NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
tak dik, zatim mi to teda posli tou SZ a pak to sem dystak hod i do fora. Diik. Cau. A jak je to teda s tou pazbou?Fakt nesedi?
Cogito ergo armatus sum.
Je to taková dětská flintička, pažbu se chystám vytesat někdy taky podle svých představ, zatím mě to netrápilo tak, že bych se musel ze všeho nejdřív do pažby. Dá se na to zvyknout, důležitější je naučit fungovat železo. Netrefuje se s ní zase tak nejhůř a střílení je příjemnější než s lámačkou.Nevím, zatím jsem neměl nějakej problém vystřelit z něčeho co jsem vzal do pracek (teda se i trošku trefit). Sebekriticky uznávám, že v mládí jsem se prakem dokázál pomalu trefit líp než teď flintou. No jinak, ber to tak, že za ty prachy je QB na blbnutí zlatá. Plním z 6kg hasičáku a tak nepočítám kolik dám na naplnění ran a na kolik Kě mě jedna rána přijde.
Uz je doma
Cau, uz ji mam doma. Je fakt pekna a ta pazba nejni tak hrozna. Zajimalo by me, kde, co, jak mam promaznout a nastriknout, jde mi hlavne o ten zaver a o tlakovej zasobnik. Diiik. Je fakt super.
Cogito ergo armatus sum.
Jinak nenašel jsem tu odkaz jak to funguje tak tady je: www.foxlang.com/PDF%20files/TF79manual.pdf
Docela to pomůže pochopit princip. Než já na to přišel
Docela to pomůže pochopit princip. Než já na to přišel

Měl bych dotaz na majítele této pušky v ráži 5,5: Zajímala by mě délka hlavně, mohl by to někdo změřit? Jde mi o to jestli je to stejné jako u 4,5 těch 54cm co tady psal Kubajzz. A taky její průměr
Chci si tuhle hračku pořídit na kutilskou činnost pro dlouhé zimní večery
Vezmu ji v ráži 5,5, kvůli možnosti dosažení vyššího výkonu než u 4,5 Pažba je už od pohledu strašná, no tím líp, už se nemůžu dočkat až začnu vyrábět novou
Taky by to chtělo nějak pořešit novej tlakovej zásobník, paintballovou flašu bych tam asi mít nechtěl...