P?edovky
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
A kdo ti brani,pouzit predovku doma k obrane?Problem je v tom,ze ji nemuzes mit nabitou dlouho,protoze cernej prach je korozivni a zrezla by ti hlaven.Ale pokud ji stihnes nabit rychle,tak no problem.Samozrejme as ti bude osmnact,ikdyz pokud by to bylo v ramci NO,tak asi v klidu.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Kluci maji pravdu,z velke diry,mala kule vzdycky pujde vystrelit,ale ta presnost nebude to pravy orechovy.Porid si kokilku REAL .50 a mas vystarano.Tyhle strely z Trackera litaji bajecne.Zavolej k Andelovi a on ti to posle na dobirku.Mas jeste moznost u nej koupit saboty,jen kosicky pro .45 strelu.Nasadis kulicku do sabotu a naladujes.Jen jde o to,jakej mas presnej prumer kule.Aby to nebylo moc velky,to bys nenaladoval.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Ahoj pánové,
máte někdo zkušenosti s pistolí Davy Crockett, kalibr 0,31, výrobce Ardessa? Zajímá mě všechno - jak střílí, jaká kulička, jaká navážka, jak čistíte, všechno. Jsem její čerstvý majitel a jsem z ní celý pryč. Bohužel nemám ještě BP a tedy nulové zkušenosti. Jistě, všechno bude, ale bylo by příjemné se něco dočíst předem. Je toho dost na webech, ale není nad názor někoho, kdo ji má. Viděl jsem ji na fotografiích v příspěvcích, tudíž zkušenosti tu jsou. Děkuji Vám.
máte někdo zkušenosti s pistolí Davy Crockett, kalibr 0,31, výrobce Ardessa? Zajímá mě všechno - jak střílí, jaká kulička, jaká navážka, jak čistíte, všechno. Jsem její čerstvý majitel a jsem z ní celý pryč. Bohužel nemám ještě BP a tedy nulové zkušenosti. Jistě, všechno bude, ale bylo by příjemné se něco dočíst předem. Je toho dost na webech, ale není nad názor někoho, kdo ji má. Viděl jsem ji na fotografiích v příspěvcích, tudíž zkušenosti tu jsou. Děkuji Vám.
Ahoj pánové,
mám na Vás dotaz. Jsem naprostý amatér a proto se pořád ptám. Mám otázku, na kterou není lehká odpověď. KDE SKLADUJETE STŘELNÝ PRACH A ZÁPALKY. Zákon o skladování střelivin říká - skladovat v uzavřených originálních obalech, prach a zápalky každý zvlášť ve zvláštních schránkách, ne v obytných místnostech, ne u hořlavých materiálů.
Na vesnici se snad najde nějaká komora ve dvoře, ale tam je vlhko. V bytě snad na WC? No, pochlubte se. Děkuji
mám na Vás dotaz. Jsem naprostý amatér a proto se pořád ptám. Mám otázku, na kterou není lehká odpověď. KDE SKLADUJETE STŘELNÝ PRACH A ZÁPALKY. Zákon o skladování střelivin říká - skladovat v uzavřených originálních obalech, prach a zápalky každý zvlášť ve zvláštních schránkách, ne v obytných místnostech, ne u hořlavých materiálů.
Na vesnici se snad najde nějaká komora ve dvoře, ale tam je vlhko. V bytě snad na WC? No, pochlubte se. Děkuji
předovky Ardesa
Cau,ja to mám rozlozeno ve více místnostech
Naposledy upravil(a) achab dne 23 črc 2010 22:36, celkem upraveno 1 x.
Re: předovky Ardesa
Ve skříni nelze - je hořlavá, v ložnici nebo obýváku nelze - obytné místnosti, v kuchyni nemůžeš - sporák, ve sklepě nelze - vlhko. Jsem si vědom toho, že to přeháním, ale jak to udělat.
Když jsem byl před 40 lety na prázdninách u strýce na horách, měl v komoře na skříni piksli s prachem, dvě hrsti zápalek do brokovnice a kulových nábojů, hrst 0,22 nábojů a dvě hrsti nábojů do kulovnice, vše volně sypané na horní části skříně. Staré skříně měly nahoře obrubu cca 5 cm, tam se dalo schovat kde co.
Předpisy jsou pravidla a ty se nevyplatí ignorovat. Co vy na to?
Když jsem byl před 40 lety na prázdninách u strýce na horách, měl v komoře na skříni piksli s prachem, dvě hrsti zápalek do brokovnice a kulových nábojů, hrst 0,22 nábojů a dvě hrsti nábojů do kulovnice, vše volně sypané na horní části skříně. Staré skříně měly nahoře obrubu cca 5 cm, tam se dalo schovat kde co.
Předpisy jsou pravidla a ty se nevyplatí ignorovat. Co vy na to?
předovky Ardesa
musí být vhodně uskladněno
Naposledy upravil(a) achab dne 23 črc 2010 22:35, celkem upraveno 1 x.