Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 04 bře 2008 18:54

Tak jsem si byl dnes zatrenovat na toho 15.3.

Polohy, to je hruza. Nechapu, jak se FOX k te flitne tak slozi, ze muze ze sede strilet s puskou oprenou o koleno :) .. to bych si musel zlomit pater.

A jak to dela Harp, ze se trefuje ze stoje do 9-10? .. nechapu.

Muj vysledek je zde, ze stoje jsem ve figure nasel jen 8 ran :roll: .. to je snad horsi nez Baldovo prase :lol: .. co s tim? Sadrovy oblek?

sportovec

Příspěvek od sportovec » 04 bře 2008 19:16

Tve vysledky Ti zavidim. Sam se u toho kroutim jak telo dovoli a teorie pravi, nicmene vysledek se rovna nule. Mozna Tomas T. ma pravdu v tom, ze to nema cenu trenovat. Zadny sniper stejne nestrili bez opory. Klecaka, respektive sedaka jsem vyladil tak ze uz se u toho nekyvu jako na trajektu z Italie na Korsiku, protoze v sede mezi koleno a predpazbi jeste dam predlokti. Je to divny ale funguje to, nic lepsiho uz nevymyslim :)
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 04 bře 2008 19:23

s optikou nebo dioptr ?
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 04 bře 2008 19:38

Tak koukám, jak se tady rozjíždí latentní psychologickej boj. :shock: Pánové, až budete starší (jako já) budete mít zvápenatělý plotýnky, čímž neohnete páteř, takže vaše poloha bude naprosto stabilní. Jen je třeba dostatečně sušit, aby páteř ztvrdla v dostatečný skolióze a kyfóze, protože pokud zvrdne v jiným zakroucenci, bude vám to k h**nu. Sice trvale zakroucení nebudete okrasou vašich dámských protějšků (jako já), ale za to nebudete mít problém se správnou polohou. Pro střelbu kleče/sedě je třeba použít systém skládací metr, tzn. požádat kolegu, aby vás ve správných místech správně nalámal a tělo se do polohy sesype samo (jako já). Má to výhodu v tom, že nejprve se střílí stoják a následně klečák a potom už jen patologie a hlína (jako já).... :twisted:
Swdr.: Náhodou to není vůbec špatný, ty 2 rány tam ještě nějak dotlačíš a ten seďák je dost suprovej. Že ty jsi ty hade ty terče sem vylepil, aby nám bylo jasný, že jsi narozdíl od nás celou zimu nechrápal, ale poctivě sušil? :D
Týýý woéééééé, to zas bude vejklep :!: :roll:
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 04 bře 2008 19:42

Priprava na soutez - takze Suhl150 s optikou.
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 04 bře 2008 19:46

Heléééé ty Sajdvindře jeden, dyk tam máš na stojáku na tý devítce v deset dvojáka jako prase - alespoň zvoku to tak vyzerá. No chraň nás boóóže, já snad na ty závody přijedu jen jako rozhodčí. Budu moct dělat chytrýho a nikdo nepozná, že netrefím ani stodolu zevnitř! :roll:
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 04 bře 2008 19:52

Nene neni tam .. kontroloval jsem to .. a to bez ohledu na to, ze pro takovemhle rozptylu je nesmysl ocekavat nejaky soustrel do jedne diry :)
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 04 bře 2008 21:07

:roll: koukám jak blázen jak Všici trénujou já mám jasno od zítřka do něděle jsem v Rakousku a příští týden 2 dny V Itálii :cry: :cry: takže v sobotu to bude : přišel, viděl, vodjel :D :D
Smazaný uživatel 111

Příspěvek od Smazaný uživatel 111 » 04 bře 2008 21:21

Sidewinder píše:Tak jsem si byl dnes zatrenovat na toho 15.3.
Muj vysledek je ....... ze stoje jsem ve figure nasel jen 8 ran :roll: .. to je snad horsi nez Baldovo prase :lol: .. co s tim? Sadrovy oblek?
Lepší by bylo kdyby jich tam bylo 6 a méně , ale doberéééé :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :wink: Tohle jsem potreboval videt abych se trochu uklidnil :)
spider74

.....

Příspěvek od spider74 » 04 bře 2008 22:16

a já můžu bez montáže tak akorát trénovat skřípání zubama... :evil:
NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
golfkiller
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od golfkiller » 06 bře 2008 19:35

dneska jsem za šera byl zkusit malorajdu . Podpěra byl batoh kterej furt klouzal . střelivo eley standard .Zkusil jsem koukat do dioptru tak jak se má ja je to lepší :oops: trochu to docvakat,potrénovat a bude to gut

Obrázek
Na světě připadá jedna zbraň na každého dvanáctého člověka, otázkou je... Jak ozbrojit těch jedenáct ostatních?

[img]http://www.my-smileys.de/smileys3/axis-li-kill.gif[/img]
spider74

zkm456

Příspěvek od spider74 » 06 bře 2008 20:33

Tak mi dneska došla konečně montáž......teď ještě čekám na Harrisky - snad dojdou zítra a bude to komplet. :wink:

tak obrázek jsem musel máznout abych tam mohl dát jiný o stránku dál...
Naposledy upravil(a) spider74 dne 08 bře 2008 22:59, celkem upraveno 1 x.
NEVER RUN AWAY FROM SNIPER, YOU WILL ONLY DIE TIRED
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 06 bře 2008 20:40

Taxme dnes s Milošem dodělali novej Palm Rest na naše suhlky. Ještě se tam trochu povoluje hlavní šroub, takže to spraví trocha tekutý závlačky a o víkendu trochu potrénovat a pak se uvidí, jestli ho použiju do závodu. Kombajny Harp I i II získaly nový rozměr. Jo a o víkendu jedu omrknout jedno hnízdečko emcéček. Tak konkurence, těš se. :D
mauser

Začínám a potřebuji poradit

Příspěvek od mauser » 07 bře 2008 13:47

Pořídil jsem si SUHL 150 a rád bych na ní dal "nožičky", tak bych potřeboval poradit, jaké by vhodné pořídit a jaký nástavec je zapotřebí, aby šli umístit na zbraň. Pažba je originál. Moc děkuji!
harpplayer
Odborník na zbraně

Příspěvek od harpplayer » 07 bře 2008 13:54

Bezproblémově na ni nasadíš VersaPod s kloubem, ale je třeba v objednávce uvést, že chceš dvojnožku s UIT adapterem. Dodává ji Hubertlov Praha, www.zbrane.cz Rovněž lze použít dvojnožku Harris (dodavatele neznám), případně její airsoftové kopie (které moc nedoporučuji), ale rovněž s UIT adapterem. Pokud bys chtěl použít nohy bez adapteru. musít do lišty instalovat poutko (očko) a do něj upínat nohy. Všechna standardní provedení jsou totiž pro uchycení do poutka.
Odpovědět