Americk? vojensk? z?kladna na ?zem? ?R

Vše co se událo v souvislosti se zbraněmi

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět

Chceme u nás americkou základnu?

ANO
74
40%
NE
110
60%

Celkem hlasů: 184
Bobby_s_Lugerem
Drobný postřeh

Příspěvek od Bobby_s_Lugerem » 30 led 2008 14:24

Víte, ono je to o hrdosti národa. Maďaři v listopadu 1956 také prohráli. Ale po boji....:-). Nicméně k věci: Jak říkal ten velkoodběratel valia z Bílého domu JFK, potažmo jeho protějšek (pro změnu konzument morfinu) s hustým obočím z Kremlu: Odpálení byť jedné jediné rakety s jadernými hlavicemi povede k jadernému holokaustu, formou preventivních jaderných úderů, tedy ke konci světa. Byť by byl americký systém (jako že není) programu "hvězdných válek" účinným prostředkem, tak všechny rakety (hlavice) z oblohy prostě nesundá (viz. první Irácká válka-SCUDy vs. skutečně účinný "Patriot"). A dopadne-li cokoli na jadernou mocnost (včetně např. Indie nebo Izraele či Pakistnánu) a bouchne to, je konec světa, a naši potomci si to řeknou za 20.000 let v jeskyních. Po postavení radaru se v první řadě zvýši počet ruských jaderných nosičů - ponorek třídy Papa, Oscar 737-II, Tajfun ve světových oceánech + se navýši operačně-průzkumné lety jejich jaderných bombardérů s ostrým nákladem, pak Rusové odstoupí od smluv o počtu jaderných hlavic a začnou provádět pokusné jaderné výbuchy - s užitím střelnice v Semipalatinsku není problém. A "předjaří" k jaderné havárii je na cestě... Howgh:-))).

Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 30 led 2008 15:46

Aby rusáci mohli zvýšit počet ponorek a jaderných bombardérů, tak by na to prvně museli mít prachy. Což nemají. Doba, kdy ždímali kolonie (nás) a dávali na zbrojení 40% národního produktu, je dávno pryč. Kromě toho ten systém není proti nim, oni ty rakety mají mimo dosah a na Ameriku by stříleli přes druhou stranu zeměkoule. To ví každý, kdo má doma glóbus.

Teď jsem na Ukrajině, jsou tady i rusáci, a když jsem se s nimi bavil, tak oni tvrdí, že se mají špatně, protože když byli Sovjetskij sojuz, tak museli živit ostatní země, jako třeba nás, dávat nám ropu, plyn a pšenici a podobné idiotské názory. Když jsem se jich zeptal, proč teda Česko za dobu jejich nadvlády kleslo ze sedmé pozice v pořadí nejvyspělejších zemí na úroveň lepší Afriky, tak čumí jak zjara a neví co mají říct. Furt jenom melou tu svoji ropu s plynem, jako by se člověk živil jenom ropou a bydlel v sudu od nafty.
A nejhorší je, že oni mají pořád pocit, že jim něco dlužíme.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 25 úno 2008 13:51

predator

Příspěvek od predator » 25 úno 2008 17:35

Potěž pámbůh...čeho se ještě od těch sviní nedočkáme... :x
Hlavně mě překvapuje výsledek této ankety...že je nás tolik pro! 39 procent...uklidňuju se tím, že tak mohli hlasovat nějaký airsoftový děcka, který sem taky choděj...
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 25 úno 2008 17:49

Zase nám nakakají na hlavu,co už.Třeba budou nějaké silnější protesty a bude šance se přidat?petice či referenda naší garnituře k srdci nepřirostly,taky co nýmand občan má co do toho kecat.Občane drž h..u plať daně a nestěžuj si.Patent na správné rozhodnutí má vláda.Politici jsou zištně motivováni,tak se nebojme že udělají chybu,ať už rozhodnou v čemkoli jakkoli,své vždy dostanou. :twisted: :twisted: :twisted:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Ares
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ares » 25 úno 2008 18:36

A opět tu máme stejný systém jako v EU parlamentu. Poláci se z toho snaží něco vytřískat pro sebe a když se nedohodnou, tak pošlou amíky do prdele. Naši se budou rozhodovat tak, aby poláci byli spokojení, ale že jim tady většinová část národa řve do ucha, že to nechtějí jim je u prdele. Hlavně že poláci potažmo amíci budou spokojení. Ku.va jsem blbej já a nebo je tady něco zatraceně špatně?! :evil:
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 25 úno 2008 18:45

To- Ares
Tady je špatně skoro všechno!!!17-listopad je potřeba dotáhnout do konce
:lol:
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 25 úno 2008 19:32

Moje řeč, mělo se začít těma co měli v kapse rudou knížku.
A dneska by radaru nebylo třeba.
Smazaný uživatel 177

Příspěvek od Smazaný uživatel 177 » 26 úno 2008 16:18

To Ares : většina národa nechce i jiné věci : pracovat, platit daně, komunisty /chce je jen jen 16%/, aby liška sloužila mysliveckým psům jako cvičební pomůcka atd.,atd. Určitě by se toho co "národ nechce" našlo mnoho....
Pak ještě pochybuji o lidech srovnávajících jeden radar s posádkou 200 lidí s okupací České republiky,asi by měli více číst a přemýšlet, chtěl bych jednou v životě takového člověka vidět ...
A když jsou vzpomínané ty petice a demonstrace, nebude opět nějaká na podporu radaru a americké základny ? Vzal bych celou rodinu i vnoučata :D . D.
jbiker

Příspěvek od jbiker » 26 úno 2008 16:47

Dydla: Moje řeč, když tak se přidám, rovněž s celou rodinou.

Fascinuje mě ztráta paměti tohoto národa. Rus chce evidentně zpátky svou sféru vlivu, zkouší to na nás s obvyklou propagandou/demagogií (i ústy některých našich politiků a novinářů) a 70% našinců jim to baští i s navijákem. To, sakra, nikomu neotevře oči změna v chování ruských špiček ?! Nikdo neviděl Putinovy agresivní projevy z poslední doby? Fakt nerozumím :(
Smazaný uživatel 177

Příspěvek od Smazaný uživatel 177 » 26 úno 2008 17:12

Ještě musím doplnit, že respektuji právo na názor lidí opačného smýšlení než je moje. Ale vadí mi, když někdo neví co je okupace státu a přesto tento výraz používá . Stačí se podívat do knih -čili jak říkala moje babička,když jsem v něčem tápal : "více čti " . Ale to už jsem napsal. D.
Ares
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ares » 26 úno 2008 17:19

Ale jo, já chápu, že toho co národ nechce je spousta a většina z toho jsou 3,14-čoviny. Ale když už se politici dívají po tom, aby byl někdo spokojený, tak proč se snaží aby s tím byli spokojení poláci, kteří se z toho snaží vytřískat něco pro sebe a svou vlastní obranu, přičemž naši z toho zjevně nechtějí vytřískat nic a snaží se stále a dokolečka jen někomu lézt do prdele?! :evil:

Edit: Začínám si připadat, že jsme děsně bohatý a spokojený stát, kterému nic nechybí, protože z ničeho se ti nahoře nesnaží nic vytřískat pro nás, do zahraničí posíláme pomoc v podobě téměř všeho od potravin, přes doktory, vojáky až po munici a za to všechno nechceme vůbec nic a nebo jen velmi symbolickou cenu. V evropském parlamentu všechny státy se snažily ukecat pro sebe nějaké výhody a ti naši tam seděli v koutě a dělali "iá iá iá" jako oslík Iáček. Teď přišlo na radar a obranu USA, kteří přislíbili že budou chránit i Evropu. Poláci se snaží něco vytěžit a ti naši nahoře zase koukají aby byli spokojení Poláci a Amíci. My přeci nic nepotřebujeme. Všechno máme v cajku a jsme náááááááramně spokojení :evil:
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 26 úno 2008 18:02

Právě protože si Ruskou posádku v našem městě pamatuji tak tu Americkou nechci.Že nás budou chránit je blbost,dělají si co je napadne a když to hodí dolary zopakuje se Mnichov.To je celé.
Karl Třaskavina

Příspěvek od Karl Třaskavina » 26 úno 2008 18:22

Edelweisser, víš jaký je rozdíl mezi Američany a Rusi? Rusové o svých základnách s nikým nejednali. :shock: :lol:
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 26 úno 2008 18:33

To- Karl Třaskavina
To je taky pravda,tihle veřejně jednají soukromě diktují.Takže je v tom rozdíl???
:twisted: :twisted: :twisted:
Odpovědět