Jak ze si "vyhonil" tu V0? sroubovanim toho ventilku na prepoustaku se toho moc vystrelovat IMHO neda... nebo se pletu?
Proboha jak si to nastavil hlaven?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nechci hnidopiššky snižovat tvoje snažení, nepochybně jsi s ní dokázal divy, ale nevyplatilo by se víc, koupit něco dražšího a potom si to třeba taky "vytunit", jenom ne tak razantně? Není toho tuningu pro LOV 21 trochu škoda? Jinými slovy: Nebylo by lepší, když už takhle rozsáhle a pracně upravovat, tak něco, co za to fakt stojí? (I když je fakt, že ty jsi tuhle otázku vlastně velmi originálně vyřešil tím, že jsi z LOV 21 udělal prakticky úplně jinou zbraň, která za to už stojí určtětroj píše:tak to sem moc rad ze mi nekdo pochvalil
natahuje se podobne jako malorazka(nebo treba jako cz200)
nad uchycenim skladaji operky je mozna videt takova cerna kulicka-ta se otoci o 90 stupnu a natahne tahem dozadu (klasika)
vo vylezla nahoru diky delsi hlavni,rozsirenymu prepoustecimu kanalu ve ventilu z lovky a rozsirenou dirkou v hlavni, a taky pouzitim o 50 procent silnejsi bici pruzinky!spust je dvouodporova a je predelana z toho puvodniho obycejnyho jazycku,
hlaven jsem pouzil ze slavie junior(myslim 620)
ta hlaven neni roubovana![]()
(to co je tam videt na konci ovsem neni tlumic,vite jak:)ale kupodivu to pri vystrelu jenom cvakne..to sem z toho jelendoufam ze mi nikdo neuda a neprijede si pro ne zasahova jednotka!!!!!!
je to moc fajn hracka..hlavne ze se da sbalit do batohu a zastrilet si jako z normalni pusky
no jinak taky mam moc rad takovyhle kutily
abych rekl pravdu podobnymi(ale preci jen ne tak razantnimi)upravami prosly skoro veskere moje zbrane(vzduchovky)