Nejde o to jestli si na podobne blbosti ve vasi MaO hrajete nebo ne. V kazem pripade z nazvu vyplyva urcita spojitost ci zamer podobat se odstrelovaci disciplilne. ze 7kg malorozakou to uz neni odstrelovacka ale Maly F-class (BR v leze) coz je bezna BR disciplina ve velkorazi. Ale aby byly porovnatelne vysledky, tak jsou jednotlive tridy rozdeleny.
Kdyby to bylo jedno a nezalezelo na tom, tak by se nikde zadne omezeni nedelaly. To je asi tak jako kdyz reknes ze gro v boxu neni o vaze ale v necem jinem. Sebe lepe technicky vybavena musi vaha nevyhraje nad stredne dobre boxujici tezkou vahou.
Ja jsem dalek toho, aby v taktickych disciplinach byly zavedeny omezeni. v zadnem pripade. To jsem jiz mnohokrat deklaroval. Ale soutez musi byt postavena tak, aby odpovidala charakteru deklarovaneho konceptu.
Nezlob se na mne, ale rici ze na vaze zbrane nezalezi, je dost zvlastni.
Jak napsal SW, ano vzit pusku bezet k tercum a zpet s puskou v ruce ci na rameni. dat deseti ranou polozku (per ran vleze a pet ran v klece) na omezeny cas, by bylo dost husty pro vsechny strelce, a zvlaste pro ty co maji 7kg vazici jednoranky.
Nemluve o strelcich s nadvahou. Pravda, mimo nekterych nasich policejnich odstrelovacu jsem zadne takove nikde nevidel.