Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Ocelovy hilzny jsou dost diskutabilni.predator píše:A o tom, jestli má železná hilzna nějakej negativní vliv na zbraň, dost pochybuju. Alespoň čízy s nima nemaj problém.Jejich jediná nevýhoda je koroze při blbým skladování nebo nošení. Je to prostě munice vyráběna pro rychlý spotřebování, s čímž já nemám problém.
Tvemu prispevku budiz oponentem realitaramires píše:To ,že mají ocelové nábojnice vliv na životnost a funkčnost zbraně je pěkný blábol,nábojnice jsou povrchově ošetřené(pomosazené,poměděné,niklované)zbrani je to úplně jedno, jedině u nábojnic lakovaných(černé) může dojít při malé toleranci nábojové komory(těsnější)k nalepení nábojnice,vlivem tepla na lak, ale stačí tyto náboje před použitím "protřepat" v mastném hadrua je to ok,.Kvalitní zbraň sežere všecko, jen "G"čkam to dělá problém
Zrovna Glock mi papá SB RSA bez ploblému. Ale viděl jsem dolovat hilznu z několika čezet, na druhou stranu z několika čz jsem oceláky střílel bez problému, čezeta je vůbec co kus to nenapodobitelný originálpredator píše:Moje číza sežere všechno be zproblému.
Gloky jsou asi rozmlsaný...