P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdar,
vidím, že tak stupidní otázka, jako byla ta moje, spustila docela dobrou lavinu odpovědí. O to mně šlo.
Ale bez legrace. Je mně jasné, že tak vysose hořlavá látka musí mít předpis nazazený tak vysoko, jaké nebezpečí hrozí. Kanystr benzínu mohu mít taky pod postelí, že. Než jsem se pustil na toto fórum, pročetl jsem co jsem sehnal na webu. Zde jde o to, co si můžeme dovolit, že? Pravděpodovně 95% střelců předovek to mají doma, kde také jinde.
vidím, že tak stupidní otázka, jako byla ta moje, spustila docela dobrou lavinu odpovědí. O to mně šlo.
Ale bez legrace. Je mně jasné, že tak vysose hořlavá látka musí mít předpis nazazený tak vysoko, jaké nebezpečí hrozí. Kanystr benzínu mohu mít taky pod postelí, že. Než jsem se pustil na toto fórum, pročetl jsem co jsem sehnal na webu. Zde jde o to, co si můžeme dovolit, že? Pravděpodovně 95% střelců předovek to mají doma, kde také jinde.
Zdravim vsechny chtel ,bych se zeptat ohledne TRUCKERA 50 koupil jsem si zapalky jsou to šestky,
ale problem je v tom ze nevim jak tu zapalku tam mam dát a jestli nahodou tech zapalek neni vic druhu .Jelikoz kdyz ji tam dam tak jak by mela jit tak nevystreli .Uzavrene dno zapalky je smerem do hlavne (Zapalka vypada jak nastrihany cilindr ) Traskava smes jde smerem na udernik .Nemuze te prosim vas nekdo poslat fotku nebo aspon odkaz jak zapalky do TRUCKERA 50 vypadaji koupil jsme si jich 300 a zrejme jsou mi na nic Dekuji

ale problem je v tom ze nevim jak tu zapalku tam mam dát a jestli nahodou tech zapalek neni vic druhu .Jelikoz kdyz ji tam dam tak jak by mela jit tak nevystreli .Uzavrene dno zapalky je smerem do hlavne (Zapalka vypada jak nastrihany cilindr ) Traskava smes jde smerem na udernik .Nemuze te prosim vas nekdo poslat fotku nebo aspon odkaz jak zapalky do TRUCKERA 50 vypadaji koupil jsme si jich 300 a zrejme jsou mi na nic Dekuji

poptej se po brokovych zapalkach,maji oznaceni jako Tracker,tedy 209,jsou to presne ty co jsou na fotce od Achaba.Taky pouzivam Remingtony,na obalu je dokonce napsano Best quality for in-line muzzleloading
http://imagecz.110mb.com/#63c5ba4294ce0 ... 2a9f87.jpg
http://imagecz.110mb.com/#63c5ba4294ce0 ... 2a9f87.jpg
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Ahoj dekuji moc za info skrz zapalky.Pujdu je zkusit vratit snad mi je vezmou.A to mi chteli prodat to TRUCKERA 50 čtverky zapalky (Ze pry to tam musí jít)
Jinak bych se chtel prosím te zepatat kde se daji obednat tyto brokove zapalky ,které pouzivas ty) .Jo a jeste jeden dotaz prosim te, ohledne odlivani kulek mohl by jsi mi poradit ktery streli jsou do Truckera nejlepsi ? Vim ze jsi rikal ze strilis kokilku REAL .50 ,ale chtel jsme zeptat jestli nemas foto jak streli vypadaji a jestli je aji vic druhu klesti na odlevani strel. Nevim ani jak se odliva olovo ,jestli se tam dava kalafuna Atd .Mohl bych poprosit o tel cislo na Andela. Jsem z Brna a tady jsou dve prodejny zbrani a streliva a maji leda tak prd
Jo a jinak bych jeste zapomel, strilel jsem 45 koulema ,pres filc tlusty ktery jsem koupil v Karsu tak asi 1 mm s navazkou 4 g /prachu strilel jsme na zahrade vzdalenost cirka 65m do stare drevene bedny.Udelal jsme si na ni terc ,cervenym sprejem o prumeru 30 cm A strefil jsem se kupodivu 15 cm pod cerveny kolo. Myslim, ze na zacatek to neni spatny ,ale ty pecky co to dava tak to je des bes