Myslivec p?i honu post?elil sv?ho kolegu
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
To- Žižkovák Karel
Vstup do toho aktivně a podílej se na změně,místo řečí to řeš skutky.Já na tom býval úplně stejně jako ty,no a dnes místo nadávání chodím krmit lovit a mluvit o tom v čem vidím problém,no a tím se pomalu měníme,jen je nás na to stále málo.
Vstup do toho aktivně a podílej se na změně,místo řečí to řeš skutky.Já na tom býval úplně stejně jako ty,no a dnes místo nadávání chodím krmit lovit a mluvit o tom v čem vidím problém,no a tím se pomalu měníme,jen je nás na to stále málo.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
2 ŽK:To ne jen si to poraden precti : to s tim autem nebyl argument pouze sem te chtel zbavit strachu a ukazat ze vic nez myslivcu by jsi se mel bat neceho jinyho. A to je odpoved i na druhou vitku a to je ze jsem nerekl ze jsou myslivci nebezpecni ,ale pouze to ze pokud ty sam citis strach jit do lesa v dobe honu tak tam proste nechod nikdo te nenuti.. Co se tyka tech honu tak napriklad nase zdruzeni v kazde vesnice v honitbe, na sloupech el.vedeni a podobne vylepuje oznameni, a jeste se nestalo ze by nekdo nevedel a vlezl rovnyma nohama do lece...
-- Life is pain --
Nadstav
Childeatere,
a ty si zase pořádně přečti, co jsem napsal já.
Pokud je řeč o nadstavu, nemám tím na mysli nějaké myslivecké předpisy, ale porušení přírodní rovnováhy. Ale to už se opakuju, čti prosím pořádně.
A zdá se, že si myslíš, že myslivci mají monopol na to, že "rozumějí přírodě". Velice se mýlíš.
Pokud je řeč o nadstavu, nemám tím na mysli nějaké myslivecké předpisy, ale porušení přírodní rovnováhy. Ale to už se opakuju, čti prosím pořádně.
A zdá se, že si myslíš, že myslivci mají monopol na to, že "rozumějí přírodě". Velice se mýlíš.
Množení myslivců
To jako, abych se taky stal myslivcem? Když sám píšeš, že i myslivců je příliš mnoho?edelweiss píše:To- Žižkovák Karel
Nevidíš si do pusy, Edelweissi.
A navíc - podle tebe nemyslivec nemá co mluvit do toho, co se děje v lese?
Hony
Zapy,
neodpověděl jsi mi na otázku, od kdy do kdy je "doba honů". Prosím, odpověz.
neodpověděl jsi mi na otázku, od kdy do kdy je "doba honů". Prosím, odpověz.
Kazde zruzeni si datum honu urcuje samo a tim i samozdrejme jaka zver bude lovena ( takze je to velmi individualni ) kazdopadne zakonem stanovene doby lovu jsou
01.11. - 31.12. zajíc polní
16.10. - 31.12. bažant obecný
01.09. - 30.11. kachna divoká
To jen vyber pokud te zajimaji doby lovu zvere tak zde sou vsechny
http://www.myslivost.cz/zadanoMyslivci/dobyLovu.asp
01.11. - 31.12. zajíc polní
16.10. - 31.12. bažant obecný
01.09. - 30.11. kachna divoká
To jen vyber pokud te zajimaji doby lovu zvere tak zde sou vsechny
http://www.myslivost.cz/zadanoMyslivci/dobyLovu.asp
-- Life is pain --
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nadstav
Nemýlím. Mýlíš se ty. A to hned v několika věcech. O lesech nemá co rozhodovat veřejnost, navíc neodborná. O tom, co se děje v lesích a honitbách, rozhoduje vlastník pozemku, v souladu s příslušnými zákony.Žižkovák Karel píše:Childeatere,
Když půjdu dělat hon na pozemku, kde platím nájem 250.000,- za rok, nebude mi do toho kverulovat Žižkovák Karel, ani Smíchovák Honza. Navíc, oba nemají v lese co dělat, neb tam jsou jen na návštěvě (trpěné). Není mojí povinností ohlašovat co já budu dělat u mě doma v lese, ale Tvojí povinností je zjistit si, co se děje a popřípadě tam nelézt. Nebo si myslíš, že les je věc veřejná?
Kdepak, panáčku. Každej kousek lesa a pole někomu patří.
Co se týče přírodní rovnováhy, zde se jedná o globální problém. Abys nastolil zpět rovnost, musel bys vytáhnout zadek z paneláku nebo spíš činžáku, odít se do lýka a křesat oheň v jeskyni. Masivně by se rozšířili dravci a přežvýkavci, neboj se nic. Až to uděláš, zahodím flintu.
Zákaz vstupu
Zapy,
takže to nejsou čtyři dny, ale celé čtyři měsíce, kdy bych podle tebe neměl chodit do lesa, abych neomezoval něčí koníčky!
takže to nejsou čtyři dny, ale celé čtyři měsíce, kdy bych podle tebe neměl chodit do lesa, abych neomezoval něčí koníčky!
To- Žižkovák Karel
Nejde o to kolik je nebo není myslivců jde o to kdo je schopen to ovlivnit což ty rozhodně nejsi.Co se týká nemyslivců,jsou fundovaní a odborně vzdělaní kteří mají co říci ovšem těch je menšina daleko více je tlučhubů jako jsi ty.
Jinak jsi mně přesvědčil o jediném,krom pindů a frází víš prd.
Bivoj ze Žižkova postrach lesa

Nejde o to kolik je nebo není myslivců jde o to kdo je schopen to ovlivnit což ty rozhodně nejsi.Co se týká nemyslivců,jsou fundovaní a odborně vzdělaní kteří mají co říci ovšem těch je menšina daleko více je tlučhubů jako jsi ty.
Jinak jsi mně přesvědčil o jediném,krom pindů a frází víš prd.
Bivoj ze Žižkova postrach lesa

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zákaz vstupu
Měl by sis uvědomit, že lezeš do cizí zahrady, když jdeš do lesa. Co bys řekl na to, že bys tam třeba vůbec nesměl? A byl bys vyháněn, protože na rozdíl od Tebe jsou lidi, co si za to platí, aby tam mohli?Žižkovák Karel píše:Zapy,
2 ŽK:Podivej ja ti to nebudu rozmlouvat ,protoze tohle uz je jenom ciste provokativni otazka.. Kazdopadne si zajdi na zdruzeni a zeptej se, mozna na zaklade svych vlastnich overeni zjistis kolik honu to zdruzeni udela a mozna ze kdyz si snima promluvis zjistis ze zase nejsou zas tak spatni a ze neni pravda to co ti povidala tvoje sousedka ktera to zase slysela od te sve...
-- Life is pain --
Re: Nadstav
Childeatere,
tvůj příspěvek se nedá nazvat jinak než arogancí.
Navíc neznáš zákony. Jinak bys totiž věděl, že ty coby nájemce takzvané honitby mi nemáš co zakazovat vstup do lesa. To může jen "orgán státní správy lesů". Ten může "rozhodnout o dočasném omezení nebo vyloučení vstupu do lesa, nejvýše však na dobu tří měsíců" a to "na návrh VLASTNÍKA lesa nebo z vlastního podnětu".
Právo chodit do lesa mi dává výslovně lesní zákon (hlava třetí - obecné užívání lesů).
Takže panáčku, máš prostě smůlu.
tvůj příspěvek se nedá nazvat jinak než arogancí.
Navíc neznáš zákony. Jinak bys totiž věděl, že ty coby nájemce takzvané honitby mi nemáš co zakazovat vstup do lesa. To může jen "orgán státní správy lesů". Ten může "rozhodnout o dočasném omezení nebo vyloučení vstupu do lesa, nejvýše však na dobu tří měsíců" a to "na návrh VLASTNÍKA lesa nebo z vlastního podnětu".
Právo chodit do lesa mi dává výslovně lesní zákon (hlava třetí - obecné užívání lesů).
Takže panáčku, máš prostě smůlu.