V sobotu jsem si odzkousel strileni na tech cca 7 metru na patrony do brokovnice

fucel vitr neskutecne , miril jsem na mosazne dno velikosti to odpovída asi tak te slepici na 7 metrů, němel jsem problém při zvětšení 5x, paralaxa byla na 40 metrů a videl jsem s docela solidně (možná mám mizerné oko tak to nějak doostřuju) aniž bych měnil paralxu jsem mohl jen s pomocí dotů střílet okamžitě na 25 metrů i 35 , směrem nahoru už ovšem je dobré hrábnout do paralxy, nejdále jsem dával v sobotu 60 metrů protže budu muset optiku podložit prostě to neuklikám, tam začne to správné kouzlo s paralaxou, a svatá pravda je že na 25 metrů chodí perfektně na siluety, testováno ve sklepě v paneláku za neustalého klepání nějake neurotické sousedky a ve finále kontrola dokladů od Policie, zpět k optice, co jsem se bavil s kamaradem jehož otec je optik z byvaleho ZPA, tak nastavení nižší paralaxy by neměl byt až takový problém. A pokud mně nebude tahle optika vyhovovat ? no tak ji prodám a koupím jinou ... Zatím jseme tady jen Já a Barys co jsme dali na flintu něco jiného, a je faktem že si ji
PLATÍME SAMI Až uvidím že má Kubajz lepší optiku od Buschnela nebo Silencer od ... nebo prostě něco jiného ( videl jsem neco u "Shiva" (( nejsem schopnej tento Nick spravne skloňovat)) a nechytlo mne to ) tak do ní hlavně kouknu a řeknu OK takhle je gut a nebo řeknu tahle je gut a budu si myslet něco o sedacím svalu.
Další fakt je že už
NIKDY nechci paralaxu zepředu, tady mně fakt netuhla, vše šlo příjemně, díky vazelíně kterou je to namazané u staré delty jsem měl strach že ji při teplotě +5 stupnů utrhnu z montáže.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků