Alfa Defender 9mmL v praxi

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 01 kvě 2008 02:38

kokoweet:jenže tady je ten problém, cena je super, ale kvalitu ještě nikdo fakt pořádně nevyzkoušel, proto si myslím není na místě o ní mluvit.....
Nevím jaký pádný arumenty máš na mysli, že tě přesvědčí o koupi této zbraně. Zatím jsem tady žádný takový nepřečetl....

Zapy

Příspěvek od Zapy » 01 kvě 2008 06:45

2 kokoweet : Musíš si uvědomit tři věci
1) Nová vs Střílená
2) Ano baví me střelba z krátké zbraně , chci sní střílet dost na to abych dosahoval dobrých výsledků - pak do alfy nechoď, sou zde lepší zbraně a stejně by sis pak koupil něco jiného a teď by to byla škoda vyhozených peněz za které můžeš koupit náboje..
3) Párkrát sem si z pistole střelil a nadchlo mě to - pak bych do alfy šel ( ale počkal bych si na slevu.. za 8400 co sem ji kupoval já to byly přijemný peníze), pokud totiž pak zjistíš, že nadšení opadlo a moc tě to nebaví pak vyhozených móře peněz za např. CZtu tě bude štvát...

Samozdřejme si můžeš koupit střílenou, kde seženeš lepší na nižší peníz, ale cenově si je můžeš obdobně rozřadit to těch dou kategorií..

Já vždycky střílel z dlouhých zbraní a pistole mě nadchla tak sem přemýšlel zrovna jako ty a díky tomuhle vláknu a slevě na 8400 sem do alfy šel.. Za 2 měsíec sem vypráskal 500 ran a nadšení mě přešlo teď mi leží v trezoru víc než měsíc bez výstřelu .. Pro mě dlouhý sou prostě dlouhý.. A právě díky těm příjemným 8400 mi v tom neleží moc peněz, nelituju toho a na občasný střílení je pro mě Alfa to pravý ořechový...

Mohl sem si koupit střílenou lepší a jinou, ale nerad kupuju zbraně od lidí co neznám.. A inzerátům tipu má nastříleno jen 100-200 ran moc nevěřím , neříkám že jsou nepravdivé, ale je jich moc na to aby všechny byly pravdivé..
-- Life is pain --
glock69

Příspěvek od glock69 » 01 kvě 2008 08:06

2kokoweet:
teď sbíráš teoretické informace o zbraních, což je velmi dobře, ale opravdu to chce vzít peníze, obejít pár střelnic a potenciální zbraně si vyzkoušet. Pak uvidíš, která Tě chytne.. Tisíckrát omýlaná rada, která dle mého názoru je opravdu ta nejlepší :lol:
predator

Příspěvek od predator » 01 kvě 2008 08:45

Přesně. Navíc si pořádně rozmysli, jestli fakt trváš na tom kompaktu. Většina podpažních pouzder má totiž stejně délku full size, takže to pak stejně na těle zabírá "fullsize" místo. :lol: Nevím jak to líp napsat. A při tvý postavě nebudeš mít problém to schovat. Já to říkám pro to, že jsem kupoval novou devítku, koupil jsem kompakta. Teď toho ale svým způsobem lituju, poněvadž jí stejně nenosím, a na střelnici jsem prostě limitovanej tou kratší záměrnou a poněkud divočejším chování při střelbě.

Taky jsem měl nedávno možnost si vyzkoušet Alfu Combat. A to je fakt krásný střílení-nádherná spoušť, super chování při střelbě...prostě za ty prachy-kdybych měl znovu možnost kupovat novou pistoli, a nebyl bych zarytej odpůrce plastu, šel bych do Alfy kombat.
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 01 kvě 2008 09:30

Taky jsem jako první zbraň koupil compacta a byla to pitomost. Pistole je sice skvělá, ale na sport to je moc malý a na nošení moc velký. Univerzální zbrań prostě není. Ale ono to je jedno, pokud se tomu někdo věnuje, tak u jedné zbraně stejně neskončí....

Takže na každou disciplínu jinou zbraň. Jiná cesta není, kompromisy jsou naprd.....
kokoweet

Příspěvek od kokoweet » 01 kvě 2008 12:41

Chmm tezkej vyber...tedy
Ja bych tu alfu mohl mit za 8500,novou. Znam cloveka,kterej ji ma skladem a prodal by mi ji za tu cenu.Akorat musim do Brna. Takze padny argument pro tu alfu je prave 8400,- za funglovku. Ne ze bych se nemohl placnout pres kapsu a vzit neco drazsiho, jenze tam je pak taky vyber tezkej, kdyz v drazsi kategorii vevodi glock, coz bych asi 17 nebo 19, kdyz uz bych mel dat za zbran +-+15.000,- ..... jenze mne se nelibi :) nema kohout, ani nevim jak se nosi glock s nabojem v komore, bezpecne. K100,CZ 75 D pekny zbrane, moc, ale to radsi glocka za tu cenu a clovek ma klid...

jeste si chci casem koupit revolver 22lr a pak jeste brokovnici, nejakou kulovnici, no mam plany velky, musim setrit :))

Navzdory tomu vsemu si myslim, ze kdyz koupim alfu za 8500 a pak ji prodam za 5-6000, nebude to tak desnej prodelek. A taky budu mit sanci se s ni naucit, co ja vim, treba to spatne namazu, spatne vycistim, spadne mi, no zacatky sou tezky...A jednou, az budu zkusenej, koupim hk usp, coz se mi docela libi a nebo rovnou desert eagle :P

a nebo jeste bych mohl sahnout po norincu, 1911 model, hmm, nevypada zle a nebo kopie sigu...

ovsem urcite objezdim par strelnic, az mi vydaj ZP, snad jim to nebude dlouho trvat a pak budu moudrejsi....

dekuji vsem za rady, ja myslim, ze sou k nezaplaceni
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 03 kvě 2008 17:27

Tak to tu trochu odlehčím fotečkama.Je to o alfě defender a srovnání (pohledové) s glockem19.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 03 kvě 2008 18:35

glock má u mně 1* alfa 1- :D
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
predator

Příspěvek od predator » 04 kvě 2008 01:06

Glock může bejt sebelíp vymazlenej, ale stejně bude furt vypadat jako podpalovač krbů... :wink:
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
kokoweet

Příspěvek od kokoweet » 04 kvě 2008 01:21

hmmm teda ta alfa vypada krasne, tos mi covece udelal radost....
andrewl

.

Příspěvek od andrewl » 04 kvě 2008 11:13

Alfa je podle mě nejhězčí zbraň na trhu. I když krása samozřejmě není vše (to platí i u zbraní) :-) Alfu mam dva roky, a je to super spolehlivá a přesná zbraň. Bere všechno i ty pomosazený nábojnice na který každej nadává, vůbec s nima nemá problém, minimálně tisíc už jsem jich nastřílel a bez jediný závady..
Přílohy
Alfa 4.jpg
Naposledy upravil(a) andrewl dne 04 kvě 2008 18:29, celkem upraveno 2 x.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 04 kvě 2008 12:22

Jo v případě zájmu můžu nafotit Alfu ještě s hromadou jinejch kvérů.Jde o porovnání. :twisted:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
kokoweet

Příspěvek od kokoweet » 04 kvě 2008 13:59

edelweiss píše:Jo v případě zájmu můžu nafotit Alfu ještě s hromadou jinejch kvérů.Jde o porovnání. :twisted:
kdybys byl tak hodny a trosku si chtel pohrat s fotakem,ja si rad slintnu :) nez budu mit vydanej ZP a hned si ji pobezim koupit :)
kokoweet

Příspěvek od kokoweet » 05 kvě 2008 19:40

tak kde sou ty fotkyyy? :) rad bych se podival...kazdopadne uz si alfu zamlouvam, fakt ji chci :P tak bych rad videl par fotek,nez mi vydaj ty sneci ZP...mesic,tssss
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 05 kvě 2008 20:14

až si ho pučím,zase tolik krámů doma nemám. :twisted:
Odpovědět