Vzduchovky Hatsan
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Kopani
No ja nevim, kdyz ji mas volne tak ti "vylitne" a to je blbe (podle me)
Cogito ergo armatus sum.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak říká PajaHradec, je snadnější držet flintu pokaždé stejně lehce než pokaždé stejně silně 
Funguje to podobně jako u děla. Taky při výstřelu celé poskočí a přesto střílí přesně. Poskočí totiž pokaždé stejně. Správná technika střelby ze silné pístovky je držet pušku co možná nejjemněji. Střelec pak funguje jen jako lafeta. Proto se takovému úchopu v angličtině říká the aritllery hold.

Funguje to podobně jako u děla. Taky při výstřelu celé poskočí a přesto střílí přesně. Poskočí totiž pokaždé stejně. Správná technika střelby ze silné pístovky je držet pušku co možná nejjemněji. Střelec pak funguje jen jako lafeta. Proto se takovému úchopu v angličtině říká the aritllery hold.

Nikdy neházej flintu do žita.
taky se mi zdá, že lepší je držet ji "lehce"...to jsou právě vždycky ty první tři rány...
, tak mám tedka tejden volno, tak aspoň 100 ran denně... a to se musí podat...
no budu muset někdy na setkání vzduchovkářu a trochu se vyškolit...

Naposledy upravil(a) martan2 dne 24 pro 2007 21:45, celkem upraveno 1 x.
chcešli dobrou mušku míti musíš podpěru využíti
Tak dneska jsme zkoušeli s kámošem průraznost mé 135 a jeho CZ200 a průraznost je naprosto shodná, jen ta přesnost je trošku někde jinde
, ale řekl bych, že už si začínám zvykat a na těch 25m jsme měli skoro stejný počet zásahu do víčka od piva...
, samozřejmě na terče jsem se nechytal... 

chcešli dobrou mušku míti musíš podpěru využíti
Hatsan 125
Nazdar lidi. Asi před 4 měsíci jsem dal na některé názory 125kářů a dal se na jejich cestu a přikoupil hatsana spolu s deltou 4-16x50 AO. Musím říct, že vše o čem se tady psalo kromě prasknutí pružiny mě potkalo, ale je tu takovej asi zásadní problém, kterej má za následek tu nechtěnou nepřesnost a to je viklání hlavně. Nevím, třeba jsem jedinnej, ale pochybuju. Kdyby náhodou někdo znal způsob jak to upravit (:roll: zase úpravy
)
, byl bych rád za přízpěvky. fotky někdy přidám. zatím

, byl bych rád za přízpěvky. fotky někdy přidám. zatím
Prosím vás, neviete niekto, kde zoženiem tesnenie na H105 a pružinu do H125, poprípade iné náhradné diely....?....už asi trikrát som si dal spraviť pružinu do H105 s podobnými parametrami ako má H125 a vždy tá pružina stála za h....o!!! ...a máte skúsenosti s výmenou tesnenia na H105, lebo som ho sňal a je tam taká záražka a neviem si predstaviť, ako ho tam napchať späť...?...prosím o pomoc najmä tých, čo majú naozaj s tým praktické skúsenosti...ĎAKUJEM