NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
S cenou vychazim z toho co mne rekly v Apeomu, predpokladal jsem ze Drulov ma ceny stejne .... A jeste k tomu Apeom tvrdil ze mne poslou jen 20ks...
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
to Otass : Takový postřeh - u pažby máš dost hluboko uložený zásobník CO2. Měl jsem problémy s rychlejší střelbou, protože se zásobník utopený v předpažbí ochlazoval a klesal tlak. Nestíhal se zpátky ohřívat. Bylo to dost výrazné v chladnějším počasí. Udělal jsem pak výřez na hranu dlaně a když to přihřeju rukou, tak to hned jinak střílí. 

QB78 4,5 + Hämmerli 4x20
To jej takovej náčrt. Původně jsem chtěl zakomponovat do pažby i kyvetu, ale přišla mi matice z GS a neni pouze vyosená ale i nakloněná (kyveta neni rovnoběžně s hlavní) Tudíš budu-li dělat pažbu, tak nějakou takovouhle.
Včera sem byl střílet a je to s tim tuningem děs běs. Na 25 m mam soustřel tak kolem 15 cm. Asi je někde něco špatně. Na 2 bombičky dám tak 40 výstřelů. Začínám podezřívat optiku a montáž. Mam tam ČZ 3-9x50 a montáž od gama. No v prvním kroku objednám jednodílnou montáž od binoxu a jestli to nepomůže tak asi i tu, zde protěžovanou, Deltu. No a jestli nepomůže ani to, tak budu na srazu házet kamením
Včera sem byl střílet a je to s tim tuningem děs běs. Na 25 m mam soustřel tak kolem 15 cm. Asi je někde něco špatně. Na 2 bombičky dám tak 40 výstřelů. Začínám podezřívat optiku a montáž. Mam tam ČZ 3-9x50 a montáž od gama. No v prvním kroku objednám jednodílnou montáž od binoxu a jestli to nepomůže tak asi i tu, zde protěžovanou, Deltu. No a jestli nepomůže ani to, tak budu na srazu házet kamením

Norica Quick 4,5 + Delta 4x32 AO
-
- Kontaktovat uživatele:
To happymoos: Tak čistě teoreticky
1. Dáš-li na 2 bombičky 60 výstřelů (24 g CO2) tak na kyvetu dáš 375 (150 g CO2)
2. Plyn CO2 dává za nižších teplot nižší tlak - je jedno jestli plníš z bombičky, z kyvety nebo z cisterny.
3. K připojení kyvety na QBčko potřebuješ redukční matici (koupíš zde na Gunshopu za 180 kč) a pokud budeš chtít plnit kyvety doma z hasičáku, tak budeš potřebovat plnící ventil. Ten koupíš v Drulovu za 134 kč.
Dnes mi přišly 3 kyvety a přepoušťák, tak koupim ještě hasičák a doufám že zvládnu plnění doma.
1. Dáš-li na 2 bombičky 60 výstřelů (24 g CO2) tak na kyvetu dáš 375 (150 g CO2)
2. Plyn CO2 dává za nižších teplot nižší tlak - je jedno jestli plníš z bombičky, z kyvety nebo z cisterny.
3. K připojení kyvety na QBčko potřebuješ redukční matici (koupíš zde na Gunshopu za 180 kč) a pokud budeš chtít plnit kyvety doma z hasičáku, tak budeš potřebovat plnící ventil. Ten koupíš v Drulovu za 134 kč.
Dnes mi přišly 3 kyvety a přepoušťák, tak koupim ještě hasičák a doufám že zvládnu plnění doma.
To happymoos: tak to nepude protože ta matice je jen na QB. Skusit někde na netu najít zda se prodává podobná matice na Crosmana. Hledat hledat hledat.
Teď sem by střílet a naplnění z kyvety proběhlo normálně. Jen mě pořád trápí poze 40 výstřelů na jedno naplnění. Tuning se odstranil (kromě zvětšených kanálů) a pořád nic. Musim to znova rozmonťákovat a hloubat a hloubat.
Jen tak mimoděk, musím mít v zásobníku 2 prázdný bombičky když to plnim z kyvety?
Teď sem by střílet a naplnění z kyvety proběhlo normálně. Jen mě pořád trápí poze 40 výstřelů na jedno naplnění. Tuning se odstranil (kromě zvětšených kanálů) a pořád nic. Musim to znova rozmonťákovat a hloubat a hloubat.
Jen tak mimoděk, musím mít v zásobníku 2 prázdný bombičky když to plnim z kyvety?
a nejni to náhodou neco z tohle? http://www.cooper-t.com/airguns2.html
Tak som sa rozhodol pre QB.
Ale mam velky problem ju zohnat. Zhanam ju uz mesiac.
Od BAR nieje problem len chcu 40 libier postovne
a to sa mi zda vela ked samotna puska stoji 60.
JGS nevedia kedy dojde a na slovensku ju nieje mozne zohnat.
V polsku za nu chcu 399 zlotych.
Akokolvek pocitam tak sa nedostanem na 3200skk.
Nemate niekde niaky kontakt na niakeho majitela co sa jej chce zbavit?
Pre moje ucely (strielat potkany a podobnu haved) je uplne idealna.
Ked niekto objednaval od BAR kolko ste platili postovne?. Len tak pre zauimavost.
Za niake rady a odkazy dakujem.
Ale mam velky problem ju zohnat. Zhanam ju uz mesiac.
Od BAR nieje problem len chcu 40 libier postovne

JGS nevedia kedy dojde a na slovensku ju nieje mozne zohnat.
V polsku za nu chcu 399 zlotych.
Akokolvek pocitam tak sa nedostanem na 3200skk.
Nemate niekde niaky kontakt na niakeho majitela co sa jej chce zbavit?

Pre moje ucely (strielat potkany a podobnu haved) je uplne idealna.
Ked niekto objednaval od BAR kolko ste platili postovne?. Len tak pre zauimavost.
Za niake rady a odkazy dakujem.