P226
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak je moje záležitost ohledně zásobníku u konce. Napřed jsem napsal Kettnerovi do Brna a odpověď pro mne nebyla zrovna dvakrát přívětivá. Napsali jsme tedy (velice mně při tomto pomáhal HanuIv) Kettnerovi a Sigovi do Německa. Tady se jeden odkazoval na druhého a nakonec každý z nich napsal, že s tím nemůže nic dělat. Kettner dokonce napsal, že český Kettner je samostatná firma. Tohle skončilo asi před 14 dny. Proto jsem byl velice překvapen, když na mne v pátek čekal na poště balíček od našeho Kettnera a něm byl můj "vysněný" druhý zásobník. Nevím čím to je, ale možná se tomu českému ozval někdo z Německa...Takže toto je můj příběh se šťastným koncem. Tímto bych chtěl ještě jednou velmi poděkovat HanuIvovi za velkou pomoc a také vlastně firmě Kettner za zásobník. 

Velmi rád jsem pomohl.
V každém případě si myslím, že je dobře, že jsme se začali zajímat. Aspoň panáčci u Kettnera pochopili, že tu v ČR žijí lidi, kteří se umí domluvit a ozvat.
Na firmě Kettner v ČR je nejlepší, že to je s.r.o. s vkladem 100.000 Kč (jedna lepší flinta), kde se v poslední době děly nějaké přesuny v majetkové struktuře, a s jediným jednatelem, který nebydlí v ČR...
Podle vyjádření firmy Kettner a Sig se pro pistole pro německý trh dodává standardně jeden zásobník. Pistole sig u Kettnera jsou výprodej zbraní z Německa. Takže proto prý s jedním zásobníkem.

V každém případě si myslím, že je dobře, že jsme se začali zajímat. Aspoň panáčci u Kettnera pochopili, že tu v ČR žijí lidi, kteří se umí domluvit a ozvat.
Na firmě Kettner v ČR je nejlepší, že to je s.r.o. s vkladem 100.000 Kč (jedna lepší flinta), kde se v poslední době děly nějaké přesuny v majetkové struktuře, a s jediným jednatelem, který nebydlí v ČR...
Podle vyjádření firmy Kettner a Sig se pro pistole pro německý trh dodává standardně jeden zásobník. Pistole sig u Kettnera jsou výprodej zbraní z Německa. Takže proto prý s jedním zásobníkem.

Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
K vítězství zla stačí, když dobří lidé budou sedět se založenýma rukama - Edmund Burke
-
- Kontaktovat uživatele:
Potřeboval bych poradit. Chci koupit pouzdro(a) pro P226 - na skyté nošení (asi podpažní) a opaskové. Poraďte prosím, jaké vybrat. Moc se v pouzdrech neorientuji, proto uvítám co nejvíc připomínek, tipů a zkušeností (klidně od uživatelů jiných typů zbraní). Výběr typu pouzdra, značky, ... Kritéria mám asi jen takové, aby bylo kvalitní a zbraň byla co nejmíň poznamenáná nošením (otřené černění,...). A ještě dotaz - jestli tomuto vyhovuje nějaké univerzální pouzdro - které se dá použít jako podpažní i jako opaskové. Předem děkuji za odpovědi.
V tomto případě bych asi doporučil dvě pouzdra. Jako opaskové bych doporučil nějaký kydex s pádlem. Podpažní - tam jsou dobrá pouzdra od Milce (z nylonu), nebo Uncle Mike's z kůže (chce to vybrat pouzdro s vnitřní výstelkou.
Ať to ale dopadne jakkoliv, určitému opotřebení (otření a opocení) se člověk nikdy nevyhne.
Ať to ale dopadne jakkoliv, určitému opotřebení (otření a opocení) se člověk nikdy nevyhne.
Fyzikální zákony jsou právě ty jediné, které platí pro všechny. Dokonce i pro politiky a boháče. - Neznámý Génius
než jsem si na nošení pořídil G19, tak jsem 226 občas nosil. Používal jsem buď vnitřní Dastu - zejména v obleku, pod tričko, pokud bylo teplo na něco delšího a hlavně se mi s ní lépe nasedalo do auta (v práci to udělám tak min.20x za den), nevýhoda - tlačil mě do kosti, pokud jsem nenašel to správné místečko, kde to "pneumatika" utlumila.
Pokud jsem šel na střelnici nebo v něčem volnějším, tak kydexové od UM - lepší, pohotovější, moc vidět, špatně se mi s ním nasedalo do auta - zachytával jsem o volant, vyšší možnost opotřebení.
Teď z G19 ani nevím, že ji mám i v té Dastě.
A nebo zkusit třeba nějakou ledvinku - např. http://www.aegisteam.cz/index.php?main=testy&id=162
Pokud jsem šel na střelnici nebo v něčem volnějším, tak kydexové od UM - lepší, pohotovější, moc vidět, špatně se mi s ním nasedalo do auta - zachytával jsem o volant, vyšší možnost opotřebení.
Teď z G19 ani nevím, že ji mám i v té Dastě.
A nebo zkusit třeba nějakou ledvinku - např. http://www.aegisteam.cz/index.php?main=testy&id=162
-
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem včera prošel skoro všechny prodejny zbraní v Brně (kromě Macháčkové a Awiwu) a všude mají podpažní max. Dasty. Akorát mě odkázali na Hesse, abych si to u něho nechal ušít. No nevím. Radši bych asi toho Uncla, jak psal HanuIv (když jsem procházel jejich sortiment na www.uncle-mikes.com ), tak tam vůbec žádné kožené navíc s výstelkou nejsou. Poraďte prosím, kde to sehnat. Dík moc.
Tak som tu zistil, ze som stastnym majtelom P226 S, s frezovanym zaverom, ktory je kvalitnejsi a viac vydrzi..
Celkom ma ale prekvapuje, ze v Sig Sauer - Mastershope, kde by som ocakaval len to najlepsie, je vacsina zbrani vybavena zaverom lisovanym..
Teda, ak aj prevedenie SA, ma mat s frezovanym zaverom, externy vyhadzovak
Par fotiek kuskov z Mastershopu..

Celkom ma ale prekvapuje, ze v Sig Sauer - Mastershope, kde by som ocakaval len to najlepsie, je vacsina zbrani vybavena zaverom lisovanym..
Teda, ak aj prevedenie SA, ma mat s frezovanym zaverom, externy vyhadzovak

Par fotiek kuskov z Mastershopu..

Naposledy upravil(a) papa giorgio dne 07 led 2008 00:23, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele: