No ja prdim na nejake znervoznovani souperu - pak z vysledku neni takova radost. Navic i kdyz jsem na soutezi tak za kazdou cenu prece nejedu vyhrat nebo se postavit na bednu - kdyz se to prece jenom podari tak je to supr, ale ja vim, ze to myslis z legrace. Kdyz neco vim tak rad poradim a pomuzu-. Zrovna dneska jsme tam vedli diskuzi o cisteni malorazek, strelivu a astronomickych cenach MC-12

Jsme se od jednoho funkcionare oddilu dozvedeli za za jetou MC-12 kazdy slusny oddil (asi myslel SK chvojkovice Brod

) da klidne 40 tisic a ze za jeho MC nabizl strelcky svaz 68 koliku a ze to nevzal protoze to jsou nejlepsi flinty na svete - no sem tam takove pohadky jsme tam slyseli

. No pak je seriozni diskuze s takovym clovekem prinejmensim slozita. Pred zavodem jsem se bavili o zejmena o strelivu a tak jsem tam par nazoru rekl a zrovna moc vazne mne nebrali asi proto ze jsem proti nim mlady cucak

(napr. jsem se nemohl ztotoznit, s nazorem ze REX je supr treninkove strelivo a ze symane LAPUY nebo Shonebecky jsou na souteze dostacujici strelivo atd..). Po skonceni souteze prisli a vyzvidali cim strilim a dokonce si ode mne koupili 100ks RWS Rifle Match na test.
2 Shiva: Asi jsem prisel na ten problem s tou SUHL co jsme resili na strelectvi - na 99% to bude spatnou montazi. Dneska jsem ze zoufalstvi vzal supleru a porovnaval oby kusy a zjistil jsem , ze je to zmetek - jeden kamen nesel idealne upnout na rybinu a oka maji taky rozdil ve vysce nad kamenem 0,2mm . - Tohle by vysvetlovalo Ty "cestujici" zasahy o kterych jsem psal, ale tady je to OT.