NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
OK
2honda:jasny uz to chapu. Ja sem taky este nestrilel, nestihal sem snad v ten patek nebo nedeli. Jinak promaznul sem to (nejakej olej primo na zbrane, pekne voni, zelenej v takovy flasticce pruhledny)-klicku (natahovani) a ten bazmek jak zasunuje diabolku. Jinak jak dlouho tak vydrzi to tesneni? Cim se da nahradit? dik, cau
Cogito ergo armatus sum.
Smáznul bych to, ale nevim jak
Ani jsem netušil že jsem to odklep dvakrát 

Naposledy upravil(a) LaRi dne 17 led 2009 21:16, celkem upraveno 2 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,asi blba otazka ale presto se zeptam.
Kdyz dam do zasobniku CO2 jednu prazdnou a jednu plnou bombicku(chci jen totiz par vystrelu a prijde mi skoda zbytek vypustit)tak bude strilet normalne?Jako ze bude rychlost strely stejna nebo klesne?Jestli jako neklesne vykon.Pouze pocet strel ne???Predem dik...

Kdyz dam do zasobniku CO2 jednu prazdnou a jednu plnou bombicku(chci jen totiz par vystrelu a prijde mi skoda zbytek vypustit)tak bude strilet normalne?Jako ze bude rychlost strely stejna nebo klesne?Jestli jako neklesne vykon.Pouze pocet strel ne???Predem dik...
Bude střilet stejně do poslední kapičky tekutýho CO2 a až zůstane jen plyn tak bude každou ránou klesat tlak a přitom jasně i výkon. Když začne klesat tlak tak pozoruju, že se najednou netrefuju. Většinou uletí dokonce nahoru na 1hod a teprve pak začnou být podle sluchu trochu jiný pšouky a střílí níž a níž až zůstane diabolka v hlavni nevyplivnutá.
Tak to je dobry
Dik hondo, sme to spolo pred chvili resili, dem obcas jen napar ran (treba jen 20 ran) a proto je skoda to CO2 vypoustet. Diiik
Cogito ergo armatus sum.
Já to nechávám natlakované. 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
-
- Kontaktovat uživatele:
Konkretni rada
Cau. Ted bych vas vsechny chtel poprosit o radu. Uz sem to tu psal, ale pro uplnost jeste jednou (je uz doma takze se da koumat). Chci dvojnozku. Dival sem se na tuhle: http://airsoft.cz/shop/product_info.php ... e81981075d
Jde mi o to, abych nemusel nejak debilne upravovat pazbu. Pise se tam, ze se prichycuje nejak tema cepama pro popruhy. Mohl bys te mi to nekdo popsat? (nejlip i s par fotkama) Budu vdecny za vsechyn rady co budou za neco stat. Diiiiik
Jde mi o to, abych nemusel nejak debilne upravovat pazbu. Pise se tam, ze se prichycuje nejak tema cepama pro popruhy. Mohl bys te mi to nekdo popsat? (nejlip i s par fotkama) Budu vdecny za vsechyn rady co budou za neco stat. Diiiiik
Cogito ergo armatus sum.