Drulov DU-10 Condor

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
WohlmuthOta
Moderátor
Příslušenství DU - 10

Příspěvek od WohlmuthOta » 31 pro 2007 18:19

Ještě jsem našel fotku příslušenství. Je na ní jednoranný závěr, narážecí trn těsnění, vytahovač těsnění tedy sada na výměnu těsnění. :D
Jen mám dotaz na co konktrétně je ten trubkový klíč 5,5mm a imbusák? Možná je to něco, když se rozebere pistole (sundá pažbička). Díky. :)

P.S. Z který strany a jak se správně používá ten kalibr diabolek? Nějak na to nemohu přijít. :oops:

Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 01 led 2008 11:18

Mas Pravdu,,,, ani já teda ale plnící ventil tedy nemám, hned si o nej napisu :-), jinak vytahovač a narazeč tesneni mam uz z drivejska, a na co je maly imbusovy trubkový klíč tak to sám nevím.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
WohlmuthOta
Moderátor

Příspěvek od WohlmuthOta » 01 led 2008 11:20

Tak to jsem rád, že jsme si to vyjasnili. Akorát nechápu Drulov, pošlu jim email, dorazí mi, že si ho přečetli a neodepíšou. Přitom předseda řikal, ať pošlu email s dodatečnou objednávkou, že odepíše a nic... Zas tam budu muset volat.
Erix

Příspěvek od Erix » 01 led 2008 15:18

Pro WohlmuthOta:
Ahoj, ten imbusový klíč je na imbusové šrouby montážní lišty(jsou dva).
Ten kalibr diabolek si přeměř posuvným měřítkem, pak Ti to bude jasné. :) :wink:
Erix
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
WohlmuthOta
Moderátor

Příspěvek od WohlmuthOta » 01 led 2008 18:25

Díky za rady, ten imbusák asi bude pasovat. Lištu bohužel ještě nemám. :( Trubkový klíč se používá když odendáš pažbu. 8)
Kalibr asi nepoužiju, představa že budu kalibrovat každou diabolku, tak radši použiju kvalitní. :D
Erix

Příspěvek od Erix » 01 led 2008 18:40

Máš pravdu, lépe než kalibrovat je používat střelivo JSB. :D
Erix
Ať žije vzduchovka, vždyť také patří mezi zbraně!!!
Pistole Tex cal. .177, Slávia 620 cal. .177
Arny

Příspěvek od Arny » 01 led 2008 18:57

Nevíte náhodou, na jaké těsnění je vytahovač a narážeč těsnění? Drulova nemám, ale mám doma TAUky a docela by se tyto nástroje hodily, pokud jsou určené na bílé teflonové těsnění.
WohlmuthOta
Moderátor

Příspěvek od WohlmuthOta » 01 led 2008 18:58

V Condoru pokud vím žádné teflonové není. Jsou tam jen 3 druhy. Všechny jsou z pryže/gumy. :D Když prominete tak tady obrázek.
Obrázek
Kubajzz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kubajzz » 01 led 2008 20:24

Ten vytahovač těsnění je na to těsnění co na něho doléhá kulička do které mlátí úderník. Leze se tam zezadu přes ten velký šroub.
Jinak tímhle udělátkem těsnění vytáhnete tak, že do něho našroubujete ten závit na konci a tím ho vytáhnete, ovšem těsnění je tím pádem víceméně v háji.
Ten naražeč nemám, ale je to obyčejná tyčka, kterou se tam to těsnění nasadí. Já jsem místo toho použil obyčejnou dřevěnou tužku, s plným úspěchem. :lol:
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
amir

DU-10 condor

Příspěvek od amir » 09 úno 2008 16:26

kupil som nedavno z druhej ruky DU-10 a asi po 60 ranach mi z otvoru pod hlavnou vyliezla tycka. po rozobrati som zistil, ze sa jedna o vodiacu tycku udernika, ktora vedie pruzinu. tycka je zasunuta do otvoru v uderniku a je zaistena kolikom. zarez na tycke v ktorom bol zaistovaci kolik bol vybity a kolik bol tiez zoslahany v mieste kde prechchadzal zarezom v tycke. nasledkom toho tycka vyletela von a pruzina zablokovala udernik, cim doslo k znemozneniu strelby. stalo sa to aj niekomu z vas, alebo ja mam ako vzdy smolu. alebo to v Drulove nedoriesili... ?
WohlmuthOta
Moderátor

Jednoranný závěr

Příspěvek od WohlmuthOta » 16 úno 2008 22:00

Mě se to ze začátku taky pořád povolovalo, pak jsem přišel na ten červík pod tím šroubem a bylo to ok. Jestli máš poškozený ty části, tak napiš do Drulova a pošlou ti nový a DU bude fachat dál. :D

Chci se zeptat, má někdo zkušenosti s jednoranným závěrem? S nadšením jsem si objednal nějaké přislušenství k pistoli, mj. i tento závěr. Doufal jsem, že se ještě více zpřesní střelba a ušetřím pár diabolek. :lol: :lol: Problém nastal, když jsem vymontoval 5-ti ranný (pohoda) a chtěl tam dát 1-ranný. Lehce jsem ho namáznul olejem a snažil se ho tam zasunout, první 2-3cm to šlo ztuha, pak cm hůř a poslední 2cm to prostě už nešlo (možná kladivem). Vůbec nešlo otáčet, takže naprosto nepoužitelný. Jehla se zdá být dobrá, do hlavně by zalezla, ale to pouzdro je krapet větší, prostě ne a ne. Nevíte kde soudruzi z Drulova udělali chybu :?: :?: :!: Napadlo mě, jestli u Eaglu není širší lůžko, ale to bude asi blbost. Je možné, že to je vadný kus (závěr). Děkuji za názory.
P.S. Když jsem vytáhnul pův. závěr, samozřejmě jsem lůžko vyčistil a namazal, takže že by to tam nešlo narvat kvůli sajrajtu vylučuji. :wink:
amir

Příspěvek od amir » 17 úno 2008 00:58

mne sa nepovolil cervik, mne vytrhlo tu tycku, na ktorej je pruzina. ked vyberies von udernik, tak tycka je zasunuta do tej stvohrannej casti udernika a je zaistena kolikom. neviem ako je mozne, ze pohybom, ktory udernik vykonava pri strelbe ju odtial doslova vytrhlo natvrdo von...
pechi

Příspěvek od pechi » 17 úno 2008 20:57

2WohlmuthOta: Já myslím že vydný kus zjistíš jednoduše - zkoušel jsi ty dva závěry proměřit...? O kolik je to větší?
WohlmuthOta
Moderátor

Závěr error

Příspěvek od WohlmuthOta » 18 úno 2008 20:44

2 pechi: Tákže, dneska jsem se k tomu konečně dostal, abych všechno ujasnil. :!: Pouzdro obou závěrů (jak 1.r, tak 5.r) je od modré čárky stejně tlusté - v tom chyba rozhodně není. Je to na chlup stejný, takže v tomto ohledu je závěr ok.
Zásadní problém je ale v tý jehle. :evil: Do hlavně má zalézt zhruba po tu modrou čárku, ale jehla má bohužel 5mm. Takže blbost. Před přepouštěcí kanálek má hlavěň cca 4,55mm, aby tam líp lezli diabolky.
Už od začátku se mě tak jehla zdála divná, s porovnáním i 5-ranné je výrazně tlustší. Kdyby byla po celé délce 4mm, nevidím asi problém. Napadlo mě, jestli to není náhodou pro verzi .22 :?: :idea: Kdyby měl někdo foto závěru, budu rád, jinak asi budu reklamovat v Drulovu. :x Dík
pechi

Příspěvek od pechi » 18 úno 2008 21:09

Hm, tak si myslím že Ti soudruzi z Drulovu opravdu omylem poslali závěr pro cal.22. Já bych to rozhodně reklamoval... :?
Odpovědět