NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Už jsem nad nějakým tím úsťovým nástavcem, stabilizátorem, kompenzátorem, nebo jak tomu říkat taky přemýšlel (předpokládám že mě někdo hned napomene, že tu míchám různé pojmy). Předpokládám, že by tak nešlo o "funkci", jako spíš o vzhled. Až pořídím puškohled, tak bych rád sundal ty hrozný mířidla a nasadil nějaký efektní kompenzátor.
Nevím jestli by měl nějaký kompenzátor takový vliv na přesnost. Předpokládám, že u CO2 a zvlášť QB 78 se moc neřeší kmitání hlavně a tím pádem jeho změna při jejím "prodloužení". Pokud by se dal někde sehnat nějaký ověřený návod, tak by to nebyl problém z hliníku/duralu/železa vyrobit.
Nevím jestli by měl nějaký kompenzátor takový vliv na přesnost. Předpokládám, že u CO2 a zvlášť QB 78 se moc neřeší kmitání hlavně a tím pádem jeho změna při jejím "prodloužení". Pokud by se dal někde sehnat nějaký ověřený návod, tak by to nebyl problém z hliníku/duralu/železa vyrobit.
Jo, ten je dobrej.
Kvalitní zbraň německé výroby, a proto má v názvu Norinco.
Ten laser není laser, ale kolimátor.
Dostřel 60m, hmm tolik hodím šutrem taky.
A prodávat veřejně na férovku tlumič, taky dobrý.

Kvalitní zbraň německé výroby, a proto má v názvu Norinco.
Ten laser není laser, ale kolimátor.
Dostřel 60m, hmm tolik hodím šutrem taky.
A prodávat veřejně na férovku tlumič, taky dobrý.

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Zaslepka
2kOkOi:staci podle me kus silonu nebo dreva a pekne obarvit...kdyz ji tam nebudes chtit uplne tak nejlip zakitovat. Ja ji mam momentalne jenom vyndanou-ten cudlik
Cogito ergo armatus sum.
Mohl bys to prosím nějak podrobněji rozepsat? Popřípadě sem přihodit nějaké fotky nebo nákresy, jak to máš udělané. Protože jestli to chápu dobře - tak by se dal ten díl s propichovačem vyhodit, vyřešit jinak tu pružinu a dát tam místo toho filcu nějaké sítko nebo filtr. Plánuju plnitelnej zásobník, takže bych nepotřeboval propichovat bombičky...
-
- Kontaktovat uživatele:
2Pája:Předpokládáš správně.Přesnost se mi zdá úměrná stařeckému třesu mých rukou
Na 25m s oporou a optikou zátka od piva, častěji než vedle.Krmení z kyvety už mám taky, jenom když jí odpojim tak toho moc nenastřílim.S připojenou to pere dobře, ale zdá se mi to takové divné.Jak to plníte aby se dostalo víc céóčka přímo do flinty?Zatim se mi taky povedlo nacpat do kyvety nejvíc 100g.Dneska jsem dal jednu do mrazáku a zítra do ní fouknu z hasičáku.