Zdar všem po delší době,nějak nebyl čas či co ,tož po delším čase jsem provětral Alfu, paráda pořád to držím v černém

,dnes si ji vyzkoušelo víc lidí ,znáte to "mohl bych si z ní střelit" nemám nic proti ,jen ať si ji zkusí ,byli spokojeni,spoušť hladká,příjemná ,držní pohodlné,pevné ,jen prý mohla být rukojeť o 5mm delší(pánové mněli větší pracky)

,jinak líbyli se mířidla a celk jako takovej a taky cena

,kamošovi "přirostla"v ruce a po vyzkoušení litoval že si jí nevzal místo toho Glocku,páč má s ním po vydutí hlavně jen starosti a taky ne malé výdaje

ne nejsem škodolibý,ale na "nejlepší pistoli světa"vydutá hlaveň po asi +-2000 ranách ať z jakého koliv důvodu(používal jen oryginál celoplášťové náboje SB) tj tr.moc

, tato událost bude potřičně a taky objektivně zdokumentovaná ,a v nejbližší době zveřejněná, jisté je ,že "G"není co býval a šetří jak se dá a zřejmně právě na kvalitě,jestli jim ty součástky nedělají v číně(bych se vůbec nedivil)

v dnešním zglobalizovaném průmyslu je možné vše, klidně mi nadejte a pište jaký su kretén ,že si dovoluji urážet tů "nejnej pistoli na světě"mně je to fuk, ale už vím ,že bych si ji nekoupil ani za 5tis to rači PM makarova ,Nebo samozřejmně zde popisovanou Alfu Defender/combat v jaké koliv ráži

,důvody už znáte je prostě ok

In vino veritas...