Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
............
Naposledy upravil(a) milius dne 12 čer 2009 23:26, celkem upraveno 1 x.
Tak už ji mám doma...a první dojem zatím předčil mé očekávání...sice zatím jen pár střel, v tom mrazu se to nedalo moc dlouho vydržet...jen mě zaráží, že kozap mi ji nabízel právě za těch 4750,- a z finexu ji mám za 3990,- a to je fakt už rozdíl... tak ted mě čeká ještě montáž puškohledu a nástřel... jinak fotit ji asi nebudu, spíš pak nějaké terče, ale tady jsem našel její super detailní fotky, sice je tam nafocená 22, ale je to stejné... tak se mužete pokochat... http://www.aktifpaylasim.com/havali-tuf ... k-guc.html
Naposledy upravil(a) martan2 dne 24 pro 2007 23:48, celkem upraveno 1 x.
Na jejich stránkách je nenabízej, normálně jsem jim poslal mail s dotazem na parametry a cenu, dostal jsem odpovědi, porovnal jsem cenu a už jsem neodolal...
, jinak je fakt, že je těžká jako kráva, ale já s ní nechci běhat po lese...a jak se říká - chcešli dobrou mušku míti musíš podpěru využíti...
lišta vypadá jako hybrid, ale myslím si, že bude dobře plnit své určení...no uvidím až začnu s montáží...

Tak jsem usadil optiku a mám za sebou cca 100 ran, zkoušel jsem nástřel na 30m, ale nepoznám jestli je to už dobře nastřelený... zhruba tak tři rány rozptyl 5Kč, ale pak dvě rány zase nic moc...nevíte někdo, jak se to pozná? Jo do svěráku se mi nechce dávat...
Myslím si, že to bude tím kopáním. Budu se muset podívat do fóra co s tím, mám za to, že jsem to někde četl. Byl jsem zvyklej na 630, 634 a občas na CZ200 a to je rozdíl... Jinak musím říct, že jsem spokojenej, jak zpracováním, tak i funkčností... zkoušel jsem i průraznost na těch 30m, tak spray v poho skrz, ale koukal jsem, že to tu testujete na zlatých stránkách, tak je budu muset sehnat... 

chcešli dobrou mušku míti musíš podpěru využíti
Kopani
2martan2:to kopani, chce to si ji to pevne chytnout, to samy sem mel u slavky, musis ji drzet obema rukama, pokud strilis CO2-jkou nebo vetrovkou, tam nema co kopnout, ale tady to chce fakt drzet:)
Cogito ergo armatus sum.
No hlavně když jí držíš pokaždý jinak, nediv se, že to z ní lítá pokaždý jinak. Na to jsou choulostivý i S 634.
V létě sem z ní střílel v leže venku ala sniper, držel sem ji jen jednou rukou. Teď z ní střílím doma ve stoje, držím obouruč, a aby se to srovnalo, musel sem štelovat mířidla. To je zas moje zkušenost...
V létě sem z ní střílel v leže venku ala sniper, držel sem ji jen jednou rukou. Teď z ní střílím doma ve stoje, držím obouruč, a aby se to srovnalo, musel sem štelovat mířidla. To je zas moje zkušenost...
"Dokud žiju, ani jedna fašistická kurva přes nás neprojde."
V.I.Čujkov
V.I.Čujkov
Je fakt, že když se na to moc soustředím, tak mi to cukne... podle mě to chce ještě aspoň 500 ran a mělo by se to podat...
. Prostě si na sebe musíme zvyknout...
Možná by to taky chtělo střelbu v leže, ale to se teď nedá... střílel jsem proto v sedě se vzduchovkou opřenou o opěradlo...

chcešli dobrou mušku míti musíš podpěru využíti