak asi 500 ran.
a) v meritku podobnem, jako predchozi obrazky:

Pro uplnost dodavam, ze to je z terce 50/20 (mezinarodni pistolak), ktery ma desitku s asi polovicnim prumerem oproti nekryte lezici figure.
b) trochu zvetseno:

To neni o zbrani - to je o zvyku...
Takze ano, je to subjektivni

Naposledy upravil(a) cmk dne 27 kvě 2008 10:53, celkem upraveno 1 x.
Já nevím proč se o G traduje, že má určité rezervy v přesnosti. Střílel jsem zatím jen G19, ale i tak jsem byl přesností mile překvapen. Je teda fakt, že to byl kus s vytuněnou spouští. Ale dost už o G, tady je to Alfa fetiš téma. 

"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov
Navíc tu je polygonální vývrt, který není stavěný na to, aby střelu vedl tak přesně jako vývrt klasický. Glock - stejně jako jiné služební zbraně - nepotřebuje velkoou přesnost. Potřebuje mít přesnost tak, aby dokázal zasáhnout na určenou vzdálenost (zpravidla 25-50 metrů) cíl s přesností o velikosti cca osmičky na terči na 25 metrů a na černou oblast pistolového terče na 50 metrů.
K tomuto účelu jsou upravena i hranolová mířidla, která umožňují snadné zamíření a navedení na cíl.
K tomuto účelu jsou upravena i hranolová mířidla, která umožňují snadné zamíření a navedení na cíl.
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke