Nebyli jsme svobodní tenkrát jako dnes,neustálé odvolávání na minulost a srovnávání se socializmem je stereotyp hodný funkcionáře ODS.Místo vlastní úvahy citáty jiných.
Gripeny jsou přímým důsledkem korupce v tomto pseudodemokratickém státě,tvorba kapitálu pro jednotlivce u koryt je zde zcela běžný a sledovatelný již od nejnižších komunálních postů.
Základna tu stát bude proti vůli utiskovaného lidu ČR,s ním se nikdo nebaví a zajímá mocné tak 15 minut před volbami.To že se nám to vyplatí ukáže až čas,o šťastném a osvíceném rozhodnutí,zřídit tu radar se můžeme bavit tak za 10 let touhle dobou.To už možná i tobě sepne o co v této hře jde.
Mně je to jedno za sebe to tu nechci a vím že to neovlivním,zase na druhou stranu nepočítám s ničí pomocí.Polož si otázku jinak,když náhle nebude v obchodě jídlo za jak dlouho umřeš hladem???
A takových příkladů by bylo více,v krizových situacích i konfliktech se společnost dělí na 2 zóny armáda ovládá tu bezpečnou tam pustí prominenty v počtu který uživí.Ty já a ostatní jsme za plotem řveme hlady,kolem se drancuje,loupí,zabíjí a o tom to je.Radar to nezmění,radar jen k takovým situacím dopomáhá v globálním měřítku stejně jako současná agresivní politika USA.Válku tak nevyhrají,nejdříve se musíme uskromnit,pak neobchodovat s potravinami,omezit imigraci a zbytek světa tedy i ti obávaní Arabi se sežerou navzájem.
Jinak je čas pochopit co je na ČR strategické???Jsme střecha Evropy a dnes kdy voda ubývá se můžeme těšit i na to že se sem pocpou davy žíznících odevšad,jsou země kde se cena ropy=ceně vody.A tak dále,vše má více než jeden medializovaný důvod,mně vadí to o čem se nemluví.Celá je to účelová lež a uměle živená závislost a strach,za CCCP jako za USA.

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.