Josef Ma??n dostane medaili, ledy prolom? Topol?nek
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ještě mně tak napadlo,věříte někdo tomu,že kdyby se tu něco semlelo.Oblíkne si Topolánek a Paroubek maskáče,opustí své mladé (jak to slušně nazvat?) a půjdou v čele vojsk jako králové do boje???Myslím že nás opijí kecama o vlastenectví,naženou pochcípat někam ven a když dojde válka i k jejich bunkru,rychle to politicky zaonáčí,aby jim výhody a peníze z války zůstaly.

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Já jsem si v poslední době podle zaslechlých názorů vytvořil novou definici:
Ozbrojený boj za svobodu je správná věc, pokud jsou oběti anonymní.
Většina lidí nic nemá proti mrtvému komoušovi nebo náckovi, ba naopak spíše se v duchu se raduje, že je o jednoho míň. Ale jakmile se dozví, že se jmenoval Franta nebo to byl něčí taťka, tak je to vražda a nesprávné násilí. Vždyť přece láska a pravda zvítězí a kdo do tebe kamenem, ty do něho chlebem - tohle komouši slyší moc rádi.
Ozbrojený boj za svobodu je správná věc, pokud jsou oběti anonymní.
Většina lidí nic nemá proti mrtvému komoušovi nebo náckovi, ba naopak spíše se v duchu se raduje, že je o jednoho míň. Ale jakmile se dozví, že se jmenoval Franta nebo to byl něčí taťka, tak je to vražda a nesprávné násilí. Vždyť přece láska a pravda zvítězí a kdo do tebe kamenem, ty do něho chlebem - tohle komouši slyší moc rádi.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
To Kubajzz: Za 1. bych chtěl říct, že násilím se nic nevyřeší, vždycky se najde někdo, kdo toho zneužije viz. komunisti..a většina polit. scény
Samozřejmě jsem rád když je o nějakého toho nácka nebo komouše míň.
Ale ten Mašíny zabitý příslušník SNB podle mě ten režim neovlivňoval natolik aby tu jeho vraždu někdo pak nazval jako boj proti komunismu... Boj proti komumismu by to pro mě byl, kdyby oddělali někoho vyznamnějšího a ne obecního policajta ...
Samozřejmě jsem rád když je o nějakého toho nácka nebo komouše míň.
Ale ten Mašíny zabitý příslušník SNB podle mě ten režim neovlivňoval natolik aby tu jeho vraždu někdo pak nazval jako boj proti komunismu... Boj proti komumismu by to pro mě byl, kdyby oddělali někoho vyznamnějšího a ne obecního policajta ...
Gabčík s Kubišem by se asi taky nezapsali do historie, kdyby někde podřízli nějakého řadového vojáka wehrmachtu. Zapsali se atentátem na nejvyššího říšského úředníka na území protektorátu.
Kdyby Mašíni provedli atentát na Gottwalda, tak tady tyhle řeči vůbec nevedeme. Vedeme je právě proto, že to, co provedli, bylo nevýznamné, zbytečné a podle mého názoru nepříliš statečné.
Kdyby Mašíni provedli atentát na Gottwalda, tak tady tyhle řeči vůbec nevedeme. Vedeme je právě proto, že to, co provedli, bylo nevýznamné, zbytečné a podle mého názoru nepříliš statečné.
násilí je základním kamenem celé historie.Násilím se trůny staví,násilím se udržují a násilí je svrhne a pořád dokola.Významné je,že ačkoli o sobě každý stát tvrdí,že on je ten pravý , poslední a věčný,je to formace v historii nejvíce měnlivá.Ten náš současný stát není žádná výjimka,včera vznikl,zítra padne.To co zůstane je národ a ten se o sebe musí postarat sám-násilím.
JJ, násilí je nejosvědčenější a pravděpodobně nejúčinnější způsob řešení prakticky čehokoliv. Akorát v poslední době není moc v módě.
Oni Mašíni měli smůlu, že byli opravdovou výjimkou a tudíž jich bylo málo. Počítali, že způsobí větší hnutí, ale komunisti už to tady měli tím terorem pevně v rukách.
To třeba v Polsku komunisty propichovali vidlema a v Maďarsku je věšeli na lampách. Tam taky nikdo neřeší, jestli byli více vinni nebo méně vinni. Oni mají jasno v tom co bylo dobro a co zlo. Jeden den se paktoval s rudochama a druhý den se houpal.
Hnutí odporu tam bylo tak silné, že ho museli řešit až rusáci, jinak by se tam komunistický režim neudržel.
Oni Mašíni měli smůlu, že byli opravdovou výjimkou a tudíž jich bylo málo. Počítali, že způsobí větší hnutí, ale komunisti už to tady měli tím terorem pevně v rukách.
To třeba v Polsku komunisty propichovali vidlema a v Maďarsku je věšeli na lampách. Tam taky nikdo neřeší, jestli byli více vinni nebo méně vinni. Oni mají jasno v tom co bylo dobro a co zlo. Jeden den se paktoval s rudochama a druhý den se houpal.
Hnutí odporu tam bylo tak silné, že ho museli řešit až rusáci, jinak by se tam komunistický režim neudržel.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.