Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Smazaný uživatel 111

Příspěvek od Smazaný uživatel 111 » 20 kvě 2008 00:46

sportovec píše:Sobota a další soutěž Mao se blíží ,tak pro uklidnění soupeřů zde ukáži průměrný výsledek na oblíbenou položku "tácek ".
Jsem klidnej a pro uklidnení ukáži svuj tácek ..... :twisted: :twisted: :lol: :lol: .... čau v sobotu v Hradci :wink:
Přílohy
P52000271.jpg

harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 20 kvě 2008 07:31

To Sportovec: Lehko na cvičišti, těžko na bojišti! To já mám taky supr výsledky na tréninku, ale jen počkej až přijde závod. Irma Ti to zas nandá. Tobě i mně!!! :twisted:
Navrhuju změnu pro střelbu po zátěži. Při přejímce by měla být aplikována osobní váha a těm, kteří mají pod metrák, by v rámci regulérnosti soutěže měl být do této váhy dovážen batoh, který by byl před během soutěžícímu umístěn obráceně, tedy na břicho. S tímto dovážením by závodník absolvoval kompletní položku. Naopak těm, kteří mají přes metrák, by za každý kilogram přes tento limit mělo být odpočítáváno 10 sekund z dosaženého času. Teprve pak je možno považovat disciplínu za regulérní. Tak co na to říkáte, hubeňouři :?: :?: :?: :!: :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
sportovec

Příspěvek od sportovec » 20 kvě 2008 18:38

No, já pokud jdu na cvičiště se slečnou Irmou tak se náš palpost promění v bitevní pole, tedy asi jen pro mne :). Nechá mě vyhrát, aby mě na další soutěži nechala prohrát :( /potvora to je :) /. Zátěžové položky se přeci nebojíme, co ztratíme v rychlosti, těžko doženeme přesností :). / mluvím i za sebe, taky mě to nějak nejde ,váha neváha /.
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 20 kvě 2008 20:05

Joooo.. tyhle kecy pred zavodem zname .. Fráňa taky vzdycky rika, jak se prijel pouze podivat, ze mu o nic nejde .. ze ani pusku nastrelenou nema .. vubec netrenuje .. optiku nasazoval ten den rano a upevnil gumou na zavarovani, protoze nemel montaze atd atd .. a pak se hrooozne divi, ze vyhral rukojmi :lol: :lol:
frana

Příspěvek od frana » 21 kvě 2008 00:40

To co napsal Sidewinder je naprostá pravda, až na tu gumu, tou nemám optiku přidělanou, ale podloženou, a optiku jsem nenasazoval ráno, ale už večer před závodem a to, že jsem náhodou vyhrál jednu položku byla náhoda a velké štěstí, které už bylo zjevně unavené ...
No jsem zvědavej na sobotu, tentokrát jsem nenechal nic náhodě a kromě obvyklého woodoo jsem si nechal požehnat náboje a vykropit flintu.
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 21 kvě 2008 07:24

To já před závodem vykropím maximálně tak sám sebe a flintu kropit nenechám, anžtož byla včera vykropena řádně na střelnici při tréninku v dešti. Nicméně rukojmí byli za 95 a obrazce za 140 a 144. Počasí téměř benchrestový - sice pršelo a tudíž pod mrakem, ale jednotný světlo, a vítr 0 m/s. Škoda, že takový počasí nebude v Hradci. Věřím, že si to Fráňa posichroval u samotnýho belzebuba, aby se nad všema ostatníma terčema zmítaly sračky pekelný. Jediná, na kterou nemají Fráňovy čáry vliv, je Irma, jelikož je ještě větší čarodějnice, než Fráňa. Aspoň to o sobě občas tvrdí. V takovým kolektivu se fakt nedá pracovat! :twisted:
sportovec

Příspěvek od sportovec » 21 kvě 2008 14:53

Tak jsem splouchnul trochu olova do pazby svých Stradivarek / Súhl / a její váha je pouhých sedm kilo :). Jen nevím jestli nás to bude bavit protože je to zase prostě lepší/ Zásahy / . No a vyndat ta nadváha už nejde :).
sportovec

Příspěvek od sportovec » 21 kvě 2008 14:57

Golfe napis mi prosím že je to Gut :). Potřebuji rozptýlit myšlenky.
Shiva
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiva » 21 kvě 2008 15:00

Touhle vahou se uz kvalifikujes do tridy Unlimited v BR. :-) docela vzdaleno odstrelovcce. :-)
Good shooting
Nepište SZ, pište dotazy přímo na mail gunshop@sniper.cz
sportovec

Příspěvek od sportovec » 21 kvě 2008 15:09

Já jsem byl vždy mimo limit :) aje díky za upozornění nicméně na podobne blbosti v naší Mao střílené s Br přesností nehrajeme :)
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 21 kvě 2008 15:10

Zvazuji obohatit polozku "strelba po zatezi" o pusku v ruce nebo na rameni pri behu ..
sportovec

Příspěvek od sportovec » 21 kvě 2008 15:31

Taky mne to už napadlo. Každý ať sní co si uvařil :). Jsem pro, jen nevím jak by se to líbilo některým kolegům ve zbrani :). Olovo neolovo to je něco málo ale gro úspěchu je stejně jinde jak všichni víme proto podobná obmedzeni ) nemají valného významu :)
Shiva
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiva » 21 kvě 2008 15:57

Nejde o to jestli si na podobne blbosti ve vasi MaO hrajete nebo ne. V kazem pripade z nazvu vyplyva urcita spojitost ci zamer podobat se odstrelovaci disciplilne. ze 7kg malorozakou to uz neni odstrelovacka ale Maly F-class (BR v leze) coz je bezna BR disciplina ve velkorazi. Ale aby byly porovnatelne vysledky, tak jsou jednotlive tridy rozdeleny.
Kdyby to bylo jedno a nezalezelo na tom, tak by se nikde zadne omezeni nedelaly. To je asi tak jako kdyz reknes ze gro v boxu neni o vaze ale v necem jinem. Sebe lepe technicky vybavena musi vaha nevyhraje nad stredne dobre boxujici tezkou vahou.
Ja jsem dalek toho, aby v taktickych disciplinach byly zavedeny omezeni. v zadnem pripade. To jsem jiz mnohokrat deklaroval. Ale soutez musi byt postavena tak, aby odpovidala charakteru deklarovaneho konceptu.
Nezlob se na mne, ale rici ze na vaze zbrane nezalezi, je dost zvlastni.
Jak napsal SW, ano vzit pusku bezet k tercum a zpet s puskou v ruce ci na rameni. dat deseti ranou polozku (per ran vleze a pet ran v klece) na omezeny cas, by bylo dost husty pro vsechny strelce, a zvlaste pro ty co maji 7kg vazici jednoranky.
Nemluve o strelcich s nadvahou. Pravda, mimo nekterych nasich policejnich odstrelovacu jsem zadne takove nikde nevidel. :-)
Good shooting
sportovec

Příspěvek od sportovec » 21 kvě 2008 16:20

Jak jsem napsal pro běh s flintou a klidně i u předpazeni jsem pro. A s touto vahou flinty se budu i kymacet v položce vstoje a v sedě či v klece. Hele Shivo mohl by jsi sem napsat proč se naší Mao nechceš zúčastnit ? Takový výborný střelec v Br mal. I Tuším velké flinte nevím proč do toho nejdes ? Neboj se vlka nic máme cenu i pro posledního:)
Shiva
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Shiva » 21 kvě 2008 16:35

Nemohu strilet vse. staci mi vybirat patrony pro malorazku do BR. Jeste to absolvovat pro dalsi zbran a jeste soutez ktera mi opravdu nic nerika, to se mi opravdu moc nechce. Prace v associaci BR (jak rimfire tak centerfire) mi zamestnava natoli, ze zanedbavam i velkou flintu. Coz jsem ted pomalu zacal menit.
v soucasnosti je priorita mistrovstvi sveta v cervenci/srpnu v Milane. Pak vyvrcholeni svetoveho poharu a MCR. Travim 2 weekendy v mesici na zavodech, a min. dalsi 2 dny trenovanim 22. mezi tim vychytavam navazky pro 2 velke flinty.
Takze svou 456 mam nastrelenou na Lapua subsonic, tak abych s ni mohl chodit od cervence do lesa. :-)

Moje pripominky jsou vetsinou motivovany technickym aspektem. At uz se jedna o pravidla ci upravy zbrani/naboju apd.
Nejsou smerovany k hodnoceni jak kdo umi ci neumi strilet, ci jako soutez je dobra nebo spatna.
Good shooting
Odpovědět