Mě se to ze začátku taky pořád povolovalo, pak jsem přišel na ten červík pod tím šroubem a bylo to ok. Jestli máš poškozený ty části, tak napiš do Drulova a pošlou ti nový a DU bude fachat dál.
Chci se zeptat, má někdo zkušenosti s jednoranným závěrem? S nadšením jsem si objednal nějaké přislušenství k pistoli, mj. i tento závěr. Doufal jsem, že se ještě více zpřesní střelba a ušetřím pár diabolek.

Problém nastal, když jsem vymontoval 5-ti ranný (pohoda) a chtěl tam dát 1-ranný. Lehce jsem ho namáznul olejem a snažil se ho tam zasunout, první 2-3cm to šlo ztuha, pak cm hůř a poslední 2cm to prostě už nešlo (možná kladivem). Vůbec nešlo otáčet, takže naprosto nepoužitelný. Jehla se zdá být dobrá, do hlavně by zalezla, ale to pouzdro je krapet větší, prostě ne a ne. Nevíte kde soudruzi z Drulova udělali chybu

Napadlo mě, jestli u Eaglu není širší lůžko, ale to bude asi blbost. Je možné, že to je vadný kus (závěr). Děkuji za názory.
P.S. Když jsem vytáhnul pův. závěr, samozřejmě jsem lůžko vyčistil a namazal, takže že by to tam nešlo narvat kvůli sajrajtu vylučuji.