Mal? odst?elova?ka
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já to taky myslel v dobrém.....když udělám chybu klidně mě zprdni, protože si myslím že se mám ještě hodně co učit....... 

NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
-
- Odborník na zbraně
Ono to asi nebylo v tomto odstavci, snad někde "vše o malorážkách" nebo prostě někde... Zkus to zadat do vyhledávače, případně použít sousední fórum www.strelectvi.cz
Ano, 456-ka už je krásně vyčištěná a promazaná, ve středu ji zajdu přihlásit a hurá na střelnici. Teď ještě našetřit na puškohled a zkusil bych zajet do Hradce na MaO.harpplayer píše:Dnes tam jednu 456 nakupoval taky současně s námi Kaktus. Rád jsem ho poznal.
Měl jsem to štěstí osobně tam potkat Harpplayera, i za tu krátkou chvíli jsem se od něj dozvěděl několik cenných rad, díky za ně.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Odborník na zbraně
Akorát nevím, co dělá v "malé odstřelovačce", která se střílí výhradně s dalekohledem. Do p**ele, to si vážně pro svoje citový výlevy neumíte zvolit správný vlákno? Nebaví mě furt někoho prudit, ale když si každej bude psát všechno, kam ho napadne, za chvilku nikdo nic nenajdeme. Kromě toho, pokud někdo někomu píše, co že ho všechno baví, ať mu to napíše do SZ. Pro nás ostatní je sice velmi potěšitelné, že někoho začala bavit střelba s dioptrem, ale vypovídací schopnost takové zprávy pro veřejnost je 0. 

-
- Odborník na zbraně
-
- Odborník na zbraně
Já ani nikdo jiný ale nemůžeme pokládat, když někdo před měsícem napíše na fórum, že se nejspíš zúčastní, takové prohlášení za přihlášku. Dokázal bych to pochopit 14 dní předem, ale tohle neberu. Je to jasné:
přihláška = účast
bez přihlášky = možné problémy, pořadatel nemá povinnost s vámi počítat
Doufám, že je to pochopitelné, když před 4 dny před závodem je podle přihlášek předpokládaná účast do 10 lidí, těžko jich pak dokážeme zvládnout 30.
přihláška = účast
bez přihlášky = možné problémy, pořadatel nemá povinnost s vámi počítat
Doufám, že je to pochopitelné, když před 4 dny před závodem je podle přihlášek předpokládaná účast do 10 lidí, těžko jich pak dokážeme zvládnout 30.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Tak prozatim mame prihlasenych 13 lidi. (viz odkaz)
Dost mne prekvapuje, ze navzdory te spouste prizpevku na vsech moznych forech, kde se majitel chlubi svou novou ci starsi malou odstrelovackou, mezi prihlasenymi neni ani jeden novacek - vse jsou ostrileni borci, znami z predchozich nasich soutezi.
Pred zalozenim souteze byla hromada narku, ze nemame soutez pro male odstrelovacky, ktera by byla rozumna - bez nesmyslnych omezeni .. a kdyz ted soutez mame, dokonce i s celorocni ligou, prihlasi se stale ti sami strelci a novy nikdo.
Nuti mne to se zamyslet, cim to asi je? Je to jen shoda nahod? (v sobotu je v Norimberku IWA, tak treba jsou vsichni tam) .. nebo jsou predchozi vysledky tak nedostizne dobre, ze novacek se boji prijet, aby nebyl nejhorsi? Nebo maji vsichni malorazku doma teprve mesic a jeste s ni nemaji natrenovano?
No treba se jeste nekdo rozhoupe a doplni nas pocet - jinak se v sobotu utkame zase vsichni stari znami
.. uz se tesim!
Dost mne prekvapuje, ze navzdory te spouste prizpevku na vsech moznych forech, kde se majitel chlubi svou novou ci starsi malou odstrelovackou, mezi prihlasenymi neni ani jeden novacek - vse jsou ostrileni borci, znami z predchozich nasich soutezi.
Pred zalozenim souteze byla hromada narku, ze nemame soutez pro male odstrelovacky, ktera by byla rozumna - bez nesmyslnych omezeni .. a kdyz ted soutez mame, dokonce i s celorocni ligou, prihlasi se stale ti sami strelci a novy nikdo.
Nuti mne to se zamyslet, cim to asi je? Je to jen shoda nahod? (v sobotu je v Norimberku IWA, tak treba jsou vsichni tam) .. nebo jsou predchozi vysledky tak nedostizne dobre, ze novacek se boji prijet, aby nebyl nejhorsi? Nebo maji vsichni malorazku doma teprve mesic a jeste s ni nemaji natrenovano?

No treba se jeste nekdo rozhoupe a doplni nas pocet - jinak se v sobotu utkame zase vsichni stari znami

- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
Jeste dodam, ze pro treninku-chtive jedince jsem pridal mezi stahnutelne terce i figuru, ktera je pouzita jako terc pro polohove polozky - tedy strili se vstoje a v klece/sede.
Muzete ji stahnout na strance nasi souteze.
Bude zajimave, kdyz se vysledky treninku pochlubite - budeme to pak moci porovnat s tim, co se nastrili pri soutezi tuto sobotu.
P.S.: Uz je nas 15 - prihlasili se dva odstrelovaci Airsoftove URNY Pardubice - take jiz znami z predchozich soutezi.
Muzete ji stahnout na strance nasi souteze.
Bude zajimave, kdyz se vysledky treninku pochlubite - budeme to pak moci porovnat s tim, co se nastrili pri soutezi tuto sobotu.
P.S.: Uz je nas 15 - prihlasili se dva odstrelovaci Airsoftove URNY Pardubice - take jiz znami z predchozich soutezi.